LUNA TE GAST BIJ GET A ROOM! THE BIG O

Toen ik nog studeerde had ik een enorme spreken-voor-groepen-angst. Hell fucking NO dat ik in het middelpunt van de belangstelling wilde staan. Verschrikkelijk! Ik zorgde er altijd voor dat ik voor m’n tentamens 8-en en 9-ens haalde, zodat ik bij presentaties gewoon niet op kwam dagen, zodat ik daar een 1 voor had. Gemiddeld dan toch nog mooi een voldoende. Die tijd is inmiddels voorbij en na diverse radio-optredens (elke zondag om 21:40 bij 3FM) en tv-optredens ben ik wel van m’n spreekangst af. Wat zeg ik; kom maar op! Want zeker over seksspeeltje raak ik niet uitgepraat.

Dus toen Marije Janssen vroeg of ik te gast wilde zijn bij Get a Room! The Big O zei ik meteen; JA, IK WIL! Dus 20 maart geef ik een presentatie over seksspeeltjes. Wat is goed, wat niet en waarom? En uiteraard neem ik veel voorbeelden mee (want hé, die tongvibrator in de vorm van een regenworm, die moet je in het echt zien om te begrijpen waarom-ie zo stom is!). Ik vind het spannend, maar heb er erg veel zin in!

Ik kopieer hier even het persbericht van Get A Room! The Big O:

Na een zeer succesvolle Utrechtse editie kunnen we in Amsterdam natuurlijk niet achterblijven! Het is hoog tijd voor The Big O, le petit mort, beter bekend als het orgasme. Het ultieme genot waarin alles verdwijnt en je even niet meer weet wie of waar je bent. Maar hoe zit het met dat orgasme en wat kan je er aan doen als het niet werkt? Vanavond hoor je er alles over.

De film van vanavond is de Amerikaanse documentaire Orgasm Inc. Een onderzoek van filmmaakster Liz Canner naar de medicalisering van ons genot. Hoe seksueel plezier in pilvorm geleverd kan worden, tenminste, als we de marketing moeten geloven. De afgelopen jaren heeft de farmaceutische industrie zich gestort op een nieuwe inkomstenbron: het chemisch ‘verrijken’ van ons seksleven. Viagra was al een hit, en nu zijn de vrouwen aan de beurt. Want de nieuwe kwaal ‘Female Sexual Disfunction’ lijkt eenvoudig op te lossen met een roze pilletje. Met humor en relativering bekijkt Liz Canner deze medicalisering van het vrouwelijk genot.

Iemand die alles, maar dan ook alles weet van orgasmes is Luna. Zij test al 12 jaar de meeste uiteenlopende seksspeeltjes voor de Foxy. Verder houdt ze een briljant weblog bij over haar sextoy-avonturen: www.climaximaal.nl. Elke zondagavond praat ze over seksualiteit op de radio bij 3FM. Deze avond vertelt ze ons alles over haar ervaringen met de Magic Wand, de Tongue Tingler en de Lust Bunny.

Praktische informatie
Waar: Filmhuis Cavia
Wanneer: Woensdag 20 maart
Hoe laat: 20 uur
Hoe veel: 4 euro (reserveren via info@filmhuiscavia.nl)

Dus… wie weet zie ik je daar?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.