SEX TOY TEST #66: ANAALPLUG MET KRALEN

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Neem eens een kijkje bij de andere anaalspeeltjes die ik heb getest: HIER. Of… misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Anaalplug met kralen
Producent:Seven Creations
Prijs: € 9,50
Formaat: 152 mm x 15 tot 25 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De kralen van deze anaalplug zijn oplopend in grootte voor een sensationele beleving!’
Is dat ook zo? Sensationeel, sensationeel? Dat niet, wel leuk.
Aantal punten: 7/10

Dit is een afbeelding van een anaalplug met kralen

Na mijn ietwat teleurstellende ervaring een paar dagen terug met de Amethyst Pearls (understatement van het jaar, dat ding trok je met weinig kracht volledig uit elkaar, dus gewoon een gevaarlijk speeltje) was ik ietwat huiverig om een andere anaalketting uit te testen. Nu ben ik natuurlijk best wel wat gewend, maar ik kan me voorstellen dat je als onervaren vrouw of man na een enigszins gevaarlijke situatie met een seksspeeltje gewoon écht niet meer durft. Dat zou zonde zijn, en de schuld van de seksspeeltjes-producten die met inferieur materiaal werken. Bitches!

Anaalplug of anaalketting?

Waarom deze ‘anaalplug met kralen’ zo genoemd wordt op de site Willie.nl snap ik niet zo goed, want het is ‘gewoon’ een anaalketting en geen plug. Want als het een plug zou zijn, dan is het de bedoeling om ‘m in te laten tijdens het vrijen en dat gaat een beetje lastig met dit speeltje, want het uiteinde zit dan in de weg. Hij voelt z’n pik dus langs dat ding schuren en dat is niet echt heel lekker (het uiteinde zou je kunnen proberen om overdwars tussen je billen te klemmen, maar ook dat is geen ideale situatie).

Leuk speeltje voor anaalbeginners

Toch vind ik dit geen verkeerd speeltje, zeker voor dat geld. Ik heb ‘m vooraf aan een uitgebreide rek-en treksessie onderworpen en hij bestaat nog uit 1 stuk, hoera! Het kleinste balletje heeft de diameter van een pink en het grootste balletje de diameter van een duim, dus echt een speeltje voor beginners (en voor mannen en vrouwen die anaalspelletjes wel geil vinden, maar het een ranzige gedachte vinden om daar vingers bij te gebruiken, want je weet maar nooit wat er onder je nagels blijft zitten, en oh, sorry, nu wordt het een ranzig, maar wel eerlijk verhaal).

Dit is een afbeelding van een anaalplug met kralen 2

Leuk speeltje dus, met een prima formaat voor beginners. Ook van fijn materiaal gemaakt trouwens (TPR): hard genoeg om gemakkelijk naar binnen te glijden (ja, met glijmiddel natuurlijk) en zacht en flexibel genoeg om prettig aan te voelen.

DE ANAALPLUG MET KRALEN IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.