OPBLAASBARE VIBRATOR YOU2TOYS PETIT – REVIEW #650

Naam: Inflatable Vibrator Petit
Producent: You2Toys
Prijs: € 77,95
Formaat: 16 x 3 centimeter (kan tot 4,5 centimeter)
Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze opblaasbare vibrator van You2Toys staat garant voor een heerlijke vaginale of anale stimulatie. De zachte siliconen vibrator is makkelijk te bedienen en heeft 10 verschillende vibratiestanden en patronen. Met een eenvoudige druk op de knop neemt de vibrator in diameter toe en kun je genieten van een intens vol gevoel. ’
Is dat ook zo: Nou, dat kan volllllller!!
Aantal punten: 7

Dit is een afbeelding van you2toys opblaasbare vibrator

Ik val maar meteen met de deur in huis; opblaasbare sekstoys spreken me ontzettend aan! Toen ik bij Easytoys.nl deze ‘opblaasbare vibrator’ zag staan tussen de nieuwe sextoys wist ik dan ook meteen; die wil ik testen. Even terzijde; je moet voor de gein eens regelmatig kijken bij de categorie ‘NIEUW’ van Easytoys.nl, want het is bizar hoeveel nieuwe toys er iedere keer maar weer worden geproduceerd (en aan het assortiment worden toegevoegd) (het houdt nooit op!!!!). Ik kreeg de Petit van You2Toys (een wat rare naam eigenlijk voor een opblaasbare vibrator) opgestuurd en hieronder lees je mijn review!

Opblaasbare vibrators? Is dat iets nieuws?

Opblaasbare vibrators zijn zeker niet nieuw. Dit soort toys bestaan al jaren en jaren en jaren. Alleen; de kwaliteit van deze opblaasbare seksspeeltjes was (en is) nogal dubieus te noemen. Zo kreeg ik jaren geleden een anaalballon opgestuurd met de naam ‘Bad Kitty’ en dit is denk ik een van de weinige toys die ik niet heb getest, maar wel heb gereviewed, want; nogal een bijzonder exemplaar (en gevaarlijk) (denk aan confetti in je kont) (nou ja, daar dacht ik aan en toen durfde ik niet meer). Je kunt die review nog een keer lezen: SEX TOY TEST #71: BAD KITTY, ANAL BALLOON. Tot mijn grote verbazing is deze toy gewoon nog steeds te koop en aan de reviews te zien zijn er ook nog happy customers zonder confetti ook (HIER).

Nou ja, mijn toy was het niet en is het niet en ik kan ‘m niemand aanraden.

Gaan opblaasbare toys een trend worden?

Opblaasbare toys, dus ook opblaasbare buttpluggen, zijn dus al jaaaaaaaren op de markt, maar het ziet er allemaal niet echt heel geil en gezond uit als je het mij vraagt. Opblaasbare vibrators of buttpluggen van PVC of latex, daar wordt geen enkel lichaamsdeel echt blij van (want niet veilige, poreuze materialen). Daarnaast hebben de meeste van deze toys een slangetje met een opblaassysteem en dat ziet er ook wat knullig (en niet sexy) uit! Maar na even wat zoeken kwam ik het merk Swell tegen en die anaaltoys zien er wel mooi uit én zijn gemaakt van siliconen (je vindt ze hier: Swell, opblaasbare anaaltoys).

En… ik kwam dus deze Petit tegen van You2Toys! Een siliconen, opblaasbare vibrator die er, vind ik, supersexy en superstrak uitziet. Totaal niet zoals de opblaasbare vibrators die ik ken van vroeger (en die dus nog steeds te koop zijn). Ik voel een trend opkomen!

Dit is een afbeelding van opblaasbare vibrators sextoys

De verpakking van de You2Toys Petit

Nou, over de verpakking van deze toy kan ik kort zijn; basic, maar ook een tikkeltje ordinair. Ik heb het gewoon niet, nooit, op verpakking met afbeeldingen van vrouwen die quasi geil de camera in kijken. En dan ook nog met zo’n wijsvingertje in de mond. Sja. Dit soort verpakkingen zijn meestal een goede indicatie dat je met niet zo’n goede sekstoy te maken hebt (lees mijn ‘DE AANSCHAF VAN JE EERSTE VIBRATOR’ nog maar eens, met tips waar je op moet letten als je een (eerste) toy wil kopen.

Dit is een afbeelding van verpakking opblaasbare vibrator

Eerste indruk van de Petit opblaasbare vibrator

Echt, wat een verademing is deze sekstoy vergeleken met al die andere opblaasbare toys! Echt! Supermooi, superchique met dat gouden handvat! En… misschien nog wel het belangrijkste; er hangt geen kabeltje aan vast waarmee je de boel kunt oppompen (en weer laten leeglopen). Het formaat van de Petit is niet echt petit, maar eerder middelmatig. Het gedeelte dat je inbrengt is 11 centimeter en in niet-opgeblazen toestand is deze toy 3 centimeter breed.

Ik heb de Petit eerst even ‘op het droge’ opgeblazen en getest. Dat is altijd een goed idee om te doen, want zo weet je al een beetje waar de knopjes zitten en hoe alles werkt, maar in het geval van een opblaasbare vibrator wil je van tevoren wel even weten tot hoe groot-ie kan en of er ‘ontploffingsgevaar’ is. Dat is dus niet zo. Er zit een automatische stop op. Je kan deze toy niet verder opblazen dan 4,5 centimeter en met een speciaal knopje breng je ‘m weer naar ’t originele formaat. Die automatische stop is zeer goed voor het veilig gebruik van deze toy, maar ik had ‘m toch graag wat groter kunnen opblazen.

Dit is een afbeelding van petit you2toys opblaasbare vibrator

Hoe voelt dat, zo’n opblaasbare vibrator in je vagina?

Ja, ik vind dit tof. Ik vind dit geil. Je voelt de toy groeien in je vagina en dat is, vind ik, een enorm geil gevoel. Maar ja, dat groeien, dat stopt dus bij 4,5 centimeter en als het aan mij ligt, dan hadden er nog wel een paar centimetertjes bij gemogen. Dat is echt jammer. Nu weet ik dat 4,5 centimeter ook heus wel flink is, maar, nou ja, er kan nog meer bij! Ik wil meer!!!

Dit is een afbeelding van opblaasbare vibrator sex test luna

Het fijne is dat je deze toy ook kunt gebruiken zonder de vibraties aan te zetten, dus dan kun je je echt focussen op dat groeien (en weer laten leeglopen) van de vibrator. Dit is echt een heel lekker (en ook wel geinig) gevoel. Door een opblaasbare vibrator kun dus je gemakkelijker ‘iets groters’ in je vagina ‘hebben’ dan normaal.

Het materiaal voelt overigens ook ‘veilig’ aan. Het is qua dikte een beetje tussen een ballon en een skippybal in, dus een millimeter of 2? Als je de toy in je vagina hebt, dan kun je, als je sterke bekkenbodemspieren hebt de toy een beetje indrukken.

Hoe zit het met de trillingen van de Petit?

Wanneer ik de vibrator op maximaal heb opgeblazen en de trillingen aanzet ben ik niet geheel ontevreden. De Petit heeft 10 vibratiepatronen, waarvan de eerste 3 steady. Zeker het allereerste standje is lekker loom en diep, al wordt het allemaal wat oppervlakkiger in de patronen. Maar… zeker niet aangenaam, nee, zelfs wel lekker. Je voelt de trillingen iets minder goed als de toy helemaal is opgeblazen, dan als je ‘m ‘gewoon’ gebruikt.

Dit is een afbeelding van petit opblaasbare vibrator

Pas tijdens het gebruik kwam ik erachter; eigenlijk is dit een duo vibrator! Want… de trillingen van deze toy zijn ook te voelen in het handvat, dus het gedeelte onder de knopjes. En dat gedeelte komt, als het goed is, tegen je clitoris aan. Er zitten zelfs ribbeltjes op (niet dat ik die voel), dus ik denk dat dit ook helemaal de bedoeling was van You2Toys.

Maar werkt-ie als duo vibrator?

Als ik de opblaasbare vibrator helemaal naar binnen brengen en dan ook nog heel hard op het handvat duw, dan kan ik mijn clitoris raken met de trillingen. Nu ligt mijn klit best ver verzonken, maar zo hard moeten duwen is niet echt prettig. Als er een klein ‘dingetje’, ‘armpje’ of ‘bolletje’ aan de toy had gezeten, dan was het allemaal een stuk aangenamer geweest. Of als je een wat ‘zichtbaarder’, ‘grotere’ klit hebt, dan past het denk ik allemaal iets beter.

Dit is een afbeelding van ribbeltjes opblaasbare sextoy

Toch kon ik de keren dat ik deze opblaasbare vibrator gebruikte iedere keer toch een orgasme komen, maar ik moest daarvoor wel blijven duwen en de toy wat bewegen. Het wat best lekker, maar niet optimaal en zeker niet mindblowing.

Conclusie

Deze Petit is het nog niet helemaal als het op opblaasbare vibrators aankomt. Hij is wél van een veilig materiaal en hij ziet er prachtig uit en dat is een heel goed begin! Maar de trillingen mogen beter en hij zou van mij ook nog wel een paar slagen groter mogen qua maximaal opblaasbaar formaat. En een extra gedeelte voor de trillingen tegen je klit (of misschien dan ook een extra motortje) zou ook prettig zijn! Maar het idee is 100 punten. Ik hoop dat er binnenkort nog meer merken met opblaasbare toys op de markt gaan komen!

DE YOU2TOYS PETIT IS HIER VERKRIJGBAAR (€ 77,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.