SEKSTOY REVIEW: CUPCAKE VIBRATOR (FILMPJE)


Ik dacht; het is wel leuk om van ALLE seksspeeltjes die ik heb ook een videootje te maken! Nu denk ik wel vaker dingen en ik neem me wel vaker dingen voor, maar hier is alvast een videootje van een seksspeeltje dat je NIET moet kopen! Ik schreef al eerder een review over de Cupcake-vibrator van Shiri Zinn en ik vind ‘m stiekem wel heel erg schattig, maar je ligt natuurlijk volledig voor lul met een cupcake tussen je benen (en hij doet het nu ook niet echt briljant). Je had ‘m kunnen kopen bij www.maanzin.nl voor € 39,95, maar daar kun je dan beter wat andere WEL goede speeltjes bestellen (of je moet cupcakes of seksspeeltjes verzamelen, dan begrijp ik dat je niet zonder dit exemplaar kan).

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Joyce schreef:

    Gave jurk!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.