SEX TOY REVIEW #69: RIBBY VIBRATOR

Naam: Ribby vibrator
Producent: Seven Creations
Prijs: € 14,50
Formaat: 110 x 28 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 x AA-batterij
Het verkooppraatje: ‘Hij heeft een geribbelde huls, één krachtige vibreer snelheid en is waterproof.’
Is dat ook zo? Nee, zo krachtig is-ie niet
Aantal punten: 4/10

Dit is een afbeelding van de ribby vibrator

Dit is typisch zo’n product waarbij je heel goed moet lezen in de productomschrijving hoe groot-ie is! Want zo op het oog op de website van www.willie.nl dacht ik dat het een vibrator was die je vaginaal zou moeten gebruiken, maar eenmaal gearriveerd blijkt het een mini-clitoris-stimulatortje. Ik maak die fout wel vaker, maar ik hoef de speeltjes die ik uitkies dan ook niet te betalen (lucky me). Als je een vibrator zelf moet betalen en je verwacht een lekker XL-ding en je krijgt uiteindelijk een XXS-dingetje thuis, ja, dat is dan toch een teleurstelling!

De Ribby is klein

De Ribby vibrator is dus een soort Pocket Rocket, een mini-trilding voor tegen je klit. Nu is de Pocket Rocket ook echt een raket qua kracht en dat kan ik van deze Ribby niet zeggen. Hij trilt op 1 AA-battterij en hij trilt helemaal niet zo hard en helemaal niet zo lekker. Ik vind ‘m er wel lekker en sexy uitzien overigens, maar ja, daar kom je niet zo ver mee. Ik snap ook niet zo goed waarom hij geribbeld is terwijl je ‘m helemaal niet in kan brengen (ik denk dat ik daar de mist in ging toen ik ‘m bestelde, meestal zijn geribbelde vibo’s bedoeld om in te brengen).

Dit is een afbeelding van de ribby vibrator

Beetje saai

Niet aan mij besteed deze Ribby. Ik kies dan liever voor een echte Pocket Rocket. Of… nog beter, de We-Vibe Salsa. Die zijn beide iets duurder, maar je hebt er veel meer plezier van (en hebben ook meer dan 1 vibratie-mogelijkheid).

DE RIBBY IS HIER TE KOOP (€ 14,50) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.