SEX TOY TEST #72: DUBBELE DILDO DOUBLE MINI

Naam: Double Mini
Producent: Seven Creations
Prijs: € 9,95
Formaat: 290 x 20 tot 25 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Gebruik deze dildo anaal en vaginaal voor dubbele penetratie. Deze dildo is niet buigbaar.’
Is dat ook zo? Hij is wél buigbaar, maar niet echt handig
Aantal punten: 3/10

dubbele dildo mini

Na mijn zeer positieve ervaring met de My First Double Penetrator was ik volledig klaar voor wederom een soort van DP-gevoel! Deze Double Mini heet niet voor niets ‘mini’; hij is dus niet zo heel erg groot. Nu is dat voor een anaaldildo geen enkel probleem (het anaalgedeelte heeft de diameter van een flinke duim), maar het gedeelte wat in je kutje moet is van een best wel zielig, klein formaat. Ja, en ik weet dat er ook mannen zijn met een kleintje en dat vind ik heel zielig voor ze, maar als ik iemand tussen de lakens zou treffen met een piemeltje met een diameter van 25 mm, dan zou ik heel erg teleurgesteld zijn! En, ja, dan kan iemand nog zo bedreven zijn met z’n tong, toch wil ik graag wat stevigs om vast te houden. “Oh, maar Luna, het gaat toch om iemands karakter?” Ehhhhh… niet altijd.

Deze Double Mini is dus nogal klein en daardoor heb je ‘m, met wat glijmiddel uiteraard, gemakkelijk naar binnen geschoven. Maar dan! Maar dan? Dan lig je daar te liggen! Het is behoorlijk ingewikkeld om deze dubbele dildo op en neer te bewegen, want je hebt gewoon geen houvast! Zowel ik niet, als de verkering niet (want die heeft dikkere vingers dan ik, uiteraard). Het gaat wel, maar het voelt vreselijk onhandig en als je een beetje te enthousiast bezig bent, dan floept alles eruit. Oh, en ik had al gezegd dat de kant die je vaginaal gebruikt ontzettend klein is hè? Dus je voelt er weinig van.

dubbele dildo 2

2 paarse piemels

Ook wil ik het nog even hebben over de volstrekt onmogelijke anatomie van dit speeltje. Het zijn dus 2 paarse piemels (en ja, piemels kunnen sowieso niet aan elkaar zitten, duh, en ook sowieso niet paars zijn), maar ze wijzen allebei dezelfde kant op (de toompjes wijzen dus allebei naar boven)! En… als je een echte dubbele penetratie hebt (dus met 2 mannen), dan moeten die mannen altijd tegengesteld aan elkaar liggen! Eentje op z’n rug, vrouw ertussen, man op z’n buik erop (daarom heet zo’n dubbele penetratie ook wel ‘sandwichen’). Of, misschien kan het trouwens wel, dat de mannen op hun rug op elkaar liggen en de vrouw er dan op haar rug bovenop? Of zijn op z’n hondjes en dan? Oh, kut, allemaal plaatjes van heel ingewikkelde en onhandige yoga-standjes in m’n hoofd nu. Net zo onhandig als deze Double Mini.

DE DOUBLE MINI IS HIER TE KOOP (€ 9,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.