WEET JE WAT JIJ NODIG HEBT?

Elk onderzoek aangaande de kwaliteit, de smaak of het effect van sperma met positieve uitkomsten wordt door de meeste mannen met ruim enthousiasme ontvangen. Zo stuurde mijn ex S. me een linkje naar een artikel met de titel ‘sperma slikken goed tegen ouderdom’. Zijn begeleidende boodschap was: ‘Kijk schatje, het is goed voor je, want het is wetenschappelijk bewezen.’ Alsof ik zijn zaad vroeger nooit doorslikte op zon- en feestdagen. Tssssk.

Mijn huidige verkering kan er ook wat van:

Mijn klacht over te zachte nagels beantwoord hij met een: “Dan moet je meer melk drinken en meer zaad slikken, liefie.”

Als ik vertwijfeld in de spiegel kijk en weer wat extra rimpeltjes opmerk zegt hij: “Ja, dan moet je maar vaker mijn zaad rond je ogen smeren.”

En de typische vrouwenklacht ‘Ik heb een beetje hoofdpijn’ wordt bij ons thuis teniet gedaan door het antwoord: “Wat dan echt helpt is mijn pik in je mond nemen.”

Twee jaar geleden onderzochten 2 Oostenrijkse geleerden het effect van spermidine, een stofje dat in hoge concentratie voorkomt in sperma. Zij kwamen erachter dat vliegen 30% langer leefden en dat de cellen van muizen die spermidine aan hun dieet toegevoegd kregen minder celschade door veroudering opliepen. Hartstikke mooi natuurlijk! Hoopvol ook! Op basis van deze resultaten staken verschillende media de hand in eigen balzak en concludeerden dat sperma goed is voor ouderdomsziekten als Alzheimer en Parkinson en dat het slikken van sperma de ouderdom vertraagt. De onderzoekers hebben het in hun publicatie nooit over het ‘doorslikken van sperma’ of überhaupt over ‘sperma’ gehad, maar de kranten kopten sensatiebelust met de titel ‘Sperma doorslikken houdt vrouwen jong’. En na het lezen van dit spermanieuws renden alle mannen meteen naar huis om hun vriendin of ex-vriendin het heuglijke nieuws te vertellen, te mailen of te sms-en.

Gelukkig waren de onderzoekers zelf ook niet zo blij met de conclusies die de diverse media naar aanleiding van hun onderzoek trokken. Dus sorry ex S., maar volgens de onderzoekers is de hoeveelheid sperma die je zou moeten slikken voor een levensverlengend effect nét iets teveel om fysiek haalbaar te zijn. Voor jullie mannen dus. Want de man die mij dagelijks kan voorzien van 50 spermashotjes mag me nu bellen.

Maar het blijft schattig, de argumenten waarmee mannen je proberen te overtuigen dat doorslikken voor hen niet zo nodig is, echt niet hoor, nee, hem maakt het niet uit, maar het is wel héél goed voor jou! Sure.

“Lieverd, ik moet nog nieuwe column schrijven, maar ik weet nog niet precies hoe en ik kan me niet concentreren.”
“Liefie, weet je wat jij nodig hebt?”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.