EUROPE MAGIC WAND NU… € 99,95

europe magic wand
Jaaaaaaa, lieve lezers en lezeressen! Ik weet het, ik weet het! Het wordt de hoogste tijd dat ik weer eens wat seksspeeltjes ga reviewen hier! Of eigenlijk wordt het überhaupt de hoogste tijd om hier weer eens wat te posten! Maar… ik neem nog heel eventjes een soort van ‘vakantie’ tot maandag 17 augustus! Het is dus trouwens geen vakantie, want ik ben heel erg druk met mijn allernieuwste site en project; het maken (en verkopen) van dromenvangers! Heel wat anders dan het testen van seksspeeltjes, maar minstens net zo leuk (en je kan natuurlijk niet de hele dag bezig zijn met seks, seks, seks) (nou ja, dat kan wel, maar ik kan dat niet)! Ook J.T. is terug van zijn vakantie en gaat per volgende week weer hard aan de slag! We hebben allebei genoeg sekstoys op de plank liggen die aan een grote inspectie onderworpen moeten worden! Tot die tijd wil ik jullie nog wél even attenderen op het feit dat de Europe Magic Wand nu blijvend in prijs is verlaagd! WOEHOE! Voor € 99,95 is deze topper onder de toppers nu te koop in mijn webshop!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Nikkie schreef:

  Dit wordt mijn (vervroegd) kerst kado!!
  Deze moet ik echt hebben, word al gek na het lezen van al die reacties, hor geweldig ie wel niet is.
  Oh boy, hier heb ik zin in !

  • Nikkie schreef:

   Kerst duurde mij te lang. Gisteravond besteld (ja, via de blog bij maanzin) en vandaag in huis en zojuist getest…. Maar goed ook dat ik niet tot de kerst gewacht heb. I love it!! toen ik em uitpakten vond ik hem wel erg groot, maar fuck it! Het trilt zo goed. En zoveel snelheden hoewel ik niet verder kwam dan 1 en 2.
   Verder zou hij perfect voor mijn spieren zijn, (chronische rugklachten) dus een echt win-win toy!
   Alle positieve verhalen zijn niet overdreven.

 2. Ruby schreef:

  hi luna,

  bij deze post staat de europe magic wand forever and ever (blijvend) in prijs verlaagd is naar 99 euro op je webshop. Maar als ik op de link klik kost hij toch gewoon 119 euro. Hoe kan dit? Ik zou hem graag aanschaffen namelijk!

  groetjes!

 3. Gigi schreef:

  Hi Luna,
  Ik heb dezelfde vraag als Ruby, is de prijs blijven verlaagd? Want in de webshop kost hij nu 119,95?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.