BACI – FLORAL KANT BODYSTOCKING ZONDER KRUIS – LINGERIE REVIEW #517

Naam: Baci – Floral Kant Bodystocking Zonder Kruis
Producent: Baci
Prijs: € 24,90
Formaat: one size fits all (zeggen ze)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: nylon / spandex
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met de Floral Kant Bodystocking Zonder Kruis van Baci breng je het hoofd van je partner in een mum van tijd op hol.’
Is dat ook zo: in principe wel…
Cijfer: hele dikke voldoende

Dit is een afbeelding van baci lingerie 3 review test bodystocking

Jaaaaaaa hoor, hier is-ie dan! Precies het soort setje waar ik van houd! En het is dinsdag en ik had beloofd; iedere dinsdag is lingerie-dinsdag! Alweer een tijdje terug kreeg ik deze ‘Floral Kant Bodystocking zonder kruis’ van het merk Baci! Ik koos ‘m trouwens zelf uit, want… ik ben gek op dit soort ‘simpele’ setjes met open kruis. In m’n review lees en zie je hoe hij zit!

Ik heb dit lingeriesetje van Baci al meerdere keren met veel plezier gedragen, maar net op de dag dat m’n ‘lingerie-fotoshoot’ gepland stond zat ik niet lekker in m’n vel. En aangezien een setje als dit bijna als een tweede vel voelt zat ’t setje me ook niet lekker (maar dat lag dus niet aan het setje).

De verpakking van het Baci-setje

De ‘Floral Kant Bodystocking Zonder Kruis’ zit in een supersimpel doosje. Soortement van pantydoosje eigenlijk. Op de voorkant een afbeelding van een model (maatje 36/38 met flinke cupmaat) en op de achterkant een afbeelding van de achterkant van hetzelfde model.

Eerste indruk van het Baci-setje

Ik verbaas me altijd weer over dit soort ‘setjes’, al is het dus geen setje, maar meer een eh, bodystocking? Ik vind het eerder een soort panty met een topje eraan en het zit ook net zo opgefrommeld als een panty in de verpakking. Zo op het eerste oog denk ik altijd; gaat niet passen, maar dit spul is altijd zo rekbaar (net als een panty) dat het me altijd wel past. Het is eigenlijk gewoon 1 groot stuk visnet-panty, maar wat ik zo leuk vind aan het ontwerp is dat het lijkt alsof je wel een bh aanhebt met daaronder een broekje.

Dit is een afbeelding van baci lingerie 1

Hoe zit-ie?

Het spreekt voor zich dat een setje als dit geen enkele steun geeft aan tieten of kont. Alles hangt er lekker in en dat is ook precies de bedoeling (voor mij dan)! Je kan je helemaal vrij bewegen en je voelt nergens dat je iets aan hebt! Daarnaast heeft dit soort materiaal nog genoeg ruimte om er handen onder of tussen te stoppen.

Je kan ‘m op 2 manieren dragen

“Maar eh, het lijkt helemaal niet zoals op de foto”, zei ik tegen M. toen ik het Baci-setje voor het eerst droeg, “kijk.” Hij bekeek mij eens van top tot teen en toen het model op de verpakking. “Jawel hoor”, zei hij. “Nee, dit hierboven zit anders”, zei ik, “kijk maar goed.” Toen hij het ook zag dachten we even met een ander setje te maken te hebben, maar… ik had ‘m gewoon op een andere manier aangetrokken. Je kan de 2 halsbandjes namelijk op 2 manieren dragen! Manier 1; door ze alleen om je nek te doen. Manier 2; door ze door je arm en om je nek te doen. Manier 2 zit iets strakker en voor mij niet prettig (maar dit zal beter zitten als je maatje 36/38 hebt). Manier 1 zit was losser en is dus geschikter voor 42/44. Ik denk zelfs dat je ‘m uit kunt rekken tot maatje 46 of 48, maar dan zal het allemaal wat strakker in je nek zitten en dat is gewoon niet prettig.

Een setje als dit (met open kruisje dus) zorgt ervoor dat ik me extra sexy voel tijdens het vrijen. Het heeft iets geil dat je kleding aanhebt, maar dat je wel gewoon geneukt, gebeft, gevingerd, wat jij wil, wat de ander wil, kan worden ondertussen.

Even een stukje eerlijkheid

Ik heb deze bodystocking dus al meerdere keren gedragen tijdens de seks en iedere keer weer voelde ik me volledig comfortabel in dit setje. Lekker slettie. Helemaal de bedoeling van een setje met open kruis als dit! Maar toen ik de foto’s voor deze review ging maken was er niks van die sletterigheid over. Ik voelde me dik. En nu is er helemaal niks mis met dik, want het is wat het is en de meeste dagen houd ik van al m’n rollen en al m’n vetjes, maar het zat me allemaal ineens niet lekker, het stond me niet meer, ik had hier een rol teveel en een te dikke kont en die heupen en een onderkin en aaaargh, kut, Godverdomme, 1,5 jaar geleden woog ik bijna 10 kilo minder en waarom zitten die kilo’s er nou toch weer aan en ik wil gewoon weer 69 kilo wegen, zoals toen, toen zat ik wél lekker in m’n vel. Oooh, ik moet afvallen, Jesus, ik moet weer gaan afvallen!

En nu zou ik gewoon kunnen wachten met het plaatsen van deze review. Gewoon even een dag of een paar dagen afwachten tot ik wél lekker in m’n vel zit en dan de foto’s maken. Maar ik ben ook voor eerlijkheid en openheid op deze site (en op Maanisch.com) en ik denk dat het realistischer is om gewoon maar te schrijven wat het is; vandaag voel ik me dik. En dat vond ik niet prettig. Ik heb dus 200 foto’s gemaakt en van allemaal denk ik; nou, nee. Maar fuck it. Hier.

Dit is een afbeelding van lingerie baci sexy dik buik vetrol
Stukje zoals het is naar de mensen toe…

Lekker in je vel zorgt voor (betere) seks

En zo is het ook trouwens met seks. Als ik niet lekker in m’n vel zit, dan kan ik er wel allerlei velletjes in de vorm van geile lingerie overheen trekken, ik blijf niet lekker in m’n vel. En dan heb ik ook geen zin in seks. Dan kan iemand 100 keer zeggen dat ik er wél lekker uitzie, het gaat erom hoe ik me voel; als ik me niet geil voel, dan ga ik ook niet geil doen (al voel je je na een potje seks vaak wél ineens een stuk fijner en aantrekkelijker, maar ja, ik begin er toch vaak niet eens aan). Ben je een beetje depressief lately Luun? Behoorlijk. Trekt wel weg. It’s that time of the year again.

Conclusie

Dit is echt een supergaaf setje, al is het geen setje, maar meer een tweede velletje. Met mijn maatje 42 past het prima en ik denk dat alles tussen de 36 en 44 hier wel in past, omdat het materiaal flink rekt. Daarnaast kun je de nek dus op 2 manieren dragen, waarbij de ene manier wat strakker is dan de ander. Voor mij is het in ieder geval een blijvertje (ik heb ‘m al een paar keer gewassen) (in een waszakje) (het is alleen lastig om ‘m na het wassen weer uit z’n opgefrommelde hoedanigheid te halen, want sommige delen gaan binnenstebuiten). Dus! Als ik me goed in m’n vel voel, dan fungeert dit setje prima als een tweede vel tijdens de seks!

DE BACI – FLORAL KANT BODYSTOCKING ZONDER KRUIS IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Jessica schreef:

  Ik snap je voor de volle 100%! Dat is waar wij vrouwen allemaal mee worstelen en waar de meesten niet voor uit durven te komen.
  Dus geweldige review en niet alleen door het mooie setje, maar vooral door het mooie mens!

 2. Mark schreef:

  Zo te zien staat het je prachtig, niks om je te schamen

 3. DibbesD schreef:

  Zo herkenbaar, die dagen dat je je lijf gewoon niks vindt! Heb ik ook……. En of ik nou maat 54 of 38 heb, dat maakt dan niks uit. Het zit gewoon in mijn hoofd en ik denk dat meer mensen er last van hebben. Bedankt voor de (h)eerlijke review en de prachtige foto, ik heb m met veel plezier gelezen!

  • Luna schreef:

   Yesssss! Het zit ook echt in m’n hoofd… want een paar dagen terug was ik nog het allergeilste en lekkerste wijf hier in Tiel ;-)

 4. Patrick schreef:

  Ik vind het sexy foto’s! Ook die met het zwembandje. Dik voelen is niet nodig. Leuke review weer.

  • Luna schreef:

   Dat vind ik lief van je, maar helaas is het met ‘dingen voelen’ zo; het is fucking moeilijk om je gevoel te veranderen… daar is meestal wat tijd voor nodig… maar… kan met een dag voorbij zijn, kan ook een paar weken blijven hangen… :-)

 5. Lieke M. schreef:

  Weer een leuke review. staat je erg sexy. Toch jammer dat er eigenlijk maar 1 foto van op staat. had ook graag de achterkant willen zien.

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou, die achterkant, dat was gisteren helemaal een probleemgeval! Maar het is echt een mooi setje en alles past en staat prima… volgende week weer een nieuwe lingerie-review!

 6. D schreef:

  Ik lag net op bed, draaide me op mijn zij en sloot mijn ogen om te gaan slapen en plots schoot het door mijn hoofd, dinsdag: Luna-lingeriedag. Toch nog maar snel m’n laptopje opengeklapt want ik was nieuwsgierig naar je review maar eigenlijk nog meer naar de foto’s……eerst scrollen dus, dan lezen. Ik ben (mannen zijn) nu eenmaal visueel ingesteld.

  Wat zie je er op die eerste foto woest aantrekkelijk uit zeg. Ik kan me bijna niet voorstellen dat je naar die foto kijkt en ook denkt; nou, nee. Ik vind hem namelijk prachtig. De tweede foto past helemaal bij je verhaal, eerlijk en oprecht, zoals jij het voelt en ziet, tegenspreken heeft dan ook geen zin want het is hoe jij je voelt. Maar ik behoor absoluut tot de groep die 100 keer zou zegen dat je er wel lekker uit ziet, niet om je op te fleuren maar gewoon omdat het zo is. Mij tegenspreken heeft ook geen zin hihihi.

  Over het setje, het floral gedeelte maakt het net een beetje spannender en sexier en ziet er erg leuk uit. Jammer dat je ook je billen vandaag te dik vindt want volgens mij moet het er heerlijk uitgezien hebben.

  • Luna schreef:

   Oh, die eerste foto, die is nog helemaal okay, maar daar is alleen 1 oog op te zien… hahaha! En het is ook echt een mooi setje en hij staat (als ik me goed voel) ook echt mooi… ook M. heeft al meerdere keren laten weten dat het allemaal heerlijk, heerlijk, heerlijk staat ;-)

 7. D schreef:

  oh ja, wat bij mij helpt als ik me een beetje triest of depressief voel, muziek en dan vooral iets melancholieks, meesleepends of een lied met een depri tekst. Sommige nummers van Nick Cave, The Smiths of PJ Harvey helpen mij er weer doorheen.

  • Luna schreef:

   Oh, maar ik jank ook wel een half uurtje per dag ook… en meestal gaat het dan wel weer… ik ben in de winter echt heel zwaar in m’n hoofd… het kost me gewoon veel meer moeite om de dingen te blijven doen die ik moet doen… maar heb ik al jaren… hoort bij me… diepe dalen, hoge pieken… ik heb ermee leren leren, al kan ik er nog niet heel goed mee omgaan…

 8. J schreef:

  Fijne review! En ik vind je prachtig!

 9. Johnny schreef:

  Ik vind je er heerlijk in zien. Schoonheid is in de ogen van de aanschouwer. En als ik bovenstaande lees, is iedereen het er wel over eens. Ziet er goed uit. Ik houd zelf niet zo van deze pakjes. Heb liever eau natural. Maar leuk geschreven weer.

  • Luna schreef:

   Helemaal naakt is ook leuk en lekker! Ik ben juist gek op dit soort pakjes… ze zijn meestal ook niet zo duur, dus als ze stuk getrokken worden of een wasbeurt niet overleven is het niet zo erg…

 10. Marjan schreef:

  Soms heb je gewoon van die dagen waarop je je gewoon niet zo voelt als je er voor een ander uitziet.
  Ik vind het je prachtig en sexy staan, juist ook met die rolletjes en die vetjes, omdat het echt is, omdat jij echt bent en eerlijk en oprecht. Maar jij voelde je niet prachtig en sexy op dat moment.. En dan wordt foto’s maken van jezelf wel een worsteling lieve Luna…. Ik hoop dat je je de volgende keer net zo fantastisch en sexy voelt als je eruit ziet!

 11. Ier schreef:

  Leuk! En herkenbaar, hoor, dat gevoel ;)

 12. M. schreef:

  Je eerlijkheid is zo fijn <3

 13. Sandra schreef:

  Ik hou van je, van dit prachtig eerlijke, rake maar ook grappige verhaal.
  Thanks.
  Neem een gezond ontbijt (pokebowl) en van al die groenigheid gaat vast je humeur omhoog.
  Liefs

 14. San schreef:

  En daarom is het zo fijn dat jij je normale Nederlandse vrouwenlijf in die lingeriesetjes hijst en laat zien hoe zo’n pakje er echt uit ziet. Van al die modellenfoto’s op de verpakking voel ik me regelmatig ook dik.
  Leve de rondingen!

 15. Rian schreef:

  We in een tijd dat we maar al te graag op social media laten zien “hoe gelukkig we zijn en hoe leuk alles is”. Hoe mooi we zijn met behulp van talloze filters. Dat is gewoon niet realistisch meer. Ik vind het dapper dat je jezelf laat zien, zoals je bent en dat je jezelf uit, zoals je jezelf voelt. Als ik de zelfde maat zou hebben zou ik deze revieuws super fijn vinden ter vergelijk, om miskopen te voorkomen. Want zoals de dames er op de verpakking uitzien, zo ziet bijna niemand er tenslotte uit. Dus Chantal: Je mag er zijn, precies zoals je bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.