NIEUWE COLLECTIE BUTTPLUGS

Je hebt buttplugs die je puur en alleen voor je genot draagt (de wat grotere buttplugs of vibrerende buttplugs), maar er zijn ook buttplugs die niet alleen heel geil zitten (en dus voelen), maar ook nog eens heel erg geil staan. En… dit soort buttplugs zijn sinds kort ook te koop in mijn eigen shop, dus hiep hiep hoera! Ik schreef al een eerder een stukje over metalen buttplugs met een nep-diamant (en waarom je die dus echt wil dragen):

Als je deze buttplug draagt en je hebt seks op z’n hondjes, dan hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat hij zo regelrecht je anus in kijkt. Niet dat ik daar normaal gesproken heel erg mee zit, maar toch. Iets in mij zegt dat een gebleekte anus er veel appetijtelijker moet uitzien, maar ja, daar wil ik m’n geld niet aan uitgeven, en de verkering interesseert het toch allemaal niet, want die wil gewoon een geile slet in bed (en vooral een geile slet die zich geen zorgen maakt over hoe of wat ze erbij ligt), dus wat dat betreft vult deze zilveren buttplug een gat in mijn markt!

Dit soort metalen buttplugs waren een paar jaar terug nog rond de 100 euro, maar zijn nu al te koop voor € 29,95! Je vindt ze: HIER (even naar beneden scrollen). En… er zijn zelfs versies met een nep-vossenstaart of nep-konijnenbolletje en met gouden buttplugs, zilveren buttlugs, gedraaide buttplugs, puntige buttplugs en met diverse nep-diamanten of nep-edelstenen. Very nice.

nieuwe buttplugs

1. Gladde gouden vossenstaart buttplug (€ 49,95)
2. Geribbelde gouden bunnytail buttplug (€ 29,95)
3. Geribbelde gouden aluminium buttplug met diamant (€ 29,95)
4. Buttplug met smaragd (€ 29,95)
5. Aluminium buttplug met lichtblauw juweel (€ 39,95)
6. Zilveren gladde konijnenstaart buttplug (€ 29,95)

Let voordat je een buttplug aanschaft even goed op de maat (teken ‘m anders eerst even uit op een papiertje, zodat je precies weet wat je in huis haalt). En… het spreekt voor zich dat een buttplug een plug is! Het is dus geen anaaldildo! Een plug is een speeltje dat je dus laat zitten tijdens het neuken (of wat je dan ook wil doen) en niet op en neer gaat bewegen (mocht je willen weten wat er dan mis kan gaan, lees dan mijn column: ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN) (maar laat je daardoor zeker niet afschrikken, want deze metalen buttplugs zijn awesome).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Norah schreef:

    Ik heb er he-le-maal niks mee, maar vooral nummer drie vind ik toch wel erg mooi! Nummer één vind ik ietsjes… Apart.

  2. Rene Brand schreef:

    Kocht via Ebay een Fox buttplug.
    Geweldige buttplug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.