SEX TOY TEST #36: INTIEME STRAP-ON, VIBE THERAPY

Naam: Vibe Therapy, intieme strap-on
Producent: Vibe Therapy
Prijs: € 59,95,-
Formaat: one size should fit all
Batterijen/oplaadbaar: 6 knoopcel-batterijen
Waar te koop: Willie.nl
Het verkooppraatje: ‘Gun je zelf elke dag dat intieme moment met deze heerlijke strap-on. Draag hem onder je rokje, je broek of wanneer je lekker in bed ligt.’
Is dat ook zo: Ik gun mezelf van alles, maar dit ding werkt niet.
Aantal punten: 5/10

Dit is een afbeelding van vibe therapy strapon on

Ik wist eerlijk gezegd totaal niet wat ik moest verwachten toen deze ‘intieme strap-on’ arriveerde. De bekendste strap-on is waarschijnlijk de vlinder (in English, The Butterfly, yes) en dat is een Golden Oldie, maar ook meteen het meest lelijke seksspeeltje ter wereld. Die Butterfly is er in allerlei varianten, maar komt neer op een trillend ding tussen je benen dat vastgehouden worden door elastiekjes om je benen. Ja, en dat is net zo stom als dat het klinkt.

Deze strap-on van Vibe Therapy is natuurlijk wel iets anders dan die bekende Butterfly, want deze strap-on heeft een kort en stomp dildo-achtig dingetje wat je in je kutje draagt. De Butterfly’s trillen dus tegen je clitoris en bij deze strap-on van Vibe-Therapy is het de bedoeling dat er iets tegen je G-spot trilt. Het dildo-achtige stompje moet je dus in je kutje brengen (dat stompje is eigenlijk meer een soort huls) en daarin stop je dan weer het trileitje. En dat trileitje is weer op afstand bestuurbaar.

Dit is een afbeelding van vibe therapy vibrator strap on

Klinkt niet alleen ingewikkeld. Dat is het ook. Waarom zou ik in Godsnaam een op afstand bestuurbaar trileitje dragen met een strap-on erbij? Met zo’n strap-on lig je hoe dan ook gigantisch voor lul. Ik ben niet de allerslankste (maar wel de allerlekkerste voor de verkering natuurlijk) en die bandjes zitten dan om je benen en heupen en je voelt je gewoon een soort rollade, want die bandjes moeten strak, want als je ze niet strak doet, dan zakt alles af. Een dilemma wat opgelost wordt door gewoon nooit een strap-on te dragen! Voor elk probleem een passende oplossing!

Maar… wie weet voegde de strap-on van Vibe Therapy wél wat toe? Want het korte, stompe dildo-achtige hulsje zou er voor moeten zorgen dat het vibrerende eitje tegen m’n G-spot aantrilt? Dat lijkt me de enige reden, maar ik vraag me af wie dit product bedacht en ontwikkeld heeft? Waarschijnlijk wat Chinese mannetjes met hele korte stompe piemeltjes, want ik kreeg dat stompe ding, met vibrerend ei, met geen mogelijkheid naar binnen. Alles floepte er meteen weer uit en ja, na 10 keer proberen, dan hoeft het van mij dus niet meer hè! Dan heb ik wel betere dingen te doen, zoals bijvoorbeeld de afwas. Het dildo-dingetje is gewoon te kort en te stomp (of mijn kutje te strak, maar dat betwijfel ik).

Dit is een afbeelding van tumblr inline mhqw91okzq1qz4rgp

En ik snap het gewoon niet, want over alles lijkt toch wel goed nagedacht bij dit product. De verpakking is clean en strak, het materiaal is zacht en voelt goed aan, het trileitje zelf trilt megahard (en heeft 7 verschillende standjes) en de afstandsbediening doet het zelfs nog op een paar meter afstand (dus je kan in bed gaan liggen en je partner de afstandsbediening geven). Dus, sja, dan kun je het vibrerende eitje dus zonder die strap-on gebruiken, maar dan zijn er veel goedkopere oplossingen dan de € 59,95 die deze Vibe Therapy strap-on kost (zoals DEZE of DEZE (niet door mij getest)). Jammer.

DE INTIEME STRAP-ON VIBE THERAPY IS HIER TE KOOP (€ 59,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.