VIBRATORS TESTEN 2.0

vibratorstesten20
Ik bedacht me ineens; ik heb geen flauw idee hoe lang de speeltjes die ik test het eigenlijk volhouden. Ik bedoel; de fabrikant kan dan wel zeggen dat een vibrator 2 uur blijft trillen als-ie eenmaal volledig is opgeladen (in het geval van oplaadbare speeltjes), maar is dat ook zo? En… hoe lang gaan de batterijen eigenlijk mee (in het geval van speeltjes die het op batterijen doen)? Die informatie staat eigenlijk nooit op de verpakking van speeltjes met batterijen. Dit soort informatie is voor mij persoonlijk ook niet zo van belang, omdat ik alleen speeltjes gebruik die het doen op 220 Volt (dus met een stekker eraan, dus die doen het altijd) of speeltjes die oplaadbaar zijn (en als er dan 1 speeltje niet meer trilt, dan pak ik er een ander bij). En de andere speeltjes die ik test, die test ik heus wel uitgebreid, maar geen uren, dus ik kom er nooit achter hoe snel de batterijen leeg zijn of wanneer je een vibrator weer aan de oplader moet hangen. Maar hoe lang een vibrator trilt is eigenlijk wél van belang voor anderen die een vibrator willen kopen. Dus, vanaf nu ga ik proberen om alle speeltjes die ik test ook te testen op batterij-vreet-kwaliteiten! Het was even bedenken hoe ik dat aan moest pakken, maar de conclusie is zichtbaar op de foto hierboven. De hele tijd een trillende vibrator vasthouden; geen optie. De trillende vibrator neerleggen; geen optie. De trillende vibrator in een sok doen en die sok aan de waslijn hangen; does the trick!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Q schreef:

    Ik gebruik de Tarzan BBC double penetration

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.