SEX TOY TEST #31: TONGUE TINGLER

Naam: Tongue Tingler
Producent: Adameve.com
Prijs: € 22,95,-
Formaat: elastisch
Batterijen/oplaadbaar: 3 knoopcel-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Geschikt voor zowel hem als haar. Met dit speeltje wordt orale sex nog leuker! Boven of onder de tong te dragen.’
Is dat ook zo: Slechtste seksspeeltje EVER.
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van een tong vibrator

Twee geleden testte ik de tongvibrator, een speeltje wat zo slecht was dat het een 1 kreeg op de schaal van Luna. Vandaag testte ik weer een soortement van tongvibrator en ik had niet gedacht dat het mogelijk was, maar deze is zelfs nog slechter dan die andere en zou dus eigenlijk negatief moeten scoren op die schaal van Luna, maar ik wil toch een 1 geven, want ook aan dit product hebben waarschijnlijk tientallen Chinese kinderhandjes gewerkt en die moeten toch ergens erkenning krijgen!

Over de Tongue Tingler is niet zo goed nagedacht

De Tongue Tingler is een tongvibrator die je om je oren draagt. Ik zal het nog even een keertje opschrijven voor de dyslectici onder ons; om je oren draagt. Voor de auditief gehandicapten: OM JE OREN DRAAGT!!!!! Voor de mensen die het nog niet geloven; om je oren draagt! Eigenlijk zou ik nu al kunnen stoppen met deze hele recensie, want een seksspeeltje dat je om je oren moet dragen is bij voorbaat al kansloos, maar alles voor de kijkcijfers.

Dit ziet er toch niet uit?

Het speeltje zelf valt het best te omschrijven als een plastic regenworm en ik zweer het, als je deze Tongue Tingler in stukken knipt, dan leeft-ie ook aan 2 kanten verder; gatverdamme! In het midden van die worm zit een trileitje en het snoertje van dat trileitje gaat door de worm en dan zit er ergens een gat waar dat snoer uitkomt en aan het einde van het snoer zit een hartje wat dus de afstandsbediening is. De worm zelf heeft aan de uiteinden een groot gat, zodat je de worm om je oren kunt dragen. Het snoertje bungelt dan gezellig naar beneden. Heel handig. Heel praktisch. Kortom; ziet er niet uit.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mhhojy8iaa1qz4rgp

Ik heb ‘t ding dus even gedragen en toen lieflijk naar de verkering geglimlacht. Althans, ik probeerde te glimlachen, want eigenlijk moest ik kokhalzen. En om dan ook nog een pik in m’n mond erbij te hebben? Dacht het niet! Dan denk ik dat ik het broodje van vanmorgen (kipfilet met een hardgekookt eitje) keurig had gedrapeerd over de buik van de verkering.

Oh ja, en het trileitje? Dat trilde niet eens!

DE TONGUE TINGLER IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    3relying

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.