SEX TOY TEST #18: LOVE DROPS

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Love Drops
Producent: Minx (made in China)
Prijs: € 39,90
Formaat: 130 mm x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 N-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Géén licht meer nodig in de slaapkamer. Zodra deze vibrator weer licht ziet stopt de vibratie.’
Is dat ook zo: Ja, dat is zo, maar wie wil dat in Godsnaam????
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van de love drops vibrator

1 van de meest opzienbarendste seksspeeltjes dat de afgelopen maanden tussen mijn lakens verscheen was de Love Drops van het merk Minx. Het speeltje kwam in een leuk, hard kartonnen doosje en er zat een hip en kleurrijk printje op het doosje, dus zo op het eerste gezicht kon het met die Love Drops nog best wel wat worden. Maar een knappe verpakking wil nog niet zeggen dat er ook iets lekkers in zit.

De Love Drops doet het met 2-batterijen? Hoe dan?

Al zat er best wat lekkers in, leek het. De Love Drops zijn een soort samengesmolten balletjes. Het middengedeelte is van siliconen en de uiteinden van de balletjes zijn van een hard, goedkoop aandoend plastic. En in 1 van die balletjes zitten de batterijen en dan gaat het andere balletje trillen. Is de bedoeling. Ik was er in ieder geval helemaal klaar voor om de balletjes op plekken te gaan brengen waar de zon niet schijnt, of waar de zon wel schijnt (daarover later meer), maar er moesten eerst 2 N-batterijen in. Ik had nog nooit van N-batterijen gehoord en ik had ze dus ook niet in huis. Het blijken een soort van halve AAA-batterijen te zijn en ze zijn gewoon verkrijgbaar in de wat grotere supermarkten. Niet bij dat kleine supermarktje waar ik stond. Ik zal het nog maar 1 keertje schrijven; waarom worden er nog speeltjes verkocht die het doen op rare, afwijkende batterij-formaten? Waarom worden er überhaupt nog speeltjes verkocht die het doen op batterijen? Niet-oplaadbare seksspeeltjes zijn sooooo 5 years ago!

Een speeltje dat alleen in het donker trilt!! Hoe dan???

Uiteindelijk bleek mijn zoektocht naar die batterijen de least of my problems, want dit speeltje doet het alleen in het donker. Ik zal het nog een keertje schrijven; dit speeltje doet het alleen in het donker! In het donker! Er zit een lichtsensor in 1 van de trileitjes en als die sensor dus licht registreert, dan stopt dit speeltje met trillen. Dan stopt dit speeltje met trillen! En nu zijn die trillingen trouwens helemaal niet bijzonder, maar ik wil graag dat er getrild wordt als ik het wil! Maar je kan dit speeltje dus alleen gebruiken onder de lakens of in het pikkedonker. Maar als je het speeltje dus onder de lakens gebruikt en je krijgt het een beetje warm of je wil gewoon even zien waar je eigenlijk mee bezig bent, dan houdt dit speeltje het voor gezien. Je kan dit speeltje dus ook niet buiten gebruiken, als de zon schijnt, en we weten allemaal; oh, wat is het leven fijn als de zon schijnt! Het leven zou ook een stuk fijner zijn als de seksspeeltjesproducenten eens wat beter nadachten over hun producten.

DE MINX LOVE DROPS ZIJN (GELUKKIG) NIET MEER TE KOOP (€ 39,95) »

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.