SEKS TOY REVIEW #125: B SWISH – BGOOD DELUXE G-SPOT CURVE

Naam: Bgood Deluxe Curve
Producent: B Swish
Prijs: € 34,90
Formaat: 193 mm x 35 mm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De Bgood Deluxe Curve wordt gevormd in een natuurlijke ronding aan de kop, die dik en zacht geronde een volledige geografische dekking, en kan gemakkelijk worden ingesteld als speeltjes voor stelletjes.’
Is dat ook zo? Google Translate sucks, maar dit speeltje is gewoon goed.
Score 7/10

b swish bgood

Het is eigenlijk best raar, maar in de 12,5 jaar dat ik seksspeeltjes test heb ik nog nooit een speeltje van het merk B Swish getest. En dat terwijl het merk toch al wel weer enige jaartjes bestaat. En dat terwijl B Swish toch eigenlijk heel betaalbare vibrators maakt die met de jaren steeds mooier en mooier worden. De speeltjes worden ook steeds veiliger, want ook B Swish verkoopt alleen nog maar speeltjes van ‘bodysafe siliconen materiaal’ (of dat hetzelfde is als de 100% medische siliconen, dat denk ik niet, maar het is in ieder geval geen jelly en er hing geen vreemd luchtje aan de Bgood Deluxe Curve).

B Swish is een goed middle of the road-merk

Ik merk dat er steeds meer hele dure sekstoys op de markt komen en hoewel ik die speeltjes gratis toegestuurd krijg, in ruil voor een eerlijke recensie, merk ik dat al dat dure gedoe me een beetje begint tegen te staan. Speeltjes van 100 euro of meer, prima als je het kan betalen en vooral ook prima als ze het doen, maar voor mijn gevoel is de seksspeeltjesindustrie een beetje doorgeslagen. Ik betrap mezelf soms ook op de gedachte; oh, het is duur, of van dat of dat merk, dus dan moet het wel goed zijn. En ik denk dat veel consumenten deze gedachte zullen hebben; oh, deze vibrator kost 119 euro en zit in een mooi doosje met glittertjes, dus dan moet het wel een supergeil speeltje zijn. Strikje erom en snel uitproberen!

Als ik met slecht functionerende speeltjes in aanraking kom, dan ben ik teleurgesteld (of boos), maar ik ben vooral blij dat ik het seksspeeltje niet zélf heb hoeven te betalen. En dat kunnen normale consumenten niet zeggen. Als een seksspeeltje kapot is, dan kun je teruggaan naar de winkel of ‘m terugsturen, want de meeste speeltjes hebben tegenwoordig garantie, maar als een seksspeeltje gewoon crap is? “Ja, ik voel dus amper iets trillen tegen m’n klit.” “Oh, maar dit is de normale snelheid waarop hij hoort te trillen hoor, mevrouw.” “Oh.”

Niet duur

Ik weet dat ik puur en alleen om deze reden ook een gat in de markt vervul in seksspeeltjes-land (want ik ben natuurlijk de Consumentenbond als het op sekstoys aankomt), maar er wordt nog zoveel crap verkocht voor exorbitant hoge bedragen… zucht! Oooh, so much to do in so little time! “Maar wat wil je nou eigenlijk zeggen Luna?” Ik wil graag even zeggen dat ik erg blij ben met het merk B Swish! Ik heb dus alleen deze Bgood Deluxe Curve getest, maar ik ben onder de indruk van de kwaliteit (okay), de trillingen (okay), de verpakking (okay, het is een blonde bimbo, maar wel een stijlvolle blonde bimbo) en vooral van de prijs (€ 29,90).

b swish bgoodcurve

De Bgood doet het op 2 AAA-batterijtjes en hij trilt eigenlijk best leuk (zacht, maar wel diep) (en dat zou je eigenlijk niet verwachten bij 2 AAA-batterijtjes). Voor mij zijn deze trillingen niet hard genoeg om een clitoraal orgasme te krijgen, maar als interne vibrator doet hij het gewoon erg lekker (dat ligt voornamelijk aan de geile G-spot-vorm). En I know; een oplaadbare vibrator is een stuk handiger dan dat gedoe met batterijen en het is ook nog eens beter voor het milieu. Vaak trillen oplaadbare speeltjes ook een stuk dieper en harder (want een krachtiger motortje) maar ja, je moet ook rekening houden met je portemonnee. En oplaadbare vibrators zijn gewoon een stuk duurder.

Ik heb op de B Swish Bgood Deluxe Curve mijn batterij-vreet-test toegepast en… hij heeft 3 uur en een kwartier lang op de hardste stand getrild. Vind ik veel. De AAA-batterijtjes die ik erin had zitten kwamen van de Action, dus misschien doet-ie het nog wel langer op batterijen van een ander merk.

Dus… als je het kan betalen; koop dan vooral een oplaadbare vibrator (of 1 van de vibratoren die ik heb beoordeeld met een 9 of een 10). Kun je dat niet (of wil je dat niet), maar wil je wel een goed seksspeeltje? Denk dan eens aan het merk B Swish.

DE B SWISH BGOOD DELUXE CURVE IS HIER TE KOOP (€ 34,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 26 maart 2014

    […] nieuw bent op het gebied van seksspeeltjes, dan is B Swish een goed merk om mee te beginnen (lees HIER mijn uitgebreide […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.