FIFTY SHADE OF GREY-TOYS

Het was onvermijdelijk en het is een extreem slimme marketingstunt en schrijfster E. L. James loopt financieel binnen op een manier waarop ik ook wel binnen zou willen lopen, want de lancering van een Fifty Shades of Grey-toy-collectie kwam precies op tijd voor de Kerstdagen, maar het gaat mij eigenlijk 50 tinten te ver.


De schrijfster ging een samenwerking aan met seksspeeltjes-gigant LoveHoney.com en uit die samenwerking ontstonden 15 seksspeeltjes. Allemaal in stijlvol zwart met zilver en grijs (okay, daar hou ik van) en allemaal voorzien van een stempel of label met de naam ‘Fifty Shades of Grey’ erop (en daar hou ik dus niet van). En die stempels en labels zijn niet te missen als je bezig bent met je kinky spelletjes, of je moet die kinky spelletjes in het pikkedonker doen, maar dan zijn kinky spelletjes dus een stuk minder interessant. Waarom je partner blinddoeken als het licht toch al uit is?

Zo is er dus de Fifty Shades of Grey-blinddoek (per 2 stuks voor € 14,95). Hartstikke kek uitgevoerd in zwart en grijs satijn. Maar ja, dat labeltje hè? Zit je er als man op te wachten om constant geconfronteerd te worden met de titel van het boek dat je vrouw een natte kut bezorgde? En zit je erop te wachten om je vrouw te bewerken met een vibrator waarop de tekst ‘Charlie Tango’ (zo heet de helikopter van Mr. Grey) prijkt? Dus dan beweeg je de vibo in en uit, zodat je ogen steeds naar die letters ‘Cha, Cha, Cha, Charlie, Charlie, Cha, Cha, Cha’ worden getrokken in plaats van naar haar kutje? I don’t know, maar het lijkt mij niks.

Mevrouw E. L. James is erg tevreden over de collectie: “This range is what I always imagined while I was writing Fifty Shades Of Grey,”, zegt ze. En dat moet ze natuurlijk wel zeggen, want zij wil zoveel mogelijk dildootjes verkopen, maar ik laat deze collectie graag aan mij voorbij gaan. Zo zien de Inner Goddess (kots) zilveren metalen Ben Wah-ballen er misschien wel chique uit (en ze komen ook met zo’n bijgeleverd chique zakje), maar qua gebruiksgemak en hygiëne kun je beter voor andere Ben Wah-balletjes kiezen (deze bijvoorbeeld). De zilveren balletjes zitten met een touwtje aan elkaar en dat touwtje komt dus uiteindelijk op een plek waar het nogal vochtig is en zo’n vochtig touwtje moet je uitkoken om ‘m weer (op een hygiënische manier) voor een tweede keer te gebruiken. Release your inner housewife!


Zijn alle producten uit de Fifty Shades of Grey-collectie slecht? Vast niet. Maar als je voor het eerst gaat experimenteren met bondage, seksspeeltjes of SM-spelletjes, dan zijn er goedkopere alternatieven op de markt. En als je een gevorderde bent op dit gebied, dan ben je bereid om iets meer geld uit te geven voor écht goede producten.

DE FIFTY SHADES OF GREY-TOY-COLLECTIE IS HIER TE KOOP »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.