LUNA GEEFT WEG: 1 X WOMANIZER 2GO T.W.V. € 159,-

Dit is een afbeelding van give away womanizer 2go
De pepernoten liggen alweer een paar weken in de winkel (OMG, pepernoten met witte chocolade, hoe lekker) en ik voel me al een paar weken Sinterklaas, omdat ik zulke mooie (en dure) (en goede) dingen weg mag geven! Jullie reacties op m’n reviews de laatste tijd en onder de give away’s doen me écht goed! Maakt het allemaal een stuk gezelliger en geeft me het gevoel dat ik het allemaal niet voor niks doe (ja, er zijn dagen bij dat ik denk; waar doe ik het voor en voor wie en wat kan mij het allemaal nog schelen, ik ga bij de AH achter de kassa, de groetjes). Maar… vandaag is niet zo’n dag! Want vandaag mag ik een WOMANIZER 2GO weggeven!!! WOW!!! Ik kreeg een tijdje terug de Womanizer 2Go opgestuurd en ik vond ‘m heel goed (alleen snap ik nog steeds niet dat de Womanizer Pro40 niet meer gemaakt wordt) (lees nog een keertje: SEXTOY REVIEW #372: WOMANIZER 2GO)! Ik kreeg een zwart én een wit exemplaar opgestuurd en… de witte mag ik weggeven aan 1 van mijn allerliefste lezers of lezeressen! Dus… je kunt weer winnen door een reactie hieronder achter te laten en door reacties onder m’n andere postings te geven! Ik kies de winnaar of winnares weer volledig random, volgende week vrijdag 27 oktober om 20:00!

Update: Ooooooh, het is iedere keer weer moeilijk en ik hou van jullie allemaal en wil jullie ook allemaal bedanken voor je reactie!!! Maarrrrrrr… er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is deze week: Lola!!! HOERA! Hou m’n site goed in de gaten, want… ik heb nog meer leuks om weg te geven de komende tijd!

Dit vind je misschien ook leuk...

129 reacties

 1. Joyce schreef:

  Ok, nu waag ik een keer een gokje. Vooral omdat ik heel erg benieuwd ben hoe deze het doet . Vind ze een beetje aan de prijs om op de gok te kopen.

 2. Danny schreef:

  Graag doe ik mee met deze actie. Dat is voor mijn vrouw het perfecte cadeautje voor in haar schoen. Kan ik er een kaartje bijdoen met de tekst.
  Veel plezier stoute meid.
  Groetjes genotsPiet.

 3. Kirsten schreef:

  Ik waag een gokje, ben zeer benieuwd!

 4. Elsje schreef:

  Jaaaa wil m wil m wil m wil m :D

 5. Yoko schreef:

  Oooh nu wil ik wel echt meedoen. Ik heb door jou een magic wand gekocht en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De womanizer staat al lang op mijn verlanglijstje maar hij is wel duur (wat hij ongetwijfeld waard is). Soooo please… Give him to me!!!

 6. Marijke de Haas schreef:

  Sinterklaas, ik wacht al een poosje
  op een cadeautje..
  voor op m’n doosje…
  ze is het hele jaar zo lief geweest…
  ze verdiend dan ook een spettert feest…
  lieve Sinterklaas ,
  eens spelen wil ze graag
  zonder Pieterbaas………. ;-)

 7. gLaykam schreef:

  Heel gaaf weer!
  Geniet van het sinterklaas gevoel Luna :D

 8. JoKa schreef:

  Dit zou een leuke toevoeging aan onze verzameling van leuke speeltjes.
  Kunnen wij er weer leuke avonden mee beleven

 9. E. schreef:

  Wat een leuke post weer. Zelf doe ik niet mee dit keer. Maar wil wel zeggen give aways zijn super leuk! Je maakt er vast iemand heel blij mee.

 10. Alex schreef:

  Hallo Luna,
  Weer een super actie, maar deze slaan we deze keer over.
  We hebben onlangs kunnen investeren in een womanizer.
  Maar als er weer een vibrator voorbij komt zijn we weer van de partij.
  Ga zo door.

 11. Christina schreef:

  Wow, ik zou deze womanizer heel graag willen winnen! Ik doe mee!

 12. Uny schreef:

  Deze keer doe ik maar ipv U als naam! UNY! Wow dit is echt toevallig.. een van de womanizers wilde ik al maar is gewoon veelste duur en heb afgelopen 2 maanden al 270 euro ongeveer besteed aan speeltjes.. maar de womanizer staat op het lijstje voor later omdat het gewoon TE duur is.. wat gaaf dat je m weg mag geven.. ik hoop te kunnen winnen deze keer..

  Kusjes van Uny!

 13. Mandy schreef:

  Ja! Deze wil ik heel graag winnen.
  Ik lees nu al zoveel jaar met heel veel plezier al jouw stukken en hoop dat je er nog flink wat jaren mee door zal gaan.

 14. J-P schreef:

  Wederom een gok van ons. Mijn vrouw zweert bij de wat meer traditionele toys en ik zou haar graag willen verrassen met een volledig nieuwe ervaring ;-) Hoop ik dan ;-)

 15. jessevande (gelegenheids-sint) schreef:

  Ik kijk naar de weblog van Luna,
  geloof mijn ogen niet wat ik nu weer gadesla!

  niet alleen speeltjes aanbevelen
  nee, nu gaat ze nu zomaar een speeltje uitdelen,
  zo eentje waarmee je heerlijk kunt spelen,
  voor, tijdens of na het strelen.

  Dat uitdelen is eigenlijk meer voor Sinterklaas,
  maar meestal zijn die kadootjes niet geschikt voor vagina’s.
  De womanizer 2go wat is dat nou weer voor een kadoo?
  dat is vast geen nieuwe shampoo..

  de Sint wil even laten weten,
  dat ondanks dat zijn staf nog niet is versleten,
  hij dit speeltje ook wel wil winnen,
  voor zijn (onbekende) vriendinnen.

  Dus Lieve Luna, hopelijk doe je het goed,
  en trek je mijn naam uit je hoed.
  blijf een een beetje een stout kind,
  en weet dat je iedereen een beetje opwind.

  Groetjes van de Sint.

 16. Steffen schreef:

  Jaaa, kan ze ‘m voortaan ook meenemen!

 17. Marjan schreef:

  Ik denk dat je er best geil uitziet in zo’n tabbert, ik zou die baard alleen lekker in de kast laten liggen… ;-)

  Ik zou heel graag willen winnen, net als iedereen hier lol

  Liefs!

 18. DibbesD schreef:

  Ik heb de womaniser pro in mijn speelgoedla en ik ben er erg blij mee. Hij is uniek en er is niks dat erbij in de buurt komt. Mijn lieve beste viendin waarmee ik het al bijna 30 jaar heel goed kan vinden, vertelde mij laatst dat ze geen speeltjes meer heeft. Ja, zo’n akelig goedkoop jellyding. Nou, dat kan natuurlijk niet. Weggooien dat ding. De Womaniser 2 go zou het perfecte cadeautje zijn om haar collectie mee te starten en ik zou ‘m haar graag geven!

 19. Anna schreef:

  Wow, EINDELIJK! Waar ik al zo lang op hoopte. Als mijn lief en ik langs een sexshop ga moet ik hem altijd even bekijken. Maar altijd kom ik, komen wij, tot de conclusie dat het wel erg veel geld is. Als een teleurgesteld kind verlaat ik dus meestal de winkel. Dus hij zeer hoog op de wishlist hier.
  Ideaal met onze lange afstandsrelatie, maar ook lijkt het ons leuk om saampjes ge gebruiken (kan mij tal van standjes voorstellen waarbij deze een hele leuke aanvulling kan zijn). Dus lieve sint Luna, ik hoop dat je mijn huisje niet over slaat en met gekruiste vingers hoop ik vurig op een geweldig sint cadeautje.
  Dank je wel voor al je blogs, vlogs en info. Want vriendlief en ik zijn er dol op en blijven je zeker volgen! Dikke kus en knuffel, Anna

 20. Mandy schellevis schreef:

  Ja natuurlijk ga ik proberen mee te doen
  Al eerder gedacht luchtdruk speeltjes dat klinkt intresant maarja zo duur
  En nu kan ik me hier een heel l#lverhaal op gaan hangen maar wat heb je daar aan
  Ik waag de gok om het winnen gewoon

  Groetjes vanaf goeree overflakkee

  Mandy (die met die mooie rode haren)

 21. Hans schreef:

  Lieve Luna,

  Wat ben je toch een schatje nu weer de Womanizer die je weg gaat geven
  Ik lees al je testen met veel belangstelling
  En de Womanizer zou heel welkom zijn bij onze speeltjes
  Ik weet ook al hoe ik hem aan mijn wijffie zou gaan geven.
  Eerst ga ik met de vibrerende hot Octopuss pulse 3 om mijn totempaal plagerig over haar clitje tot ze super geil is en mij smeekt om haar grotje aan mijn totempaal te rijgen
  Dan geef ik haar de Womanizer dan kan ze hem heerlijk op haar clitje hpuden terwijl ik mijn totempaal in en uit haar grotje pomp
  Hij zou dus heel goed bij onze speeltjes passen.

  Maar dat lieve vrouwtje Uny wilt hem ook zo graag hebben .
  Dus mocht ik nou niet winnen geef hem dan aan die lieve Uny

  Xxxxjes

 22. Richard schreef:

  Dit komt wel heel erg van pas zo voor sinterklaas. Ben op zoek naar een kado voor mn vrouw voor in haar schoen( of beter gezegd voor in haar kutje;-)). Is dit toch het ideale kado dacht ik zo…..

 23. Carla schreef:

  Ja. Die wil ik zo graag….. Wil hem heel graag winnen.

 24. Random A! schreef:

  Sinterluna! Ja! Heb m’n schoentje gezet, tijd voor pret… Ben heel benieuwd naar de womanizer, vindt het echt heel tof dat je zo veel moois mag weggeven. Geniet van je reviews en wat zijn het er veel de laatste weken! Heb womanizer en njoy op mijn verlanglijst staan, dankzij jouw recensies!

 25. Merel schreef:

  Geen gegrinnik bij de douane en dus gewoon in mijn handtas mee op reis!

 26. Liesbeth schreef:

  Mooie actie! Ben heel benieuwd naar de Womanizer.

 27. Jackie schreef:

  Leuke clitstick, kan overal mee naartoe. Maar mijn ervaring zegt dat er meestal een vrouw wint. Desalniettemin weer een topactie met dit kleine zuigmonster!

 28. An schreef:

  Wie niet waagt, wie niet wint….ik waag een gokje. Met name de tuutjes van deze 2go maakten me nieuwsgierig na het lezen van je review.
  En pepernoten met witte chocolade…mmm! Jij weet wel wat lekker is :)

 29. Mar schreef:

  Voor mijn lieve vriendin, die een hernia heeft. Ze is bang geen orgasme meer te kunnen krijgen. .. momenteel lukt het slecht. Ik heb haar al de womanizer aangeraden, die trekt het gewoon uit je, of je wil of niet

 30. Elise schreef:

  Weer een leuke winactie!
  Laten we nog maar een poging doen, haha.

 31. Ronald schreef:

  Hallo Luna,

  Hierbij wil ik ook graag meedoen met de actie.
  Mijn vriendin Anna is helemaal weg van dit apparaat elke keer wanneer we in een shop zijn moet ik voelen hoe lekker hij is, ik krijg hem dan op mijn vinger en op mijn neus te voelen.
  Ze is helemaal weg van dit product, jammer genoeg zit er ook een behoorlijk prijskaartje aan.
  We hebben allebei een speeltje op ons verlanglijstje voor de sint. Ik zou graag een strapon in mijn schoen willen en Anna graag een Womanizer. Mochten we de womanizer winnen dan zit er misschien ook wel een strapon in voor mij .

  Groetjes Ronald

 32. Merel schreef:

  Wow Luna,

  Lekker gul bezig de laatste tijd!
  Ik vond de review over de mighty screw trouwens erg grappig om te lezen, je hebt veel over voor je werk.

  Groetjes!

 33. Foxxy schreef:

  Oh wat zou ik deze graag winnen!
  Deze Womanizer brengt me vast buiten zinnen
  Word het dan een natte boel?
  Heb ik dan een voldane glimlach op mn smoel?
  Ik wil mezelf graag intens verwennen
  Zo diep en intens, zo geil, moet ik bekennen.

 34. Mara schreef:

  Ohhhh jaaaaaa, nu ga ik toch ook even mee doen. Ben hier zo ontzettend benieuwd naar!!!!<3<3<3

 35. Ier schreef:

  Yes, ik doe mee. Tof!

 36. Mike schreef:

  WOW, WOW, Oh ja WOW. Ja die wil ze. WOW. Oh WOW, die wil ik daarom ook. WOOOOOOW.

  WOW, xxx

 37. Cynthia schreef:

  Wow ik werd wakker in mijn bed met dit bericht en ik viel er bijna uit zo leuk om te zien dit, nog een giveaway, Yay! Dit zou me super blij maken moest ik dit winnen. Ik wil er al lang zo’n eentje hebben. Het is mij alleen wat te duur als studente.

 38. Jeroen schreef:

  Wauw leuke actie, ik ben erg benieuwd hoe ik hiermee mijn vriendin gek kan maken!

 39. Ron schreef:

  Altijd leuk als er een gelegenheids sint is

 40. Edwin schreef:

  Oh wat een gave winactie weer !
  Mijn vrouw is zeer benieuwd of deze het bij haar ook zo goed zal doen als bij jou.
  Ze vindt hem alleen beetje te prijzig om aan te schaffen om dit uit te proberen.

 41. Jeroen schreef:

  Nou, ik ben benieuwd of ik mijn vrouw hiermee kan verrassen.
  Beiden zijn een groot van jou en je blog.

 42. Jeroen schreef:

  Hier wil je zeker je lippen mee stiften!

 43. Jorrit schreef:

  Goh, wat een herkenbare openingszin! ;)
  De op jouw aanraden aangeschafte pro40 ligt al wekenlang mijn vriendin te doen snakken naar lucht en ze kan geen genoeg krijgen van het wonderapparaatje.
  Desondanks lijkt deze “travel” versie ons toch bijzonder interessant, aangezien wij ook vaak onderweg wel avontuurlijke ideetjes krijgen.
  We kijken met smacht naar onze opgezette schoentjes!

  xx
  J.

 44. Guido schreef:

  Pick me, pick me, pick me, pick me……..me

 45. Patricia schreef:

  Had er nog nooit van gehoord maar dat is een leuk apparaatje, kan zelfs tussen de sinterklaas kado ’s .

 46. JeroenV schreef:

  Hi Luna, een maand of wat geleden heb ik mijn vrouw de magic wand Inc diverse opzet stukken kado gedaan na jou ontzettend leuke review!Wat een sensatie geweldig! Thanks voor je prachtige reviews, nu opzoek naar meer moois zo als deze 2Go Womanizer.

 47. Nicole schreef:

  Oooo… deze wil ik heel graag. Niet alleen voor mezelf maar ik heb ook gehoord dat je er een man ook heerlijk meer kunt verwennen. Nou dat wil wel eens uitproberen dan.
  Sinterklaas kapoentje
  Gooi de Womanizer in mijn schoentje…

 48. Anna schreef:

  Jaaa, na al je reviews ben ik zooo benieuwd naar een womanizer!

 49. Julia schreef:

  Hé, dat is grappig. Roy Orbison heeft hier ooit een liedje over geschreven. Grappig dat ze er een sekstoy naar vernoemen. Het heet:
  Oh pretty womanizer

  Pretty womanizer won’t you pardon me
  Pretty womanizer I couldn’t help but see
  Pretty womanizer that you look lovely as can be
  Are you lonely just like me

  Oooh Luna, laat mij binnenkort toch kermen: “Oh pretty womanizer!”

  (De volgende keer dat jullie dit liedje horen, moeten jullie wel even aan dit berichtje denken hè :D)

 50. LR schreef:

  OMG JAAA perfect voor een make-up addict als ik!

 51. Lola schreef:

  Aaah wat een gave weggeef actie! Ik doe heel graag mee ^^. Ik heb nog nooit een ‘zuigend’ speeltje gehad en ik ben mega benieuwd na jou reviews! En deze is nog een stuk mooier ook dan de normale womanizer ;)

 52. Demi schreef:

  Ik doe graag mee! Ben dol op de womanizer!! Wil hem altijd mee kunnen nemen

 53. Joke schreef:

  Aangezien ik super fan ben van satisfyer en womanizer te duur vind zou ik ik deze wel heel graag willen winnen

 54. Bloem schreef:

  Hoi Luna! Ik ben er inmiddels achter dat vibrerende speeltjes voor mij niet zo veel doen. Dit lijkt me echt heel leuk om te proberen! Hoop dat ik win :)

 55. Dancer schreef:

  Naast mijn stronic drei zou ik deze graag willen gebruiken met mijn vrouwelijke lover , twee vrouwen tegelijk blij maken is beter dan 1 toch

  • Hans schreef:

   Klink heerlijk spannend

   • Dancer schreef:

    dan is het te hopen dat ik hem win hans , dan zou ik er evt nog een review over kunnen schrijven ;)

    • Hans schreef:

     Hey Dancer
     Ik wil hem zelf ook heel graag winnen zodat ik mijn vrouwtje hier lekker tot een ongekend zuigend en stomend orgasme kan brengen

     Maar ik gun hem jullie ook hoor
     Het is super geil om te zien hoe twee vrouwen elkaar tot een super geil orgasme brengen
     Xxxxjes

 56. Giulio schreef:

  Beste Luna,

  Ik zou deze heel graag aan mijn vriendin als sinterklaascadeautje willen geven. Vanwege een studentenbudget zit zo’n duur luxe speeltje er anders niet in maar ik denk wel dat ik haar (en zo mijzelf ook) er erg blij mee zou maken! Daar moeten we altijd erg om lachen.

  Groeten,
  Giulio

 57. Fiona schreef:

  Hoi Luna,

  Nu ga ik eens een gokje wagen, hier heb je al meer kans dan met een lot uit de loterij.
  Ik zou deze graag willen proberen te winnen, ben zeeeeer benieuwd naar het genot wat deze vriend kan leveren.

  Groetjes Fiona

 58. Hans schreef:

  Hey Luna,
  Ik hoop nu toch echt dat deze Wonanizer 2 go onze kant op komt want niet alleen die roze parel bovenin het geile warme oestertje van mijn vrouw maar ook mijn totempaal nooit genoeg wil weleens kennismaken met dat zacht zuigmondje xl van de wonanizer 2 go
  Xxxjes

 59. Meet schreef:

  Jaaa Luna die wil ik wel :) Omdat ik ook alweer een jaar niet meer rook! :) En om dat te vieren, mag ik best een ander wit stokje met heet puntje aansteken, lijkt me :)

 60. Jessica schreef:

  Lieve Luna, wat fijn dat je deze toys allemaal mag weggeven. Geeft een goed gevoel lijkt me zo. Wij willen hem uiteraard ook wel winnen. Na die reviews van jou hierover ben ik zeer benieuwd, maar veel speeltjes zijn zo duur. En dan denk ik stel dat het niets is, heb je een bak met geld uitgegeven en dan…. Twijfel al zo lang, dus winnen is dan zeker zo leuk. Ga iig zo door want ik lees met smacht iedere keer de reviews.

 61. Claire schreef:

  Oh Luna, jemig wat een gave give away. Je acties worden mooier en mooier. Deze toy laat mij nu al kriebels krijgen. Ik hoop dat ik de gelukkige mag zijn en de nodige uurtjes kan genieten. XXX Claire

 62. Nova schreef:

  Jaaaaaaa! Ik wil m! Dus, ik loot graag mee.

 63. Ben schreef:

  De womanizer pro40 was een seksuele revolutie voor mn vriendin, en ik als observer! We hebben inmiddels 8 womanizers aangeschaft, voor vriendinnen, exen. We gunnen dit plezier gewoon iedereen! Zijn jullie zo rijk dan? Nee, helemaal niet, maar we zijn vrij minimalistisch met spullen, normaal spaar ik voor klimaatacties en andere idealistische zaken, maar womanizers zien we allebei als iets dat de wereld ook verder helpt. Vrouwen die hun lichaam leuk en veilig exploreren, zelfstandiger zijn, gezonder, sterker :) We waren zo enthousiast dat we eigenlijk een womanizer foundation willen oprichten die womanizers onder clitoris eigenaren verspreid. Hoe dan ook, we testen graag deze nieuwe womanizer aanwinst! We hebben overigens 2 pro40s in reserve, want de eerste is na een half jaar al wat aan het raar doen met de controle knopjes (gaat vanzelf harder), en wat is een leven zonder pro40. Gewoon janken geblazen. Of tijd om de Womanizer Anonymous op te richten? ;) X. Shit ik wens iedereen womanizers! Dus ik word gelukkig van elke winnaar!! Maar het is natuurlijk belangrijk dat we op de hoogte blijven ;) Hahaha

  • Ben schreef:

   En Luna, het komt door jouw review dat ik de pro40 voor haar vond. Jouw uitgebreide verhaal. We zijn je dus eeuwig dankbaar! [knielen, aanbidden]

   Ze kijkt inmiddels even verliefd naar de womanizer (“my precious”) als naar mij, maar ik ga daar heel poly-amoor volwassen mee om ;)

 64. Michelle schreef:

  Ohmygod JAAAA!
  Ik wil deze ZO graag eens uittesten, maar de prijs hield me altijd tegen vanwege mijn studentenbudget….
  Fingers crossed!!
  xxx

 65. J schreef:

  Beste Luna,
  Ik wil graag meedoen met deze actie! Het lijkt me erg leuk om te winnen.
  We hebben al vele toys op basis van jouw reviews gekocht, maar nooit een womanizer kunnen proberen.
  We zijn erg benieuwd

  Groetjes

 66. Janneketanneketoverheks schreef:

  O nou, dat zou wel heel erg leuk zijn!

 67. Louise schreef:

  Zou hem super graag winnen!!!! Kan het jammer genoeg niet betalen (studente)

  xxxx

 68. Linda schreef:

  Kom maar door met die lippenstift!

 69. Floor schreef:

  Jaa deze zou ik super graag willen winnen! Fingers crossed…

 70. LR schreef:

  Ohhh god ik hoop het zo dat ik vandaag geluk heb!

 71. Nike schreef:

  Op de valreep toch nog even meedoen met deze, alweer heel leuke, actie! Zou mooi cadeautje zijn om ‘per ongeluk’ in de handtas van men vrouwtje te verstoppen… benieuwd wat haar reactie zou zijn op deze ‘lippenstift’!

 72. Hans schreef:

  Lieve lieve lieve lieve Luna
  DENK OM 20:00 AAN UNY EN AAN MIJ
  XXXXXXXXXXXJES

 73. JeroenV schreef:

  Whoop whoop spannend bijna 20:00uur!!

 74. Uny schreef:

  Lieve lieve luna,je bent toch niet bij de AH gaan werken he? Je moet ons nog wel laten weten wie er gewonnen heeft.. alleen ben ik ook aan de ene kant bang dat ik minder kans maak om te winnen als ik meer dan 1 reactie achterlaat..

  Maarja,moge de beste winnen

  • Hans schreef:

   Dan win ik ook niet Uny want ik laat ook meer reacties achter

   • Uny schreef:

    Ik wil deze gewoon heel graag winnen.. maar ben bang dat ik dat geluk niet heb of ooit zal krijgen.. ik wil echt alleen nog maar de womanizer of de andere soorten in die richting.. en ja als ik niet win, dan duurt het wss heeeeeeel lang voordat luna nog zo’n speeltje mag weggeven, dus heb maar alvast de satisfyer pro 2 klaarstaan om te bestellen als ik niet win.. ik heb door deze giveaway gewoon nog meer zin gekregen om zo’n soort speeltje te nemen, kan er niet meer op wachten.. dus ja.. deze winnen.. of geld uitgeven aan de satisfyer want de womanizer is te duur

 75. Nova schreef:

  Spannend!!!!

 76. LR schreef:

  Ik denk dat veel lezers/lezeressen nog niet durven te slapen!!

 77. Uny schreef:

  Hans, ja hoor heb wel oke geslapen.. lig nog in bed.. ben echt nog maar minder dan 10 minuten wakker

 78. Uny schreef:

  Haha luna!tijd en afspraken zijn niks voor jou…misschien volgende keer gewoon 1 dag aanwijzen en geen tijd meer.. maar dan wel aan houden dan he? Haha

 79. Hans schreef:

  Goedemorgen Luna
  Ben je ondergedoken waardoor we niks meer van je horen.?

 80. Uny schreef:

  Dat is echt heeeeel erg jammer.. gefeliciteerd lola!

  Kga nu maar de satisfyer bestellen dan

  • Hans schreef:

   Hey lieve Uny
   We gaan toch niet de moed verliezen?
   Zodra er weer een Give Away van een lekker sexspeeltje met zo’n geil zuigmondje of een ander geil sexspeeltje is doen we toch weer mee.
   Xxxxjes

 81. Hans schreef:

  Hey Lola
  Van harte gefeliciteerd met dat goddelijke zuigmondje van de Womanizer

  Ja en dan is het maar goed dat ik de We-Vibe heb opgeladen zodat wij ons vanavond door de We-Vibe kunnen laten verwennen

 82. Hans schreef:

  Hey lieve Uny
  We gaan toch niet de moed verliezen?
  Zodra er weer een Give Away van een lekker sexspeeltje met zo’n geil zuigmondje of een ander geil sexspeeltje is doen we toch weer mee.

  Dus Lieve lieve lieve Luna we wachten in spanning af wat je bij de volgende GiveAway voor ons hebt
  Xxxxxjes

  • Uny schreef:

   De satisfyer is flink in aanbieding bij easytoys.nl ..

   • Hans schreef:

    Hey Uny
    Ik heb een maand geleden al de Hot Octopuss pulse 3 Duo gekocht die kost € 115.00 bij Misssteel.nl
    Dus ik wacht nog even een paar maandjes en dan ga ik toch voor de Womanizer tot zo lang verween verwen ik mijn Wijffie met de We-Vibe en de Octopuss pulse 3 Duo en daarbij gebruik ik dan mijn eigen zuigmond om haar roze parel heerlijk baar binnen te zuigen
    Hihihiihi
    Xxxxjes

    • Uny schreef:

     Oke snap ik.. is helaas geen optie voor mij.. is toch iets te duur.. en als de satisfyer goed genoeg is, dan ben ik blij dat ik m voor 44 euro heb kunnen kopen

     • Hans schreef:

      Ik begrijp het schat
      Wanneer krijg je de satisfyer thuis?

      Laat me weten hoe goed hij bevalt
      Ik ben heeel benieuwd

      En wat gaat het vanavond worden?

 83. Uny schreef:

  Hans, ik krijg de satisfyer maandag thuis.. maar moet dan tot vrijdag wachten want ik woon in spanje, en mn vader gaat op en neer voor werk en neemt dan alle pakketjes mee.. ik woon nog niet permanent in spanje maar over aantal jaartjes wel.. ik wil ook heel graag 1 mooie dromenvanger van luna kopen.. ik heb ze gisteren bekeken en dacht wauw, ik heb niks met dromenvangers maar die zijn gewoon dromerig mooi.. en zo mooi dat ik er 1 wil hebben.. maar ben nog niet helemaal uit welke want ze zijn bijna allemaal even mooi.. maar 1 die ik op het oog heb is best duur.. dusja.. tis ook lastig

  • Hans schreef:

   Oke Uny
   Dus je heb een huis in spanje en ook één in Nederland of woon je in spanje bij je vader?

  • Hans schreef:

   Die dromenvangers zijn inderdaad heel mooi maar ik heb er ook niks mee

  • Hans schreef:

   Dus tot vrijdag moet je he eigen nog inhouden en dan kan je helemaal los gaan
   Hahahaha

   • Uny schreef:

    Mijn ouders hebben begin dit jaar een huis gekocht.. en ik ga hier dus ook wonen.. ik wil hier opnieuw beginnen.. ik wil niet teveel details geveb want als een bekende van mij dit leest weet ie meteen dat ik het ben.. hahaha dusja..

    • Hans schreef:

     Sorry ik was fff aan het eten
     Ik begrijp het lieverd ik ga dan ook geen moeilijke vragen stellen en we gaan gewoon over op een ander onderwerp hihi

     Ga je vanavond nog iets leuks doen moppie ?

     • Uny schreef:

      Haha nee.. zometeen eten..
      Trouwens ik denk dat het wel apart is dat we deze site als chat soort iets gebruiken haha.. kdenk dat luna er gek van kan worden al die notificaties

     • Hans schreef:

      Ja dat is zo
      Maar we blijven wel heel netjes toch ?
      En ik zit op geen enkele Chatsite
      Ik heb weleens op Wordon gezeten maar verder niet
      Ik ga straks lekker oer hollands tv kijken
      En jij?

     • Hans schreef:

      En ik vind het bere gezellig om met jou te chatten hier:-):-):-)

 84. Lola schreef:

  Aaaah gewonnen!! Ik ben echt super blij nu. Heel erg bedankt lieve Luna, je hebt echt mijn dag gemaakt!

 85. Hans schreef:

  Goedemorgen Uny
  Xxxjes

 86. Mandy schreef:

  Gefeleciteerd…veel intiem plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.