THE CONE VIBRATOR REVIEW (FILMPJE)

Ik heb een heleboel bijzondere vibrators in huis, waarvan het merendeel zo bijzonder is dat ze gewoon niet werken. Het speeltje wat én bijzonder is én ook nog eens leuk werkt is The Cone, een vibrator in piramidevorm. Ik had ‘m zelf een tijdje niet gebruikt en heb ‘m uit de verpakking gehaald om een Youtube-filmpje te maken. De review die ik schreef over The Cone lees je hier: SEX TOY TEST #8: THE CONE VIBRATOR. Het zijn dus diepe vibraties in piramidevorm, met als enige nadeel; hij doet het op batterijen.

p.s.: Check mijn megagave poezenjurk!

THE CONE IS HIER TE KOOP (€ 73,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sofie schreef:

  Aha, je hebt het poezenkleedje aan. Heel leuk. En nu ga ik verder kijken.

 2. Sofie schreef:

  Je krijgt al warm als je er over praat. :-)
  Leuk kleedje trouwens.

 3. Robin schreef:

  Ik had hem een stuk kleiner in mn hoofd zitten maar eigenlijk wel logisch dat ie zo groot is :)

  Leuke jurk!! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.