ER ZITTEN DUS HELEMAAL GEEN BALLEN IN DE FIFTY SHADES-FILM

Afgezien van het feit dat de film Fifty Shades of Grey weinig spreekwoordelijke ballen heeft (geen pik, geen porno, geen pijpen, geen kut, geen rode striemen, geen ranzigheid) komen dé ballen er ook niet in voor. En met dé ballen bedoel ik de vaginaballetjes die Mr. Grey in hoofdstuk 20 van het boek in het kutje van Anastasia schuift en die er, toen het boek uitkwam, voor hebben gezorgd dat de verkoop van dit soort seksballetjes met wel 20%, 50%, 100%, 400% gestegen zijn (de seksshops spreken elkaar nogal tegen) (al heeft elke seksshop natuurlijk een ander stijgingspercentage) (ik heb al maanden geen seksballetjes verkocht via www.maanzin.nl) (of zou dat komen doordat ik die hele seksballetjes-hype gewoon niet snap?).

seksballetjes fifty shades

Ik werd onlangs gebeld door een redactiemeisje van RTL Boulevard. Wat ik er dan van vond, van die Fifty Shades of Grey-hype en of ik er iets van kon merken. “Nee, ik heb er persoonlijk niks van gemerkt”, antwoordde ik eerlijk, “ik heb er geen balletje meer om verkocht.” Oh, en hoe dat dan kwam? “Nou, ik ben natuurlijk geen seksshop”, zei ik, “en ik verwijs mijn lezers vooral door naar speeltjes die ik zelf goed vind en ik ben niet zo’n fan van die seksballetjes. Die seksballetjes zijn vooral voor het trainen van je vaginaspieren en niet echt geil.” Oh, en welke vond ik dan wel goed? “De Europe Magic Wand bijvoorbeeld, maar ja, dat ding is zo lelijk, dat is niet iets om op televisie te laten zien. En ik ben de laatste maanden erg onder de indruk van m’n Womanizer, maar ja, dat is misschien ook meer een speeltje voor gevorderden, want die zuigt je clitoris dus een beetje vacuüm en doet daarna iets met luchtdruk maar die is wel mega-ultra-geweldig-gaaf en hij ziet er ook heel girly uit met luipaardprintjes en glitters.” Daarna legde ik het redactiemeisje het verschil tussen goede (diepe) trillingen en foute (hoge) trillingen uit en dat je als vrouw met een LELO Mona eigenlijk nooit fout kunt gaan. Dat dat toch eigenlijk wel een klassiek goede vibrator is die z’n credits heeft verdiend.

Die avond zat ik er helemaal klaar voor. Met de tv aan op RTL4 om 18:35. Eindelijk zou er on national television een keertje aandacht worden geschonken aan écht goede seksspeeltjes. Woehoe!!! Zit daar Nikki Plessen met een maskertje op en een zweepje en 2 zilverkleurige knikkers in haar hand te vertellen dat dit toch écht de speeltjes zijn die in de top 3 staan in Nederland. En op nummer 1 stond de Matryoshka van Rianne S. (overigens helemaal niks mis met de Matryoshka, integendeel, maar op nummer 1, ehhhhh) (heel toevallig was in dezelfde uitzending van RTL Boulevard ook een interviewtje met Rianne S. te zien geweest). Zucht.

Bel me dan niet.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Stel1987 schreef:

  Haha, geniaal stuk weer Luna. Misschien had je haar naar de Lidil moeten sturen

 2. Birgit schreef:

  Goed stuk! Bel haar dan niet!

 3. Marjan schreef:

  Tja… als ze het dan toch beter denken te weten, waarom bellen ze je dan? Zit je daar een beetje je kostbare tijd te verspillen… :-( ik zucht even met je mee. (helpt dat?)

  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.