IN EEN VOLGEND LEVEN WIL IK GRAAG OP DE REDACTIE BIJ BNN’S SPUITEN EN SLIKKEN WERKEN

Soms moet je dingen gewoon loslaten. Je er niet aan storen. Van je af!!! En dat gaat me, hoe ouder ik word, steeds beter af! Maar… ik kan er op de een of andere manier nog steeds niet tegen als BNN’s Spuiten en Slikken onwaarheden de wereld in helpt.

Zo kwam het Duitse bedrijf Fun Factory afgelopen 1 april met een briljante grap; de Orgasmia! Een soortement van implanteerbaar seksspeeltje, zodat je ten alle tijden een orgasme kon krijgen, als vrouw dan. Hihihi, hahaha! Een goede grap. En veel online media trapten erin. En BNN’s Spuiten en Slikken trapte er zelfs 9 dagen na 1 april nog in! Haha, ja, dat vond ik ook toen al heel grappig en ik schreef er een stukje over: ORGASMIA, DE BESTE 1-APRIL-GRAP EVER.

150325-Orgasmia-1600x651

BNN paste hun nieuwsbericht van 9 april 2015 nooit aan (natuurlijk niet, waarom zouden ze) en om het allemaal nog veel erger te maken herhaalden ze hun eigen ‘nieuws’ (en dus een 1 april grap) (dus leugens) op 13 augustus 2015 gewoon NOG een keer, maar dan met wat extra leuke zinnetje erin als: ‘Je hoeft ook nooit meer wanhopig batterijen uit elke afstandsbediening te trekken. ‘Orgasmia’ werkt namelijk op lichaamswarmte. Há, nooit geweten dat we net zoveel zouden kunnen stuiteren als die irritante Duracell konijnen.’ Zucht en steun.

En tientallen, honderden tieners, pubers, twintigers, BNN-fans, slikten dit nieuws wederom als zoete koek. En dat kon ik niet langer aanzien.

spuiten en slikken toestand

Ik leef dus in een wereld waarin het sommige mensen (inclusief de redactie van BNN’s Spuiten en Slikken) blijkbaar geen ene flikker uitmaakt of iets waar is of niet. Want; hihihi, hahaha. Weer een ‘nieuws’-item geschreven, weer veel ‘likes’ gekregen, weer veel kijkers, kliks, reacties, shares.

IGNORANCE IS BLISS.

Maar soms moet je dingen gewoon loslaten. Je er niet aan storen. Van je af!!! Ik ben overigens héél leuk op feestjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Jij bent gewoon veel te leuk voor Spuiten en Slikken….. ;-)

 2. Jan Weeber schreef:

  Kennis is macht. S&S is gewoon een heel DOM programma!

 3. Ier schreef:

  Ahjoh, S&S is zo’n simpel programma. Wat je zegt: ignorance is bliss.
  En… gelukkig bestaat jouw website!

 4. Hannah schreef:

  Mijn mond viel open toen ik de reacties op jouw bericht las. Het zou me verbazen als mensen die zo ongeïnteresseerd en op zichzelf gericht zijn oprecht plezier met een ander kunnen hebben. Laat staan dat ze goede minnaars of minnaressen kunnen zijn. Ik ben blij dat jij er bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.