SEKS TOY TEST #117: GLOW IN THE DARK VIBREREND EI

Naam: Glow in the dark – Vibrating Egg
Producent: Seven Creations
Prijs: € 7,99
Formaat: eitje 60 mm x 23 mm, snoer 800 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Dit Glow-in-the-Dark vibrerende ei geeft jouw solospel of jullie nachtelijke avontuurtjes een heel bijzonder aspect. Waar je het ei ook laat vibreren, je kan ’t altijd blijven zien.’
Is dat ook zo? Ik wil dit ei helemaal niet zien.
Aantal punten: 1/10

vibrerend ei

Vibrerende eitjes zijn nooit zo mijn ding geweest. En vibrerende eitjes met een vaste afstandsbediening zijn al helemaal niet mijn ding. Kijk, een vibrerend ei in je kut stoppen en dan de afstandsbediening aan je partner geven, zelf een paar verdiepingen hoger gaan en hem dan wat laten frummelen met de knopjes; harder, zachter, wat geinige vibratiepatronen, nou, misschien is dat nog wel grappig te noemen. En ook wel geilig. Maar een vibrerend ei met een draad eraan en aan die draad de afstandsbediening? Nee, wacht, een GLOW-IN-THE-DARK vibrerend ei met een draad eraan en aan die draad de afstandsbediening?! Why, tell me why!

Dit vibrerende eitje geeft dus licht in het donker, ik herhaal; geeft licht in het donker. En waarom juist dit specifieke speeltje gemaakt is van lichtgevend materiaal, ik snap het niet, want er hangt een snoer van 80 centimeter uit je kut, dus heel erg ver kan de afstandsbediening nooit zijn hè? Nu is het een voordeel dat dit speeltje geen weekmakers bevat, maar ik vraag me af of al die lichtgevende chemische stofjes ook niet ietwat gevaarlijk zijn voor je kutje? Ik bedoel; het is niet de bedoeling dat m’n kut radioactief wordt. En er staat dan wel ‘made in China’ op de verpakking, maar wie zegt me dat dit speeltje niet stiekem in Fukushima is gemaakt? Wie zegt me dat mijn kut straks geen superkrachten krijgt door de gammastraling en straks een geheel eigen leven gaat leiden? Ik vertrouw tegenwoordig niemand meer.

vibrerend ei seksballetjes

Maar afgezien van het feit dat dit speeltje hoogstwaarschijnlijk niet veilig is voor je gezondheid, vraag ik me vooral af; waarom zou je een glow-in-the-dark-seksspeeltje willen hebben? Wat is daar nou echt de toegevoegde waarde van? Dat je een speeltje in het pikkedonker kan zien? En dat je ‘m, als je ‘m ergens in heb gestopt, niet meer ziet, zodat je een soort vibrator-verstoppertje kan spelen? “Nou, schatje, ik verstop ‘m en dan mag jij op zoek!” Misschien waren dat soort spelletje heel erg tof in de jaren ’70, but not today! Not in my bedroom!

Maar… ik heb ‘m verstopt hoor, want zo ben ik! En de verkering heeft nog precies 2 dagen om ‘m terug te vinden. Dan worden de kliko’s geleegd.

HET GLOW-IN-THE-DARK VIBRERENDE EI IS HIER TE KOOP (€ 7,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. JoorsTruly schreef:

  Dat glow in the dark eitje is wel handig hoor. Kan ik ook eens in t donker de juiste ingang vinden ;-)

 2. Andrea schreef:

  Ik ga hem niet kopen, maar ik heb flink tranen gelachen om je beschrijving. Dank je wel.

 3. Diana van Zanten schreef:

  Een heerlijke vibrator, als ik hem heb ingebracht komt mijn vriend met zijn penis erbij , dit geeft een heerlijk strak gevoel en als hij klaarkomt dan voel ik zijn sperma krachtig door mijn buik gaan, HEERLIJK!!!

 4. Diana van Zanten. Nootdorp schreef:

  Als ik een foto van mijzelf met het vibrerende eitje in mijn hand bij mijn review wil plaatsen, kunt u mij dan aangeven hoe ik dat moet doen?

 5. Diana van Zanten. Nootdorp schreef:

  Mogelijk kan ik een paar ” ondeugende” foto’ s naar je toesturen per post en misschien kun je deze dan ergens voor gebruiken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.