BETER BEFFEN MET DE SNORKEL-O

beter-beffen
Oh, zucht en steun! Ik heb er weer eentje gevonden hoor! Een WTF-seksspeeltje waarvan je je afvraagt waarom ze überhaupt gemaakt worden en vooral; of ze überhaupt gekocht worden door iemand anders dan genodigden voor een vrijgezellenparty. De Snorkel-O is een apparaatje dat je kunt gebruiken als je beter wil beffen? Of als je regelmatig in ademnood komt tijdens het beffen? Of als je onder water wil beffen? Help!!! Waarom zou je dit ding gebruiken? Als je beft onder de dekens kan je soms wat in ademnood komen, I get it, maar daar helpt geen enkele Snorkel-O aan volgens mij. Maar goed, je stopt de Snorkel-O in je neus en kunt er nu niet alleen door ademhalen (want je stopt je neus natuurlijk altijd heel diep tussen haar schaamlippen), maar… hij trilt ook nog eens! WOW! Dus als je even niet meer weet wat je met je tong moet doen, dan kun je altijd nog de Snorkel-O tegen haar klitje duwen. Dat je gigantisch voor lul ligt, ach, wie let daarop? Ik! Ik! Ik! Dit geweldige apparaatje (NOT) kost $ 13,95 en is gelukkig niet in Nederland te koop.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ben schreef:

    Als je niet kunt beffen zonder hulpstukken heb je het niet begrepen. Een vibrator erbij kan soms erg leuk zijn maar kom op! Dit is een fun gadget en niets serieus… mijn vrouw zou me uitlachen als ik hiermee aan kom en meteen niet meer in de stemming zijn.

  2. laura schreef:

    For when you’re just drowning in pussy!
    Huil. Maar wel grappig. Ik zie mijn vriend hier al mee aankomen zetten, ik zou niet meer bijkomen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.