LUNA GEEFT WEG: 1 X SNUG PLUG 4 T.W.V. € 49,95

Dit is een afbeelding van b vibe give away
Ik kreeg een tijdje geleden een prachtige Snug Plug 4 van het merk B-Vibe opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl! Een supergave en verzwaarde buttplug! Echt supergaaf en ik zou ‘m echt heel graag testen, ware het niet dat hij dus echt VEEL en VEEL te groot is voor mij. Eigen schuld, had ik de beschrijving maar beter moeten lezen! Dus, daarom geef ik ‘m weg (uiteraard heb ik ‘m niet eens proberen te testen, dus hij zit nog keurig in de doos)! Een beetje namens mij en een beetje veel namens Easytoys.nl! Wil je ‘m winnen, lees dan wel eerst eventjes m’n review (SEX TOY REVIEW #403: B-VIBE SNUG PLUG 4), want dit is geen toy voor beginners en het zou zonde zijn als jij ‘m, net als ik, niet kunt gebruiken! Hoe je ‘m kunt winnen? Gewoon door een reactie achter te laten hieronder! Mocht je ‘m winnen en mocht het jou wel lukken om ‘m te gebruiken, dan zou ik een gast review erg waarderen (maar is niet verplicht)! Ik maak de winnaar aanstaande zondag, 21 januari om 20:00 bekend (maar dan écht)!

And… the… winner is… Frank!!! HOERAAAAA!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Fairytail schreef:

  Oow! Geweldig leuk is deze!! Onder dwang (met toestemming, dus niet echt) heeft mijn partner een tijd geleden besloten dat ik wel wat meer formaat kan gebruiken. Ik draag al wel langer plugs, zelfs overdag, maar dat begon klein. Wat is gegroeid in serieuze formaten. Ik ben daarom dus ontzettend nieuwsgierig naar de snug plug 4. Het formaat is goed voor een fijne vulling en hij ziet er heerlijk comfortabel uit. En met een slanke schacht ook te gebruiken als je opstap moet buitens huis. In iedergeval wens ik de toekomstige bezitter veel genot!

 2. Mark schreef:

  leuke actie maar dit kan ik mijn vriendin niet aandoen

 3. Tom schreef:

  Ook ik heb wel ervaring met plug(jes) overdag inhebben. Een geil gevoel om te weten dat je gevuld bent zonder dat iemand dat in de gaten heeft. ZIet er groot maar toch comfortabel en stevig uit, ik ben heel benieuwd.

 4. j.t. schreef:

  @mark…. vraag is, kan je vriendin dit JOU aandoen? haha

 5. Martijn schreef:

  Mijn vriendin en ik zouden hem graag willen proberen! En natuurlijk is een review dan het minste wat we kunnen doen.

 6. An schreef:

  Hmmm, durf ik dit? Hij is een stuk groter dan alles wat tot nu toe is geprobeerd. Maar op zich houd ik wel van een uitdaging. Een gastreview zou ik best willen schrijven maar die kan wel even op zich laten wachten want voor dit dingetje lijkt een gedegen training noodzakelijk. En laat ik aanstaande zondag nou jarig zijn en 40 worden dus ik waag het er op. Zou een leuk verjaardagscadeautje zijn. Al krijg ik enogszins klamme handjes bij het idee, eerlijk is eerlijk :). Het viel me trouwens op dat de kleinere plugs uit deze serie duurder zijn dan deze. Opmerkelijk. Of zou dat zijn omdat de vraag naar een product de prijs bepaald? Grote vraag naar iets drijft de prijs op, dus logischerwijs…. Ooit geleerd bij economieles :). Wellicht zijn er meer mensen onder de indruk van het formaat.

 7. Mark schreef:

  Coole actie, ik ben wel in voor een uitdaging !!

 8. E. schreef:

  Super graag! Lijkt mij een toppertje :) en anaal is helemaal mijn dingetje…. bloos

 9. Puntert schreef:

  Oei, 4,4 cm is wel een uitdaging met een beginner zoals ik. Echter krijg ik de realistische dildo van easytoys ook wel (met geduld) naar binnen, dus het moet in principe lukken! Ben benieuwd hoe het voelt ook!

 10. Julia schreef:

  Nee, dit durf ik mezelf toch echt niet aan te doen.

 11. Frank schreef:

  Wat tof dat je deze wilt weggeven! Buttpluggen zijn fantastische speeltjes die ik graag bij mezelf inbreng. De Njoy plug large of Njoy plug 2.0 die ik vaak gebruik geven, mede door hun gewicht, een lekker gevuld gevoel, goede prostaatmassage en dus fijne orgasmes! Ga geregeld met een van deze buttpluggen in m’n kont een boswandeling maken. Dat lijkt me ook heerlijk om met de Snug Plug 4 te doen, zeker als ik lees dat de buttplug verzwaard en groot is. Zal vast een goed gevuld gevoel geven! Probeer het graag en ben meer dan bereid om m’n ervaringen te delen :-)

 12. Guido schreef:

  Pick me… pick me… pick me…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.