10% VADERDAG KORTING

vaderdagkorting
Het is even rustig hier, I know! Ligt niet aan jullie, maar aan mij! Drukdrukdrukdrukdrukdrukdruk met van alles! Ook met het testen uiteraard, maar van het schrijven van een review of het filmen van een review is het even niet gekomen! Wel kan ik jullie alvast melden dat ik een nieuw favoriet speeltje heb en dat die momenteel zelfs de Europe Magic Wand heeft vervangen! Een review volgt dus heel snel, maar het is…. tromgeroffel… de DOXY Die Cast! Een wand vibrator van metaal, maar (zeker op de lagere standjes) een stuk geruislozer dan de Europe Magic Wand! En dan ook echt een stuk! En hij trilt BRILJANT!

Jullie kunnen uiteraard wachten op mijn review (hij krijgt een 10)! Maar… je kunt ‘m ook meteen bestellen met 10% korting, want hij is nogal prijzig (€ 169,95)! Maar elke euro waard en zeker een heel tof (en heel stoer uitziend en voelend) cadeau voor Vaderdag! “Voor jou!!!!”

De korting geldt trouwens voor allllllle speeltjes bij www.maanzin.nl, dus ook op de Europe Magic Wand (met opzetstukken voor de Europe Magic Wand) (dit blijft natuurlijk nog steeds 1 van mijn favorieten, vooral door de opzetstukken) (de DOXY Die Cast heeft helaas nog geen opzetstukken) of nog veel leuker; je bestelt een Womanizer (of de Womanizer Pro) voor jezelf, want; een blije vrouw is een blije man. Maar je kan ook gaan voor een écht cadeautje voor hém, zoals bijvoorbeeld een Fleshlight of iets van Tenga of anders misschien de LELO Hugo (supergoede prostaat massager)! Dus… surf naar mijn online seksshop en voer de code PAPPIE in als je gaat afrekenen! De code is geldig tot 21 juni! Maar… een ontbijtje op bed is natuurlijk OOK een heel tof Vaderdagcadeau!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Josje schreef:

    Oe kan niet wachten op die review Luna :) (en op alle toffe reviews die er nog aan zitten te komen!) Succes met de drukte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.