10% ZOMERKORTING OP ALLLLLLES

vakantie dealtje
Lieve lezers en lezeressen! Mijn tripje naar Londen met mijn stiefdochter ging uiteindelijk niet door. Zwaar kut en klote natuurlijk, maar… nu gaan we aanstaande vrijdag (ik kan dit soort informatie prima op internet zetten, want mijn man, haar vader dus, blijft thuis om op de hond en de katten te passen). Ik kom 5 augustus weer terug en neem tot die tijd even een soortement van blog-vakantie hier. Heel even opladen om daarna weer met hernieuwde energie jullie op de hoogte te brengen en te houden van wat er allemaal speelt in de seksspeeltjes-wereld! Ik heb nog genoeg nieuwe speeltjes op mijn nachtkastje liggen om te testen (en J.T. trouwens ook), dus komt allemaal goed. Tot die tijd krijgen jullie 10% korting op ALLES in mijn seksshop www.maanzin.nl! Wil je weten welke speeltjes ik adviseer? Check dan vooral m’n stukje DE BESTE VIBRATORS VAN 2014. Maar! Met een Europe Magic Wand of Womanizer zit je sowieso wel goed. Ooh, ik verkoop blijkbaar ook leuke bikini’s in m’n shop. Met open kruisje! Echt iets voor de zomer! Lekker even alles door laten waaien! Woei!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat fijn!! Ik heb mezelf de Womanizer kado gedaan….. Ik vond dat ik hem meer dan verdiend had. Hij is onderweg…. ik laat je weten wat ik er van vond ;-)

  Xx

 2. Norah schreef:

  Aaah! En ik zei nog zo, zelfs met 10% korting is de Womanizer nog duur! Maar nu ga ik toch weer ernstig twijfelen…

 3. Marjan schreef:

  Ik heb hem gistermiddag binnengekregen en na het bewonderen van het design (prachtig) heb ik hem eerst opgeladen. Behalve een usb-oplaadkabel zit er ook nog een usb stekker bij! Top vind ik dat.

  De eerste keer opladen duurt wel een uur of 2-3, maar dat is niet zo erg. De womanizer ligt erg lekker in de hand, hij (misschien moet ik wel zij zeggen?) is niet zwaar. Het is even zoeken naar de juiste hoek, je klit moet precies in het gat vallen zeg maar… maar als dat dan zo is…. voel je ook onmiddellijk dat je klit vacuum wordt gezogen (dat klinkt heel pijnlijk realiseer ik me, maar dat is niet zo… het is wel een zacht vacuum) het geluid van de womanizer wordt tot een minimum gereduceerd (wat heerlijk stil is dat….) en dan… het gevoel kan ik niet precies omschrijven, maar het is zo lekker. Heel relaxed. Ik ben overigens niet verder gekomen dan standje 1… (en er zitten 5 standjes op…. OMG) Weet je, ik ben een oud hek van 46 en ik dacht dat ik ‘alle soorten van klaarkomen wel kende inmiddels’ … maar dit is WOW… driewerf WOW…. wat heerlijk!!

  Ik snap helemaal niks van hoe het nou precies werkt, je voelt iets trillen erg in de verte, maar wat? Iets met luchtdruk? Ik heb de rest van de dag met een grijnsss van oor tot oor gelopen, die was er niet af te meppen zeg maar. Wat een geweldig ding…. JA, hij is duur, en JA zelfs met 10% korting is hij nog duur. Maar JA hij is het waard! Meer dan dat zeg maar…… Ik verheug me nu al op vanavond…. dan ga ik hem alweer gebruiken… voor de 3e keer al…. sinds ik hem gisteren binnenkreeg.

  Ik ben er zo blij mee!!

  Jij veel plezier in Londen met je stiefdochter, ik blijf wel hier met mijn womanizer!! ;-)

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.