PIPEDREAM 3SOME HOLEY TRINITY – VIBRATOR REVIEW

Naam: 3Some Holey Trinity
Producent: Pipedream
Prijs: € 82,95
Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe, niet waterproof wel spatproof
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Laat je verrassen met deze Holey Trinity Vibrator van 3Some! Deze vibrator bootst het gevoel van een likkende tong na en roteert en vibreert voor een heerlijke en optimale stimulatie van jouw G-spot. Met de 2 kleinere aparte vibratietongetjes verwen je tegelijkertijd de clitoris en anus.’
Is dat ook zo: Tegelijkertijd? Hahahahahaha!
Cijfer: 4

Dit is een afbeelding van pipedream holey trinity trio vibrator review

Ik had de 3Some Holey Trinity al een paar keer voorbij zien komen op diverse social media-accounts en ik kan er kort over zijn; hij sprak me aan. De vorm is op z’n minst bijzonder te noemen en een sextoy met 1 grote en 2 kleine tongetjes; must have! Toch? Ik kreeg ‘m opgestuurd door Easytoys.nl en hieronder lees je of het wat is geworden met die 3 tongetjes!

Pipedream kwam vorig jaar (2019) met een nieuwe collectie sextoys onder de naam ‘3Some’. Deze naam deed mij vermoeden dat deze gehele collectie is bedoeld om zowel de clitoris, de vagina (G-spot) als de anus te verwennen, maar er zitten ook een paar toys tussen die alleen de vagina en clitoris zouden moeten verwennen.

Dit is een afbeelding van pipedream 3some collectie
Me, Myself & Us! Vind ik wel geinig! En de toys zien er allemaal op zich ook wel tof uit (de gehele collectie is te koop bij Easytoys.nl trouwens). 

De 3Some Holey Trinity die ik kreeg toegestuurd verwend dus wél 3 erogene zones. Althans, dat is de bedoeling. De naam ‘Holey Trinity’ vind ik, eh, eh, een beetje plat. Heilig? Holy? Gaten? Holey? Drie-eenheid? Ik weet het niet.

De verpakking van de 3Some Holey Trinity

De verpakking ziet er mooi, verzorgd uit. Lekker roze, roze met nog meer roze. Ik zag pas later dat de doos een kartonnen flap heeft die met een magneet vastzit, zodat je de toy ook al kunt bekijken als-ie nog in de verpakking zit. Altijd handig voor als deze toy in een echte shop verkocht wordt natuurlijk. Op die flap lees je wat informatie: ‘The long slender tongue vibrates and is the perfect lenght to caress you G-spot, while the two smaller tongues provocatively twirl in unison.’ Okay! In de plastic doos vind ik de 3Some Holey Trinity en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van verpakking 3some holey trinity

Eerste indruk van de 3Some Holey Trinity

Het handvat van de Holey Trinity is van hard ABS plastic en als je de toy vasthoudt is het eerste waar je aan denkt; ‘Statue of Liberty’!

Dit is een afbeelding van statue of liberty met sextoy klein

De 3 tongen zien er ook daadwerkelijk uit als ‘tongen’ door een sleuf (of sleufje) in het midden en een opwippend uiteinde. Het siliconen voelt zacht aan en trekt weinig stof aan; iets wat ik echt kan waarderen aan een siliconen sextoy, want sommige siliconen toys blijf je aan het schoonmaken en dan nog zien ze er wat smerig uit als je ze gaat gebruiken.

De Holey Trinity heeft 2 knopjes. Met het bovenste knopje kun je de grote tong laten vibreren in 10 standjes (3 steady, 7 patronen) en met het onderste knopje kun je de 2 kleinere tongetjes laten ‘draaien’ in 10 verschillende ‘patronen’. Ik zet ‘patronen’ tussen haakjes, want die kleine tongetjes kunnen dus naar links of naar rechts draaien en de snelheid waarmee ze wisselen is een patroon.

Dit gaat dus niet passen hè, Pipedream-vrienden!

Het is voor duo-vibratoren vaak al lastig om ‘te passen’, maar die zijn meestal flexibel en het clitorale ‘armpje’ is wat langer dan deze 2 ’tongetjes’. Bij de meeste duo-vibratoren is het is niet erg als je de staafvibrator iets verder inbrengt of juist niet zo ver. Het lukt dan meestal nog wel om zowel je G-spot als je clitoris te raken. Met een trio-vibrator zoals deze 3Some Holey Trinity is dat een heel ander verhaal.

Dit past niet. Nu niet. Nooit niet. En ik denk bij niemand niet.

Wanneer ik de middelste tong helemaal in m’n vagina breng raken zowel het clit-tongetjes als het anus-tongetje de goede plekjes niet. Ik heb de hele handel voor de vorm even laten draaien, maar dat is een groot lachwekkend gebeuren. Hihi. Haha. Gekietel op m’n perineum en gekietel ergens tussen een schaamlip. De grote tong vibreert heel oppervlakkig, maar hé, die raakt tenminste wel m’n G-spot met z’n puntje.

Dit is een afbeelding van holey trinity pipedream sextoy

Experimenteren met de 3Some Holey Trinity

Deze toy kon ik dus niet op de ‘gewone’ manier gebruiken. Ik ging het op een andere manier proberen. Ik ging kijken of ik alleen de grote tong en het kleine clit-tongetje tegelijkertijd kon gebruiken. Ging niet. De grote tong is te stug om mee te buigen. Hetzelfde was het geval bij het anus-tongetje. Als ik het anus-tongetje ook daadwerkelijk in mijn anus had, priemde de grote tong ietwat pijnlijk tegen de bovenkant van m’n vagina. Niet de bedoeling.

Heb ik een raar lichaam? Ligt dit aan mij? Ik heb inmiddels zoveel ervaring met sextoys dat het mij niet zo kan boeien als een toy niet past, maar als je net begint met seksspeeltjes, dan kun je er hartstikke onzeker van worden (maar dat moet je natuurlijk niet doen)!

Wat is de afstand tussen m’n clit en m’n anus?

Het komt misschien als een verrassing, maar ik wist de precieze afstand tussen mijn clitoris en anus niet. Misschien zijn er vrouwen die deze afstand wél precies weten, of misschien zijn er mannen die de precieze afstand bij al hun bedpartners van tevoren even checken, maar het is een afstand waarvan ik niet op de hoogte was. Ik weet m’n lengte (1.76 meter), ik weet m’n ringmaat (17 mm) ik weet de omtrek van m’n pols (16 centimeter), ik weet m’n cupmaat (85C) en ik weet m’n schoenmaat (41), maar de afstand tussen m’n clitoris en m’n anus? Nee.

Dit is een afbeelding van luna met de holey trinity van pipedream

Hoe meet je de afstand tussen je clit en je anus?

Ik wilde het weten! De afstand tussen het kleine anus-tongetje en het kleine clitoris-tongetje is 6,5 centimeter. Dit zou dus betekenen dat ook de afstand tussen m’n clitoris en m’n anus iets in die richting zou moeten zijn, wil ik plezier hebben van deze toy. Maar… hoe meet je die afstand?

De oplossing was simpel; ik spande een draadje tussen m’n clitoris en m’n anus, knipte het draadje op de juiste lengte af, legde het draadje langs en lineaal en kon zo de anus-clit-afstand gemakkelijk aflezen. Mijn lengte: 12,5 centimeter. En nu ik toch bezig was. De lengte tussen m’n clitoris en vagina-opening is 9 centimeter en dan blijft automatisch een lengte van 3,5 centimeter over tussen m’n anus en vagina-opening.

Die afstand zal bij iedere vrouw anders zijn en iedere afstand is natuurlijk goed! Ik ben écht benieuwd naar de afstand van andere vrouwen (of mensen met een vulva/vagina). Is mijn 12,5 centimeter veel? Zijn er vrouwen die wél een clit-anus-afstand hebben van 6,5 centimeter, zodat zij de 3Some Holey Trinity wél kunnen gebruiken? Mocht je tijd en een touwtje over hebben? Meet het dan eens voor me op?

Dit is een afbeelding van lengte tussen clit en anus vibrator
Ik krijg dat touwtje natuurlijk niet recht gelegd voor de foto, maar zie hier; 12,5 centimeter vs 6,5 centimeter! Dat gaat never-nooit-niet passen!

Conclusie

Gratis advies voor Pipedream en andere sextoy merken die toys gaan produceren die zowel de anus, de clitoris als de vagina stimuleren! Zet de afstand tussen de clitoris en de anus bij de productomschrijving! Nu denk ik dat die afstand tussen vrouwen echt enorm zal variëren en het dus eigenlijk beter is om dit soort toys maar helemaal niet meer te maken, omdat er te weinig vrouwen écht gelukkig mee zullen zijn. Oh, maar wacht, dan kopen ze weer iets nieuws en dat is uiteraard de bedoeling van de sextoy-industrie! Ik heb jullie door sextoy-industrie!!!! Daarom mijn gratis advies voor mensen die op zoek zijn naar ‘iets’ dat zowel je clitoris, je vagina en je anus stimuleert! Koop gewoon een paar losse (goede toys) (check m’n TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN), daar heb je veel meer plezier van.

DE 3SOME HOLEY TRINITY IS HIER TE KOOP (€ 82,95) >>

p.s. Mocht je dus tijd en een touwtje hebben, dan ben ik heel benieuwd naar jouw clit-anus-afstand!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sandra schreef:

  Ik heb het natuurlijk meteen gemeten! Alles voor de wetenschap.
  11 cm van clit tot kont.

 2. Evi schreef:

  Ik heb ook even onderzoek gedaan. Bij mij is de clit-anus-afstand 10,5 cm. Niet eens in de buurt van 6,5 dus

  • Sophie schreef:

   Natuurlijk ben ik hierdoor benieuwd geraakt naar mijn eigen afmetingen dus ik heb ook maar even onderzoek gedaan. Bij mij is de clit-anus afstand 9,5cm.

 3. Esmeenoelle schreef:

  Dat was leuk om te doen op maandagochtend! Ik kom op om en nabij de 9,5cm. Deze toy is bijna gevalletje “Designed by a virgin.” Of in ieder geval iemand die nog nooit meerdere kutjes heeft gezien en vergeleken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.