TOP 10 GEILE GROENTE

Nu het toch de week van de lustpil lijkt te zijn; er zijn er ook diverse geheel natuurlijke producten waarvan wordt beweerd dat ze een geilmakende werking hebben. En allemaal gewoon te koop bij de supermarkt! Je gelooft het niet! En ik geloof het ook niet, want ik ben nog nooit ook maar een druppel natter geworden na het nuttigen van onderstaande producten. Waarschijnlijk moet je een dusdanige hoeveelheid tot je nemen dat je, behalve geil, ook kots- en kotsmisselijk bent.

geilegroente

1. Gember
Wordt al duizenden jaren gebruikt voor het maken van drankjes en staat ook al duizenden jaren bekend om het opwekken van liefdesgevoelens. Het heeft vaatverwijdende eigenschappen, dus je krijgt een goed doorbloede kut en een harde pik als je maar genoeg gember tot je neemt. En met genoeg bedoelen ze waarschijnlijk 2 kilo en een maagzweer later.

2. Asperges
Asperges bevatten kalium, vezels,vitamine A, B6 en C, thiamine en foliumzuur. Dat laatste verhoogt de histamine-productie en dat is nodig om een orgasme te bereiken. De vorm schijnt ook lustopwekkend te werken, maar als je van een asperge al opgewonden wordt, blijf dan de hele dag maar binnen, want dan kun je overal wel een fallus in zien. Asperges geven sperma een vieze smaak (en dat laatste is klinisch getest door mij).

3. Banaan
Je hoeft maar naar een banaan te kijken en je wordt al nat. Toch? Een banaan heeft een typische fallusvorm en als je ‘m ook nog eens als een echte fallus behandeld (niet meteen het kopje eraf bijten, maar pijp die banaan maar, toe maar) dan word je vanzelf geil. Magic! Bananen bevatten ook kalium, magnesium, vitamine B en het bromelia enzym en ook die schijnen je libido te verhogen (werkt alleen als je die bananen opeet met dat geile vrouwtje van de Chiquita-reclame).

4. Basilicum
Het schijnt dat je van de geur van basilicum enorm geil kunt worden. Het enige waar ik aan moet denken als ik basilicum ruik is Jamie Oliver en als ik me iets niet voor kan stellen bij Jamie Oliver…

5. Avocado
De vorm van een avocado zou moeten doen denken aan testikels (hele grote testikels ja, die van een paard dus). Avocado bevat ook veel foliumzuur en dat schijnt libidoverhogend te werken, maar je zult dan meer avocado’s moeten eten dan er in een driedubbele portie guacamole te vinden zijn. Avocado is overigens ook de groente met de meeste calorieën. Niet echt een win-win-groente dus.

6. Amandel
De geur van amandel zou de passie verhogen bij vrouwen, aldus vele dichters en schrijvers uit de oudheid (want die hadden er meer verstand van dan slagers of bakkers uit de oudheid). Amandel bevat vitamine E, magnesium en vezels, maar een handje amandelen zorgen er bij mij niet voor dat de juices gaan flowen. Het enige wat eventueel wel kan helpen is een literflesje Amaretto.

7. Vijgen

Een opengesneden vijg ziet eruit als een kut en stond daarom in de oudheid symbool voor de vrouwelijke seksorganen (Adam, Eva, appel, vijgenbladeren voor hun edele delen). Word je er geil van? Nee, maar met een plakje serranoham, druppeltje balsamicoolie en een dotje geitenkaas is het wel een lekker voorgerecht.

8. Nootmuskaat

In sommige Arabische landen kauwen mannen dagelijks een hele nootmuskaat om zo hun seksdrive te vergroten. Worden ze er geiler van? Wie weet. Er zijn onderzoeken geweest waarbij nootmuskaat werd toegediend bij mannetjesmuizen (zielig!) en die kregen toen inderdaad meer zin om de vrouwtjesmuizen te bespringen. Nootmuskaat werkt (in grote hoeveelheden) ook hallucinerend. Tijd voor een Nutmeg Experiment (zoals de Cinnamon Challenge).

9. Honing

Goed nieuws voor de hipster mamma’s die graag een kopje muntthee met honing drinken. Honing bevat het stofje borium, dat zorgt voor een beter gebruik van de vrouwelijke sekshormonen en voor een verhoging van testosteron in het bloed (en testosteron is verantwoordelijk voor je seksdrive). Kan je mooi de hele dag op het verwarmde terras blijven hangen met de andere hipster mamma’s.

10. Oesters

Cliché! Cliché! Van oesters eten word je geil. Hartstikke! Geil! NOT! In oesters zit wel een grote hoeveelheid zink en zink zorgt voor een betere spermaproductie en verhoogt het libido. Als je 78 kilo oesters achter elkaar naar binnen werkt.

p.s. Ik weet dat dit niet allemaal groenten zijn, maar ‘geile groente’ bekt lekkerder dan ‘geile natuurlijke levensmiddelen’.

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Samantha schreef:

    Adoro tudo isso, muito obrigado por essa materia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.