VIBRATOR TEST #198: VIBRERENDE DIAMANT, BIJOUX INDISCRETS

Naam: Twenty One
Producent: Bijoux Indiscrets
Prijs: € 49,-
Formaat: 46 mm x 65 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Twenty One biedt het ultieme vrouwelijke genot. Met de perfecte grootte en vorm, is het ontworpen voor precieze stimulatie.’
Is dat ook zo? Dit is geen perfecte vorm voor stimulatie hoor
Score: 3/10

twenty-one bijoux indiscrets

Ik geef het meteen toe; als je een klein, vierkant, hard kartonnen doosje krijgt dan slaat je hart toch wel een keertje extra over. Want ook al ben ik al getrouwd, diep van binnen reageer ik net zoals de gemiddelde Amerikaanse vrouw op zo’n doosje; “Oooh, het is een ring! Een ring! Een ring! Een diamanten verlovingsring!! Jaaaaa, ik wil!!!” Maar… in dit doosje zit dus geen ring. Maar wel een diamant. Een vibrerende, gouden diamant. Toch net iets minder erg dan een vibrerende cupcake.

De Twenty One van Bijoux Indiscrets heeft een onhandige vorm

Na mijn eerste reactie (“Oh, wat gaaf en koel, een gouden vibrator diamant.”) was het tijd voor een wat uitgebreidere analyse van dit speeltje van Bijoux Indiscrets (dit is trouwens het eerste seksspeeltje dat dit merk op de markt bracht, ze verkopen normaal gesproken massageoliën, geile geurtjes en geurkaarsen). De gouden diamant is gemaakt van ABS plastic. Hard plastic dus. Niet het meest ideale materiaal voor een seksspeeltje als je het mij vraagt (siliconen voelt een stuk zachter en lekkerder aan), maar een echte diamant is ook hard, dus het materiaal past eigenlijk prima bij de vorm! Maar ja, die vorm, die vorm… volgens de fabrikant is het ‘de perfecte grootte en vorm voor precies stimulatie’, maar ik vind het vooral een heel onhandige vorm. Zo zou je met de platte (bovenkant) je hele lichaam kunnen masseren, maar eh, probeer dat maar eens te doen zonder dat de onderkant (dus het puntje) uit je vingers glijdt. Het was zo op het droge al lastig, maar als je wat natter wordt, of glijmiddel gebruikt, dan glijdt die hele diamant dus makkelijk uit je handen. Je kán de Twenty One dus op verschillende manieren gebruiken (bovenkant, zijkant, onderkant), maar echt handig gaat dit niet.

bijoux indiscrets diamant

Maar eh, klaarkomen, lukt dat een beetje?

De Twenty One heeft 3 vibratiesnelheden en 7 vibratiepatronen, dus dat is op zich wel okay. De Twenty One heeft maar 1 knopje en je scrollt door deze patronen door kort op het knopje te drukken (en als je ‘m uit wil zetten houdt je het knopje 3 seconden ingedrukt). Je moet overigens behoorlijk wat kracht voor zetten om door de standjes te scrollen. Ik kreeg het alleen voor elkaar met m’n duim, maar dan moest ik met m’n andere vingers de diamant dusdanig strak vasthouden dat ik er een deuk van in m’n ringvinger kreeg. En na 20 keer scrollen ging die deuk in m’n wijsvinger pijn doen. De trillingen zijn oppervlakkig, maar… als ik eenmaal een standje heb gevonden wat me kan bekoren én doe heel erg m’n best om me te concentreren én ik gebruik er ook nog een dildo bij, dan… dan lukt het me wel om er een orgasme mee te krijgen. Maar ja, dat was meer een moetje uit frustratie, dan dat ik er echt plezier mee had. Het lijkt alsof de meeste trillingen een beetje blijven hangen in de motor en dat ze niet goed worden doorgegeven door de vorm en het materiaal van dit speeltje.

bijoux indiscrets box

En schoonmaken is helemaal de hel

En dan? Dan komt het ergste! Het schoonmaken! Want de Twenty One is dan wel waterproof, toch zul je met een tandenborstel (speciaal voor je seksspeeltjes) of een wattenstaafje aan de slag moeten. Want het logo van Bijoux Indiscrets is ENORM GROOT uit gestanst in de bovenkant van de diamant. En daar kan zich het een en ander gaan ophopen. Ook zul je de diamant uit elkaar moeten draaien (dit is ook de manier hoe je ‘m op kunt laden via een USB-kabeltje) om tussen de randjes schoon te maken, want dit is helemaal een ideale plek voor bacteriën, stof en vuil. Tussen het knopje en de vibrator kun je overigens niet eens komen met een wattenstaafje en als er zich ergens vocht zal gaan bevinden is het wel daar. Ook hier geldt dus weer: de vorm van de Twenty One is verre van perfect.

Nogal een teleurstelling dus, voor een speeltje dat er zo chique uitziet. Als je een goede en handzame clitoris stimulator wil, koop dan de LELO Alia of de LELO Lily of de Mimi van Je Joue. Want diamonds kunnen dan wel a girls best friend zijn, de Alia, de Lily en de Mimi scoren op alle fronten stukken beter.

DE TWENTY ONE VAN BIJOUX INDISCRETS IS HIER TE KOOP (€ 49,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Gina schreef:

    Ik loop ook helemaal warm voor alles van goud met diamantje, maar dit speeltje ziet er Naar uit. Ik wil gewoon een lady-like Hitachi. Met een goldflake coating. Makkelijk te reinigen ;)

  2. Nikkie schreef:

    Ik snap van dit speeltje het idee erachter echt niet! Het ziet er eerder hard en oncomfy uit dan aantrekkelijk en opwindend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.