4 SEXTOY CHALLENGES: TESSTESST VS LUNA

Vorige week zat ik bij Tess en Jay, ja, die van Tesstesst.nl, aan de keukentafel voor… 4 sekstoy-challenges! Tess had me wat huiswerk gegeven (bepaalde toys meenemen, wat quotes uit reviews verzamelen) en ik was er helemaal klaar voor om allllllle challenges te winnen! Check het superleuke filmpje om te zien of ik ook daadwerkelijk heb gewonnen! Wij hebben in ieder geval ontzettend gelachen! En laat natuurlijk even weten wat je ervan vond!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. JJ schreef:

  Hilarisch heb met veel plezier zitten kijken!

 2. DP schreef:

  Te grappig dit. Ik las Bath Bomb maar dacht dat het gewoon een naam van een toy was dus toen Tess er aan begon te ruiken dacht ik Wat de Neuk en lag in een deuk of What the Fuck en ging stuk,
  Ik start m’n druilerige stormachtige maandag met een big smile.

 3. SvR schreef:

  Té grappig dit! Echt zo hard mee zitten lachen! :-D

 4. Sandra schreef:

  Zo leuk!! Wat een lol hebben jullie. Ik ga Tess ook volgen!

 1. 9 maart 2019

  […] en Luna zaten bij elkaar aan de keukentafel en gaven elkaar 4 sextoy challenges. En daar maakten ze vervolgens weer een hele leuke VLOG […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.