ALIBLABLA #2: DE BESTE SEKSTOY-FOTOGRAFIE KOMT UIT CHINA

aliblabla grote dildo
“Hé, Zhu! Zhu! Jij zit toch op fitness? Kom eens hier, we moeten die ‘Free Shipping 12.5 Inch Sturdy Suction Cup Big Penis Realistic Large Silicone Super Big Huge Dildo’ nog even fotograferen zodat we ‘m te koop aan kunnen bieden op AliExpress. Kom Zhu, laat je spierballen eens zien, ja, zo, ja Zhu. Zet je elleboog maar even op zo’n tafeltje dat we hadden gehuurd voor de nieuwjaarsreceptie, ja, perfect zo. Bedankt Zhu.”

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. RobertK schreef:

  Wel duidelijk :-)

 2. Marjan schreef:

  GoedeMaandagMorgen ook……..

  :-)

 3. jackie schreef:

  Tja, ze hadden mij benaderd voor “clone a willy” en dit is het resultaat.

 4. lola schreef:

  Dat is weer eens wat anders dan ‘a banana for scale’ :)

 5. Onno schreef:

  Wie koopt zo’n ding eigenlijk ooit voor zichzelf? Aangezien ze bestaan, en al een tijdje bestaan, moet er een markt voor zijn.

 6. Esmeenoelle schreef:

  Zou de eigenaar van die arm dit plaatje heel trots rondsturen? “Kijk mam, ik zei toch dat ik model ben!”

 7. Jessica schreef:

  Tja….uch uch…..hoe dik is dat op zijn Nederlands? Ben niet goed in het omrekenen van maten. Tja wat zal ik zeggen, een markt is er zeker voor. Ik kan op zijn tijd een echte dikke ook wel warderen. En met echt dik bedoel ik 7 cm dik. Dus ja, wie weet….. Als iemand mij kan zeggen wat e nederlandse maten zijn kan ik jullie vertellen of het past…. Uch, uch

 8. Desiree schreef:

  Wat een held als je dat naar binnen kan werken..
  Zoo :o

 9. LR schreef:

  Ik vraag me dan toch af hoe vaak die verkocht is :’-)

 10. Mur schreef:

  Hahahaha! Geweldig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.