SEX TOY TEST #17: MAGIC MASSAGE KIT

Naam: Magic Massage Kit
Producent: Pipedream
Prijs: € 19,90
Formaat: 130 mm doorsnede
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Willie.nl
Het verkooppraatje: ‘Betover je geliefde met deze sensuele massage pads!’
Is dat ook zo: Alleen Harry Potter kan mij betoveren.
Aantal punten: 3/10

Dit is een afbeelding van de magic massage kit 2

Deze Magic Massage Kit komt uit de Fetish Fantasy Series van seksspeeltjes-gigant Pipedream en die Fetish Fantasy Series omvat een zeer grote collectie betaalbare seksspeeltjes binnen het BDSM-genre. Het zijn over het algemeen niet de allerbeste speeltjes, maar zeker als je begint met SM (of bondage of iets in die richting) en wat dingen wil uitproberen, dan ben je bij dit merk aan het goede adres (als het iets voor je is, dan kun je altijd nog duurdere (en betere) speeltjes aanschaffen).

Deze Magic Massage Kit kan ik zowel beginners als gevorderden niet aanraden. In het doosje (met een afschuwelijke vormgeving) zitten 3 verschillende pads met ieder een andere textuur; eentje met metale stekels, een rubberen pad en een pad met een soort pluche. Deze pads kun je met klitteband bevestigen op een soort borstel waar een elastiekje aan zit (zodat je ‘m dus over je hand kan schuiven).

In de Magic Massage Kit; een oogmaskertje!

Geheel gratis wordt er een zwart oogmaskertje (van een dubieus soort regenjasmateriaal) bij geleverd, want iedereen weet; als je niks ziet, dan worden je andere zintuigen extra gevoelig. Wij, de verkering en ik dus, hebben alle 3 de pads op elkaar geprobeerd (zonder oogmasker, die had de hond gekregen, want ze  kon het allemaal niet meer aanzien), van boven tot beneden, maar we vonden er weinig aan. Je blijft tijdens het masseren altijd de randjes van de pads voelen (en dat schuurt nogal). Niet lekker en zeker niet magisch.

Dit is een afbeelding van de magic massage kit

Pak ieder willekeurig doekje, borsteltje, veertje, vork, propje papier, doosje, whatever, the sky is the limit, die je in huis kan vinden en masseer elkaar daarmee. Precies hetzelfde effect en misschien zelfs beter. Ziet er misschien niet zo SM-erig uit als deze Magic Massage Kit, maar € 19,90 betalen voor een product waar je niks aan hebt is zonde.

DE MAGIC MASSAGE KIT IS HIER TE KOOP (€ 19,90) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.