PILLOW TALK SULTRY – REVIEW #636

Naam: Pillow Talk Sultry
Producent: Pillow Talk
Prijs: € 99,90
Formaat: 20,5 centimeter, kop 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘De Sultry is een multifunctionele vibrator. De gladde ronde kop werkt als een wand vibrator en geeft onstuimige PowerBullet-trillingen. Het taps toelopende handvat roteert 360 graden om zijn eigen as. Je kunt hem inbrengen in je vagina voor een ongelooflijke G-spot stimulatie.’
Is dat ook zo: Ehm, eerder een onvoelbare G-spot stimulatie
Cijfer: 7 punten

Dit is een afbeelding van pillow talk sultry review

Euphora-erotiek.nl, de leukste en enige seksshop uit Heereveen heeft sinds een klein jaartje ook een vestiging in Leeuwarden! Heel erg spannend voor Mark, de drijvende kracht achter Euphoria-erotiek.nl, maar alles lijkt, ondanks, of misschien wel dankzij, de corona-crisis heel erg goed te gaan! Hij vond het de hoogste tijd worden voor weer eens een review en stuurde me de Pillow Talk Sultry op, een multifunctioneel sexspeeltje!

Mark stuurde deze Pillow Talk overigens niet alleen naar mij, maar ook naar Tess (van Tesstesst.nl) en Ruud (van Misspoppie.be), zodat wij er met z’n drietjes een vlog over op konden nemen! Die vlog staat al online: PILLOW TALK SULTRY – VLOG. In die vlog kun je zien dat we het eigenlijk best wel met elkaar eens zijn wat betreft deze toy! In m’n review hieronder lees je nog even mijn mening!

De verpakking van de Pillow Talk Sultry

De verpakkingen van Pillow Talk zijn al jaren hetzelfde en ook al jaren dikke prima. Een witte doos met plastic kijkvenster. Op de doos staat de naam ‘PILLOW TALK’ in dunne, ranke letters, de naam ‘SULTRY en verder ‘Luxurious Dual-Ended Warming Massager’. We hebben hier dus te maken met een sextoy die je aan 2 kanten kunt gebruiken en die ook nog eens warm wordt. In de doos vind je de vibrator zelf, een USB-oplaadsnoertje (met sticker met naam), een beknopte handleiding, een satijnen bewaarzakje en een schoonmaakborsteltje. In de handleiding vind je overigens een QR-code die uit zou moeten komen op een uitgebreide handleiding maar die uitkomt op een pagina die nog niet werkt. Beetje jammer, maar verder ziet alles er keurig netjes uit.

Dit is een afbeelding van verpakking pillow talk

Eerste indruk van de Pillow Talk Sultry

Het is altijd weer even wennen met een speeltje van het merk Pillow Talk, omdat hun knopjes op een wat andere manier werken dan een gemiddelde sextoy. Je moet eerst 3 keer op het middelste knopje (die met het strass-steentje) drukken zodat je ‘m van de ‘travel lock’ haalt (fijne optie overigens, zeker als je de toy mee in een koffer wil nemen). Over de knopjes straks meer!

De Sultry is een wand vibrator van een medium formaatje. Het handvat houdt prettig vast en de kop heeft een leuke vorm; een soort uitgerekte bal. Je voelt overigens niet echt het verschil tussen deze vorm of een 100% ronde bal, maar voor het oog is het leuk.

Het handvat loopt in een punt, met een ruitjes-en-streepjes-patroon. Dit ruitjes-patroon hebben alle Pillow Talk-toys overigens en ze zien er daardoor heel lief en herkenbaar uit, maar het is wel even een extra aandachtspuntje bij het schoonmaken natuurlijk! Zeker omdat het juist bij deze Sultry de bedoeling is dat je het handvat (ook) intern gebruikt.

Dit is een afbeelding van pillow talk sultry vibrator wand

Meegeleverd borsteltje!

Ik hou van toys die ik gewoon mee kan nemen onder de douche om ze schoon te maken zonder noemenswaardige extra handelingen te hoeven doen. Richeltjes, ribbeltjes, gaatjes, gegraveerde logo’s, randjes; leuk voor het oog, maar minder tof met schoonmaken. Pillow Talk heeft dus wat ribbeltjes en randjes in z’n toys en stuurt daarom, volledig voorbereid, een klein borsteltje mee. Aan dit borsteltje heb je echter helemaal niets, omdat je er geen kracht mee kan zetten. Mijn advies; gebruik er maar gewoon een (speciale) tandenborstel voor.

Dit is een afbeelding van borsteltje bij pillow talk

De trillingen van de kop van de Sultry

De trillingen van Pillow Talk-toys stellen me eigenlijk nooit teleur en dat geldt ook voor de trillingen van de kop van deze Sultry. Echt goede, lekkere, diepe trillingen. Zowel op z’n zachtst als op z’n hardst blijven de trillingen diep en worden op geen enkel moment oppervlakkig. Een ‘echte’ wand vibrator (die je met een stekker in het stopcontact doet bijvoorbeeld) (Europe Magic Wand of DOXY) heeft veel krachtiger trillingen (in de hoogste standjes), maar voor mij persoonlijk is een toy als deze Sultry echt prima genoeg. Het hoeft allemaal niet zo snoeihard van mij. Gewoon lekker loom en diep! Puur als wand vibrator is de Sultry dus een dikke, vette voldoende, maar ja, het is een multifunctionele vibrator, dus er zitten nog een paar opties op (waar je echt niks aan hebt als je het mij vraagt) (en jullie vragen het mij).

Dit is een afbeelding van pillow talk knopjes

De warmte-functie van de Sultry

De Sultry kun je warm laten worden door (als de toy aanstaat) op het knopje rechts van het strasssteentjes-knopje te duwen. In een paar minuten wordt de toy nu warm! Deze warmte-functie kan écht iets toevoegen aan een toy, maar… dan moet het gedeelte dat warm wordt wél op de goede plek zitten. Op het gedeelte dat tegen je clitoris komt bijvoorbeeld. Of het gedeelte dat je G-spot raakt. Bij de Sultry wordt het gedeelte met de ‘ruitjes’ warm en sja, dat gedeelte komt tegen m’n vagina-opening als ik het draaiende gedeelte wil gebruiken of dat gedeelte maakt m’n hand warm als ik de wand vibrator-functie gebruik.

Totaal overbodige optie dus! Zonde van het geld! Had die kop warm laten worden! Daar ben ik wel benieuwd naar; een warm wordende (grote) kop tegen m’n klit.

Dit is een afbeelding van pillow talk sultry luna

De draaiende functie van het ‘handvat’ van de Sultry

Het handvat van de Sultry kun je dus ook gebruiken als ehm, ding dat in je vagina dingest. Het handvat draait dus en dat draaien kan je, net als de trillingen op de kop, traploos van zacht naar harder laten gaan.

Het gevoel dat dit draaien geeft is nogal, ehm, underwhelming. UNDERSTATEMENT van het jaar!!!! WTF doet dat ding? Alsof er vinger een beetje in je vagina aan het roeren is, alsof een heel klein piemeltje heel zachtjes in je vagina frummelt. “Voel je al wat? Voel je al wat?” NEE! GEEN FUCK! Ik heb geen idee wat je aan het doen bent, hou er maar mee op dan gaan we lekker allebei iets voor onszelf doen! Je voelt ’t wel, maar je voelt er eigenlijk niks van.

Ook het draaiende handvat is een totaal overbodige optie op de Pillow Talk Sultry. De gedachte van een multifunctionele toy is heel tof, maar dan moet je wel aan alle opties wat hebben!

De knopjes van de Pillow Talk Sultry

Ik wil toch nog even wat zeggen over het knopjes-systeem van alle Pillow Talk-toys. Het is sowieso met elke nieuwe toy wennen aan het knoppen-systeem, maar de Pillow Talk-toys zijn echt wel heel apart (en uniek). Je zet de toy aan door 1 keer op de strass-steen te drukken. Nog een keer drukken en hij gaat uit. Je zet de toy harder door de strass-steen ingedrukt te houden. Op zich niks mis mee, maar het probleem ontstaat als je de toy zachter wil zetten. Dat kan niet. Dan moet je ‘m eerst uitzetten (1 keer drukken) en weer ingedrukt houden om de intensiteit op te voeren.

Dit is een afbeelding van knopje van de pillow talk sultry

Je went aan dit systeem, maar als je echt wil switchen tussen harder en zachter, dan zijn de toys van Pillow Talk niet zo’n goede optie. Maar, nogmaals, de trillingen zijn wel écht goed!

Conclusie

Het idee van een multifunctionele toy is hartstikke leuk, maar bij de Pillow Talk Sultry valt het in de praktijk nogal tegen. Je kunt dan veel beter de Pillow Talk Cheeky kopen, dat is de ‘gewone’ wand vibrator uit de Pillow Talk-collectie (dus zonder warmte-functie en zonder het draaiende handvat)!
Woon je in Friesland en wil je bepaalde toys eerst in het echt zien of voelen (op het droge hè, op het droge) voordat je tot aanschaf over gaat, dan is een bezoekje aan 1 van de 2 winkels van Euphoria-erotiek.nl echt een heel goed idee! De rest van Nederland kan gelukkig ook gemakkelijk online bestellen!

DE PILLOW TALK SULTRY KOOP JE HIER (€ 99,90) >>

DE PILLOW TALK CHEECKY KOOP JE HIER (€ 59,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Ja, hoera voor de winkel van Mark. I love Euphoria. Ik kom alleen wel iets anders uitzoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.