DE ALLERLAATSTE WOMANIZER PRO40’S

Dit is een afbeelding van womanizer pro 40

Lieve, lieve, lieve lezers! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! De Womanizer Pro40, de in mijn ogen allerbeste Womanizer en dus ook de allerbeste vibrator op luchtdruk is tijdelijk weer terug! Tijdelijk! Dus… op is op! Ik snap niet zo goed waarom ze dit product ooit uit het assortiment hebben kunnen halen (dat snap ik trouwens heus wel, want de andere Womanizers zijn veel duurder en net zo goed (of zelfs SLECHTER als je het mij vraagt) en daar verdienen ze uiteindelijk dus veel meer op, daar bij de Womanizer Headquarters. De Womanizer Pro40 was (en is nu dus nog steeds) betaalbaar, ligt heel lekker in de hand, heeft makkelijk te bedienen knopjes (de makkelijkste van alle Womanizers), je hebt meer dan 1 knopje (dus je kunt ook een standje zachter als je wil) en ach… lees m’n hysterische positieve review nog maar een keer: SEXTOY REVIEW #313: WOMANIZER PRO40.

En 99 euro is nog steeds een hele smak geld, I know, maar de Womanizer Pro40 is een jaar niet te koop geweest (en ik kreeg veel mailtjes binnen van mensen die ernaar op zoek waren)! Ik snap dat ze ‘m nu zo voor de kerstdagen weer geproduceerd hebben, want… het ideale kerstcadeau voor jezelf of voor de ander! Enne, nogmaals; op is op! Ik zeg: DOEN! Bij twijfel; ook doen! Hij is er in het wit/zilver en in het magenta/zilver!

DE WOMANIZER PRO40 KOOP JE TIJDELIJK HIER VOOR € 99,- >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. U schreef:

  Yay goed van je dat je het deelt.. ik vond toch echt dat ik het moest zeggen hahaha omdat jij het idd de beste vind.. nu zullen ze snel uitverkocht zijn vermoed ik hahah

  • Luna schreef:

   Ja, ik heb even gewacht tot ze in ‘mijn eigen’ shop te koop waren… :-) #toptip

   • U schreef:

    Super fijn :) nu baal ik wel van dat ie bij jou 10 euro goedkoper is dan wat ik ervoor heb betaald, maar dan denk ik ook weer “10 euro is echt geen drol” maarja, het lijkt op het oog gewoon goedkoper omdat ie net onder de 100 euro zit haha.. zelfde reden dat prijzen meestal €199,99,- zijn zodat het goedkoper oogt dan 200 euro.. haha achja, ik heb trouwens de witte besteld omdat ik die veel minder zie dan de roze.. en door het witte lijkt het meer op een medisch of schoonheids product en kan ik het gewoon lekker laten slingeren haha

 2. Lola schreef:

  Haha, ik voel me nu net een advertentie maar ik kan hem echt iedereen aanraden! Ik had nooit verwacht dat een speeltje op luchtdruk zo lekker zou kunnen zijn (ik heb de to-go, die minder goed nog schijnt te zijn dan deze dus dan moet dit wel al helemaal top zijn!). Ik kan me zelfs bijna niet voorstellen dat je hier niét van klaarkomt, ook als je daar meer moeite mee hebt, hoewel dat uiteraard voor iedelen verschilt :)

 3. Uny schreef:

  Zijn er al veel verkocht luna?

 1. 16 december 2017

  […] post DE ALLERLAATSTE WOMANIZER PRO40’S appeared first on Sex Blog | CLIMAXIMAAL | Seks Speeltjes | […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.