POTJE SCHAKEN, ANYONE?

Als ik aan schaken denk, dan denk ik het eerst aan oude, muffe schoollokaaltjes, met dito mannetjes erin. Waarschijnlijk een vreselijk achterhaalde gedachte, gezien het feit dat er ook heus wel geile schaakchicks te vinden zijn (of nee, misschien toch niet). Ik associeer schaken in ieder geval niet met broeiend hete seks. Toch besloot de New Yorkse studio Aruliden een schaakspel te ontwerpen dat volledig uit vibrators bestaat.


Rinat Aruh, 1 van de oprichters van studio Aruliden vindt schaken namelijk ‘a very sexy mind game’ en het niet meer dan logisch dat zij het schaakspel transformeerden tot een chique sekspelletje. Misschien heeft Aruh gelijk en is schaken inderdaad een heel sexy spel, maar het heeft mij nooit fysiek op kunnen winden. Wél werd ik mentaal ietwat opgewonden van het feit dat ik 15 jaar geleden van 1 van mijn minnaars won met schaken (ik heb het er nu nog over). Zowel hij als zijn vrienden waren zeer verbaasd dat ik had gewonnen (ik was immers maar een geil studentje) en ik liep de rest van de dag te shinen. Maar geil werd ik er niet van. Die minnaar zelf vond mijn overwinning trouwens ook niet zo geil.

Daarnaast zijn schaakkampioenschappen bijna altijd verdeeld in mannen- en vrouwentoernooien en spelen er dus maar weinig mannen direct tegen vrouwen, zodat het hele seks-element eigenlijk niet bestaat (een uitleg over het verschil tussen mannen- en vrouwenschaken vind je HIER).


Dus hoe ze daar bij studio Aruliden in Godsnaam op het idee zijn gekomen om een schaakspel te ver-vibratoren is mijn een raadsel. Waarschijnlijk omdat ze er een prijskaartje van $ 10.000,- aan konden hangen, want ja, design hè?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.