DE TOP 3 SLECHTSTE SEKSSPEELTJES VAN 2013

Wat mij opviel in 2013; er worden nog steeds jelly seksspeeltjes verkocht (en die zijn gevaarlijk, maar goedkoop). Wat ook opviel: er worden veel megadure seksspeeltjes te koop aangeboden in prachtige verpakkingen en met prachtige verkooppraatjes die het gewoon niet optimaal doen in de slaapkamer. En met niet optimaal bedoel ik; doen pijn. En als ik een seksspeeltje wil dat pijn doet, dan koop ik wel een zweepje. Wil je een goed seksspeeltje? Laat je voorlichten! Lees reviews online! Vraag het mij! Vertrouw op je intuïtie. Denk na en lees mijn tips! Of koop een speeltje uit mijn top 10 seksspeeltjes 2013.

slechtsteseksspeeltjes

1. Hello Touch
Wat mij betreft mag iedereen met een grote bocht om het hele merk JimmyJane heen lopen. Het is een pretentieus merk wat vooral heel veel geld stopt in marketing en reclame in plaats van research & development. Komen al jaren met seksspeeltjes die vooruitstrevend, geil, exclusief en héél bijzonder zouden moeten zijn, maar in de praktijk verdomd vies tegenvallen. Over deze Hello Touch zeiden ze zelf: ‘This may be the best sextoy ever invented.’ Over deze Hello Touch zeg ik: “De dingetjes die ik om mijn vingers moet schuiven knijpen de bloedtoevoer in 1 minuut volledig af en maken dit speeltje totaal onbruikbaar.” Mijn uitgebreide review lees je HIER.

2. LELO Tara
LELO is een merk wat normaal gesproken met prachtige, intuïtieve, goede en geile seksspeeltjes komt. Kwam dit jaar met de LELO Tara, een partnervibrator. Zou je dus tegelijkertijd moeten kunnen gebruiken, maar in plaats daarvan doet het gewoon pijn om zowel een penis als de LELO Tara in je te hebben (en dat is de bedoeling van dit speeltje). Doet vooral ook pijn bij hem (en aan een zielige man in bed heeft niemand wat). Zonde van de meer dan 100 euro die je voor dit (overigens prachtige) stukje siliconen moet betalen. Pretentieus gefrummel! Mijn uitgebreide review lees je HIER.

3. Amethyst Pearl, anaalketting
Jelly speeltjes zijn gevaarlijk, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze zijn vaak goedkoop, maar bevatten weekmakers en die zijn slecht voor de conditie van je kutje (en de rest van je lijf). Denk aan jeuk, uitslag en ontstekingen en dan heb ik het nog niet eens over kanker gehad. Gewoon niet kopen of als je het echt niet kan laten (want ze zijn dus erg goedkoop); gebruik ze dan altijd met een condoom eroverheen. Deze anaalketting is én gemaakt van jelly én scheurde in 2 stukken toen ik ‘m nog nog niet eens in me had (en ik wil er niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als deze anaalketting was gescheurd terwijl ik ‘m wél in me had)! De yukiyuki-prijs gaat dus met stip naar deze Amethyst Pearl. Mijn uitgebreide review lees je HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Els schreef:

    He Luna, Zou het misschien eens mogelijk zijn om de tantra beam of de ohmybod virbrator te kunnen testen? Ik ben onlangs naar de eroticabeurs geweest en daar werd heel veel over deze 2 vertelt :) Ik blijf ondertussen rustig door lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.