YOUTUBE VIDEO – GUSHING VIBRATOR REVIEW

Mijn goede voornemen voor 2017? Meer vloggen en beter vloggen! Ik wil écht proberen om 2 YouTube-filmpjes per week op te nemen! Nu nog op m’n eigen hysterische manier en gewoon lekker in m’n kantoor met alle troep om me heen en alles gewoon in 1 take… maar in de toekomst hopelijk allemaal wat gelikter! In deze video even een kleine update over mezelf en verder een review van de Gushing Vibrator! Ik schreef ook een review van die Gushing Vibrator (klik en lees, mocht je ‘m toch interessant vinden). Ik kreeg ‘m opgestuurd door het mannetje van Easytoys.nl (waarvoor mijn hartelijke dank en kusjes en knuffels)!

DE GUSHING VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 94,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Je gezichtsuitdrukking toen je ‘Kermis in je kut’ zei….. ik gleed van mijn stoel van het lachen….

  Deze is inderdaad leuk voor het rariteitenkabinet ;-)

  Xx

 2. Josje schreef:

  Leuk weer actie op climaximaal, ik zie uit naar je vlogs!

 3. Diana schreef:

  Hoi hoi…
  Jeetje slanke Den ben je…je ziet er goed uit…
  Ben benieuwd naar je volgende filmpje.
  Maar dit zal ik dus nooit kopen haha…wat een Kermis ja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.