VIJFTIG TINTEN GRIJS

Van mijn vriendinnen bij www.mailfemale.com kreeg ik het boek ‘Vijftig Tinten Grijs’ opgestuurd. Okay, ik vroeg er zelf om, want ik wil nu eindelijk zelf wel eens weten waar ‘iedereen’ het over heeft. Want… ‘Fifty Shades of Grey’ schijnt in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam te hebben gezet.

Dit is een afbeelding van boekomslag vijftig tinten grijs climaximaal.nl

Het boek schijnt ook honderdduizenden huisvrouwtjes weer aan het neuken te hebben gekregen, want onderzoeker Ellis Cashmore van de universiteit van Staffordshire denkt dat Britten zich – geïnspireerd door de vele seksscènes in het debuut van E. L. James – momenteel veelvuldig aan het voortplanten zijn. Ze verwacht zelfs een babyboom. “Met de miljoenen exemplaren die nu verkocht zijn, is het logisch aan te nemen dat we over negen maanden een babyboom waarnemen.”

Er schijnen in the UK zelfs 30% meer handboeien en 60% meer blinddoeken verkocht te worden. Okay dan! Ik hou van seks, ik hou van kinky seks (het boek schijnt namelijk nogal de BDSM-kant op te gaan), ik hou van lezen, dus het zou in principe een match made in heaven moeten zijn. Ik hoor alleen heel veel berichten dat het boek nogal slecht geschreven zou zijn. Maar wie weet. Er zijn 3 delen en het schijnt nu al de best verkochte erotische trilogie EVER te zijn.

VIJFTIG TINTEN GRIJS IS HIER TE KOOP

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.