ORGASMIA, DE BESTE 1-APRIL-GRAP EVER

Ik kreeg de link rond 1 april ook van diverse lezers doorgestuurd; de Orgasmia zou de allereerste permanente vibrator zijn voor vrouwen en… gemaakt door mijn Duitse vrienden van de firma Fun Factory, dus… dat moest wel een briljant goed apparaatje gaan worden.
Ik wist natuurlijk al meteen dat dit om een geintje ging, want ik heb best wel verstand van vibrators (understatement) en het leek me sowieso nogal vergezocht dat een dergelijk apparaat mainstream zou worden (wie zit er op te wachten?) (welke arts zou er überhaupt een orgasme-implantaat willen implanteren?) (is een orgasme nou werkelijk zo belangrijk?). En… het persbericht werd gepubliceerd op 1 april. 1 APRIL!

Maar… toegeven, het nieuwsbericht van Fun Factory zag er erg geloofwaardig uit.

150325-Orgasmia-1600x651

Uit het persbericht: ‘Orgasmia™ is implanted in a reversible outpatient procedure. The motor comes with a 20 year guarantee; after that, the company will cover half the cost of replacements or upgrades. With the procedure included, Orgasmia™ retails at $ 6500.’

Hihihi, hahaha! Het persbericht werd, zoals ook precies de bedoeling was, overgenomen door diverse online media en ook de lieve redactie-stagiaires van BNN’s Spuiten en Slikken zijn er met boter en suiker ingetrapt (maar hé, daar wordt op de redactie wel vaker klakkeloos iets overgenomen). Maar liefst 9 dagen (NEGEN dagen!!) na het 1-april-persbericht van Fun Factory werd op de site van Spuiten en Slikken in het altijd heerlijke BNN-taaltje gesproken over een ’trillend implantaat dat als een spiraaltje zo je poeni in gaat’ om ‘je klit compleet te laten soppen van binnen’ zodat je ‘met een druk op je smartphone van je stoel, zadel of tuinhek af kunt glijden’.

Hihihi. Hahaha! Een 1 april grap die zelfs 9 dagen later nog voor waarheid wordt gezien is wat mij betreft een prima gelukte 1 april grap. Op de site van Fun Factory is inmiddels te lezen dat het om een 1 april grap ging. De hoogste tijd voor BNN om ook even hun blogbericht aan te passen en al die meisjes die hun spaarvarkentjes al wilden stukslaan om deze next-level-shit aan te schaffen even te vertellen dat ze beter kunnen blijven vingeren.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Briljant!

  2. sofie schreef:

    Je poeni?
    Je pruim?
    Wat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.