WANACHI MEGA MASSAGER (ZUCHT!)

wanachi mega massager
Neen, bovenstaand plaatje is niet ge-Photoshopt. Pipedream (een bedrijf dat ik toch al niet zo heel hoog heb zitten) is op de markt gekomen met de allergrootste wand massager ter wereld (echt iets voor in het Guiness Book of Records). Why tell me why!! Met z’n 43 centimeter lengte en een kop van 11,4 centimeter breed heeft-ie wel iets weg van een pasgeboren baby en als je iets niet tussen de lakens wil aantreffen… aaaaaargh! En zucht! Een normale wand vibrator is al groot en soms lastig te positioneren tijdens het vrijen, maar deze Wanachi Mega Massager brengt de term ‘groter is niet altijd beter’ naar een geheel nieuwe dimensie. Hij kost $ 101,69, maar als je een goede wand vibrator zoekt, dan lees je gewoon mijn artikel WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE? Of je bestelt meteen een Europe Magic Wand (en die is groot en krachtig genoeg) (want ik vraag me af of die Wanachi Mega Massager net zulke diepe trillingen geeft als de Europe Magic Wand of de DOXY) (waarschijnlijk niet).

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Angélique schreef:

  Lijkt me ook nogal zwaar. Zou ik zelf niet willen.

 2. Marjan schreef:

  Ik dacht even dat je een grapje maakte…. maar nee…. er is een idioot die dit bedacht heeft…. waarom denkt diegene dat het lekker is om een amsterdammetje tussen je benen te duwen?

  Ik zucht even met je mee….

 3. Olove schreef:

  Whahahahaha, als of jezelf uit Madurodam komt……. Nee, ook al houd je van groot, dit too mutch….

 4. Tessa schreef:

  Why???

 5. LR schreef:

  Hahaha ik moest echt lachen om het stuk over die baby. Lijkt me geen succes…

 6. A! schreef:

  Hihi! Lijkt me bijna iets industriëls, om grote hoeveelheden slagroom mee te kloppen?!

 7. Bobby schreef:

  Oh je moet het promofilmpje opzoeken dan kun je zien hoe groot ie écht is! Echt bizar! Toen ik het zag vorige maand lachte ik me al dood en verheugde me meteen op een reactie van jou! Vond het echt iets voor jou om er wat over te schrijven hihi

 8. lola schreef:

  Misschien is het voor vrouwen met reusgroei :’)?

 9. Esmee schreef:

  Ik snap het gewoon echt niet… Waarom en hoe en waar en en en. Nee.

 10. Josje schreef:

  Ik zag zoiets pas in de sexshop… Een heule vieze man (met vlassig snorretje en vet haar) stond hem aan te prijzen en te demonstreren, dodelijk…

 11. Mur schreef:

  Waarom… waarom?!?! Wie bedenkt zoiets????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.