SEKSTOY REVIEW: CUPCAKE VIBRATOR (FILMPJE)


Ik dacht; het is wel leuk om van ALLE seksspeeltjes die ik heb ook een videootje te maken! Nu denk ik wel vaker dingen en ik neem me wel vaker dingen voor, maar hier is alvast een videootje van een seksspeeltje dat je NIET moet kopen! Ik schreef al eerder een review over de Cupcake-vibrator van Shiri Zinn en ik vind ‘m stiekem wel heel erg schattig, maar je ligt natuurlijk volledig voor lul met een cupcake tussen je benen (en hij doet het nu ook niet echt briljant). Je had ‘m kunnen kopen bij www.maanzin.nl voor € 39,95, maar daar kun je dan beter wat andere WEL goede speeltjes bestellen (of je moet cupcakes of seksspeeltjes verzamelen, dan begrijp ik dat je niet zonder dit exemplaar kan).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Joyce schreef:

    Gave jurk!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.