VIBRATOR TEST #179: ROMANT SONIA

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Sonia
Producent: Romant
Prijs: € 56,99
Formaat: 21,4 centimeter x 3,9 centimeter (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Romant Wand Massager Sonia is een speciaal ergonomische fairy vibrator. Sonia is zo ontworpen dat je perfect je clitoris en G-spot ermee kunt verwennen en zo tot intense hoogtepunten zult komen. Waar en wanneer je maar wilt!
Is dat ook zo: Zeer okay apparaat!
Score: 7.5

romant sonia vibrator

Kijk, dat is nog eens leuk! Testman J.T. stuurde mij een vibrator op om uit te testen! Had-ie geregeld met een mannetje in China! Het is de Sonia van het merk Romant. Een merk waar ik overigens nog niet eerder van gehoord had (maar volgens mij komt er iedere week wel een seksspeeltjes-merk bij). Romant heeft nog veel meer toys en de site en de seksspeeltjes zien er in ieder geval lekker clean uit. Hou ik van. Al is het ook nogal roze (hou ik iets minder van, maar hé, roze seksspeeltjes verkopen nu eenmaal beter dan welke kleur dan ook).

De Sonia is een wand-vibrator (volgens de fabrikant), en onder een wand-vibrator versta ik (en de rest van de wereld): een vibrator met een ronde kop die bedoeld is voor clitorale stimulatie. Nu vind ik de Sonia eigenlijk helemaal niet zo’n typische wand-vibrator. Het is meer een vibrator in de vorm van een spermacel (en daar is overigens niets mis mee). Met de Sonia kun je (ook volgens de fabrikant) prima je G-spot stimuleren en met de ‘normale’ wand-vibatoren zoals de Europe Magic Wand of de Fairy wil dat echt niet lukken (behalve bij super stretchy vrouwen). Maakt dit allemaal iets uit? Nope! De Sonia is volgens de verpakking gemaakt van roze ‘medical grade silicone’ en omdat ik tegenwoordig geen verpakking meer zomaar vertrouw onderwerp ik iedere vibrator aan een uitgebreide snuffeltest; de Sonia ruikt naar niks. Mooi! De Sonia is trouwens oplaadbaar via USB en komt in een mooie, hard kartonnen doos.

sonia-vibrator- romant sonia

De Sonia heeft 3 knopjes (een aan-uit-knop, een +-knop en een –knop). De knopjes zitten handig onder elkaar en op een goede plek (als je de vibrator in je kutje hebt kun je ze gemakkelijk bedienen met je duim). Je hebt sowieso een goede grip op de vibrator (om ‘m eventueel in- en uit te bewegen) (altijd fijn). Je zet de Sonia aan door de aan-uit-knop 3 seconden ingedrukt te houden. Je zet ‘m op dezelfde manier weer uit en met dezelfde knop scroll je door de 7 verschillende vibratiepatronen. En, je raadt het al; met de +-knop en de –knop kun je die vibraties harder en zachter zetten (4 sterktes). Helemaal niks mis mee! De vibraties zijn niet megadiep (het is geen Europe Magic Wand) (en ook de LELO Mona II trilt dieper), maar ze zijn zeker niet oppervlakkig en diep genoeg om tot een orgasme te komen (voor mij dan hè).

Je kunt de Sonia dus tegen je klit laten trillen of tegen G-spot (dus gewoon in je kutje). Je beweegt ‘m gemakkelijk in en uit, al mis ik persoonlijk de ribbel om tot een G-spot-orgasme te komen (niet dat dat heel veel uitmaakt, want de Sonia doet het prima. Ik kwam online onderstaand filmpje tegen:

Scroll vooral even door naar het midden van het filmpje, want je kan de kop van de Sonia dus alle kanten opbuigen. Niet dat ik weet waarvoor je dat zou willen, maar mocht je het willen, dan kan het!

‘Wat vind je van de ‘Advanced Touch Sensing Technoloy’, vroeg J.T. me toen ik ‘m mailde dat de Sonia was goedgekeurd. ‘Hoe bedoel je?”, vroeg ik. ‘Heb je de gebruiksaanwijzing wel gelezen?’, vroeg hij. Die had ik inderdaad overgeslagen, want anders had ik wel geweten dat de Sonia de ‘Sense Motion Technology’ heeft gekopieerd van LELO. Als je het +-knopje van de Sonia 3 seconden ingedrukt houdt, dan reageert de Sonia op je aanraking. Met andere woorden; hoe harder je de Sonia tegen je klit duwt, hoe harder hij gaat trillen. Dit is een feature die ik zelf niet zo snel zou gebruiken (bij solo-gebruik), maar die wel heel leuk en handig is als je samen met de Sonia bezig gaat. De Sonia stopt met trillen als het topje van de vibrator niks aanraakt, dus dit is erg leuk voor tease and please-spelletjes.

Klein nadeeltje (waar helaas meerdere vibratormerken geen rekening mee houden); de overgang van het siliconen naar het zilveren ABS-plastic is moeilijk schoon te maken, maar omdat de Sonia 100% waterproof is, hoeft dat, uiteindelijk, geen enkel probleem te zijn.

DE ROMANT SONIA IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.