GRATIS VOLITA ALS JE VOOR € 99,- AAN FUN FACTORY TOYS KOOPT

Dit is een afbeelding van fun factory manta
Hallo, daar ben ik weer! Jullie marktkoopvrouw tijdens de decembermaand!! Mijn vibrator-verkopende-vriend Mark uit het hoge Noorden, ja, die van Euphoria-erotiek.nl heeft een héle leuke aanbieding die ik jullie niet wil onthouden! Als je NU (tot de voorraad strekt) een Fun Factory-speeltje koopt voor meer dan € 99,- dan… krijg je daar helemaal GRATIS een Fun Factory Volita bij! En nu is een Fun Factory-toy ALTIJD een goed idee, maar als je er ook nog eens een heel goed en leuk speeltje bij krijgt, ja, dan is het een extra goed idee! Ik zou gaan voor de Fun Factory Manta (die is leuk voor hem en haar en alle combinaties daarvan)! L.’s review van de Manta lees je: FUN FACTORY MANTA – SEXTOY REVIEW #503 (score: 9.5) en mijn review van de Volita lees je: FUN FACTORY VOLITA – VIBRATOR REVIEW #469 (score: 8)! Maar je kan natuurlijk ook elk ander speeltje van Fun Factory uitkiezen, want nogmaals; ze zijn (bijna) allemaal geweldig!

HIER VIND JE DE FUN FACTORY-TOYS VAN EUPHORIA-EROTIEK.NL >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Dat is nou óók weer zo leuk aan Climaximaal, jij tipt ons altijd over de leukste aanbiedingen. Die we anders nooit hadden geweten, want ze komen nooit voorbij in de reclames tussen Heel Holland Bakt en Boer zoekt Vrouw en dergelijke…. Dank Luna !

  2. Sandra schreef:

    Wauw, dat is een goede actie/tip!

  3. Anne schreef:

    Oei, er zijn wel heel veel mooie aanbiedingen deze maand. Heb je net Black friday zonder kleerscheuren hebt overleefd ;). Ik heb mezelf in ieder geval getrakteerd op een harnas van bijoux indiscrets. Daar ben ik al superblij mee!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.