DILDO REVIEW #319: PEZZIE

Naam: Pezzie
Producent: Play Candi
Prijs: € 23,95
Formaat: 17,5 x 3,1centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: siliconen (volgens de verpakking)
Het verkooppraatje: ‘De Pezzie dildo uit de Play Candi-collectie staat garant voor een intens avontuur tussen de lakens.’
Is dat ook zo: Ehm? Niet intens, wel okay.
Score: 7

Mijn zoektocht naar goedkope én vooral goede seksspeeltjes blijft in 2017 gewoon doorgaan! Ik mag van het mannetje van Ero-discount.nl regelmatig nieuwe dingen uit hun collectie kiezen en dit keer koos ik voor de Pezzie! Een dildo in een medium formaatje die je voor slechts € 23,95 bij ze kunt bestellen. Maar eh, is het ook wat? Ik deed de test!

De Pezzie is een dildo uit de collectie van Play Candi en Play Candi is weer een submerk van Seven Creations. Nu is Seven Creations niet echt 1 van mijn favoriete merken. Voornamelijk omdat ze vaak speeltjes van ‘dubieuze’ materialen maken en die dan verkopen als ‘bodysafe’. Ook omdat de motortjes die ze gebruiken er vaak na korte tijd al mee stoppen. En ook omdat de meeste toys die ze verkopen vaak nog een typische jaren ’80 verpakking zitten (blonde snollebol). Het design van sommige speeltjes is trouwens ook al jaren hetzelfde en dat is niet omdat het zo’n goed design is, maar omdat er gewoon altijd een publiek is voor goedkope (maar niet zulke beste) sekstoys.

De verpakking van de Pezzie

Maar! Ook bij Seven Creations zullen ze toch een keertje met de tijd mee moeten en dat lijken ze, zeker gezien het design van de verpakking van de Pezzie en het design van de Pezzie zelfs, te hebben begrepen. De verpakking is namelijk lekker strak; een witte doos met kijkvenster, daarop een afbeelding van de Pezzie en zilveren letters. Niks mis mee. Wel weer jammer is dat ze de Pezzie een ‘superior and durable dong’ noemen. Een dildo ‘superior’ noemen, ja, jeetje, dat is hetzelfde als mannen die zichzelf ‘de Lassie onder de beffers’ noemen. Niet doen. Gewoon niet doen.

Het materiaal van de Pezzie

Sja, hmmm, hmm, op de verpakking van de Pezzie staat ‘made of silicone’. And that’s it. Nu ben ik geneigd om te twijfelen. Want gezien de prijs van de Pezzie (€ 23,95) en de fabrikant (eentje die wel vaker vage materialen gebruikt) lijkt het me stug dat dit een 100% siliconen speeltje betreft en eerder een speeltje dat 10% siliconen bevat en voor de rest een verrassende mix van andere materialen. Maar ja, who knows? De Pezzie ruikt naar niks (altijd een goed teken) en wie weet hebben ze daar bij Seven Creations hun leven wel écht gebeterd?! Ik gaf ze, omdat ik in een goede bui ben, het voordeel van de twijfel en heb de Pezzie aan een enigszins uitgebreide test onderworpen.

Hoe voelt de Pezzie?

Ik schreef al ‘enigszins uitgebreide test’, omdat ik de Pezzie eigenlijk maar een paar minuutjes heb getest voordat ik er een andere (grotere, bredere) dildo bij heb gepakt. Met de Pezzie is zelf niks mis (behalve dan dat ik enigszins twijfel over het materiaal). De Pezzie is aan 2 kanten te gebruiken (en dat is leuk) (én bonus). De gladde kant is gewoon glad en eh, gewoon. Maar de kant met de ‘ribbels’ is geschikt voor G-spot-stimulatie! De Pezzie is stevig, maar toch flexibel en daardoor kun je de ribbel(s) gemakkelijk over je G-spot laten bewegen. Zou ik hiermee tot een G-spot-orgasme kunnen komen? Jazekers. Had ik daar op het moment van testen ook zin in? Jazekers. Maar ik had niet echt het geduld om dat met de Pezzie te bereiken. Bij mij gaat het met een groter, breder speeltje dan gewoon wat sneller (en als je zelf een dildo op en neer in je kutje moet bewegen en gelijktijdig ook nog een speeltje tegen je klit moet houden, dan kies ik liever voor snel). Maar voor beginners of vrouwen die niet van iets groots in hun kutje houden, is de Pezzie een prima idee voor G-spot stimulatie (eerst zachtjes en dan steeds sneller en harder op en neer bewegen).

Kleine disclaimer

De site van Ero-discount.nl meldt dat deze Pezzie ook geschikt is voor P-spot-stimulatie, oftewel prostaatstimulatie en dat is ook wel zo, maar! En dan een hele dikke maar… houd er dan alsjeblieft je gedachten bij (en dat is in the heat of the moment soms nogal lastig). Dit speeltje heeft geen ‘stop’ als in een verbreding, en kan daardoor ook naar binnen schieten. Opletten dus. Maar je zou dit speeltje eventueel wel kunnen gebruiken voor het ‘verkennen’ van het anaalgebied en hij is ook leuk voor ‘een eerste kennismaking’, maar in Godsnaam; laat iemand anders ‘m vasthouden of zorg ervoor dat je ‘m zelf niet helemaal naar binnen duwt. Wat lul ik; koop dan maar gewoon een seksspeeltje dat écht geschikt is voor anaalspelletjes.

Conclusie

Voor mij persoonlijk is de Pezzie dus te klein. Maar! Dat neemt niet weg dat ik ‘m wél zou aanraden aan beginners of aan vrouwen die er gewoon niet van houden ‘grote’ dingen in hun kutje te hebben. De Pezzie is namelijk niet te groot, niet te duur en aan 2 kanten te gebruiken!
DE PEZZIE IS HIER TE KOOP (€ 23,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.