SEX TOY TEST #13: TONGVIBRATOR

De tongvibrator die ik hieronder review is niet meer te koop en daar kan ik niet rouwig om zijn! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Tongue Vibe
Producent: Empire Labs Incorporated
Prijs: € 24,95 
Formaat: 228 mm x 44 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Tongue Vibe tongvibrator is een vibrator welke wordt bevestigd op de tong. Op deze manier wordt orale sex wel heel speciaal!’
Is dat ook zo: Oh, fuck off!
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van een tongvibrator

Ja, zien is geloven natuurlijk, maar de Tongue Vibe is een tongvibrator die je door middel van een elastiekje kunt bevestigen op je tong. Een tongvibrator! Een vibrator voor om je tong! Door middel van een elastiekje! Elastiekje!!! Er zijn dus echt mannetjes geweest die hier heel hard over hebben nagedacht; laten we ervoor zorgen dat de orale seks nóg leuker wordt, nog geiler. Zucht!!!!!! De verkering is altijd heel schattig als dit soort bullshit producten getest moeten worden: “Je moet ze eerst écht goed en grondig testen voordat je ze af kunt kraken.” Had hij mooi even mazzel, want de tongvibrator wordt geleverd in een kek rond plastic doosje en daarin zitten dus twéé tongvibratortjes; een roze (voor haar) en een blauwe (voor hem)! Dus dan kan je mooi synchroon tongtrillen.

Een tongvibrator is eigenlijk nooit een geil idee

Maar, come on, je hoeft geen chemicus te zijn om te weten; een tong is nat en alles wat je daar oplegt of aan vastknoopt of vastbindt glijdt er op een gegeven moment vanaf. Zo ook dus met de tongvibrator. Die tongvibrator is eigenlijk een soortement van mini-eitje (ik heb antibiotica-kuren gehad met grotere pillen dan dit) waar 2 van die knoopcelbatterijtjes in moeten en waar je dus al een paar minuten mee bezig bent om dat allemaal voor elkaar te krijgen. Dit trileitje kun je aan- of uitdraaien en je stopt ‘m in een soort plastic houdertje met een soort plastic elastiekje eraan. En dat elastiekje moet dus om je tong. Ik zal het nog een keer schrijven; elastiekje in combinatie met tong.

Heel, heel, heel erg onhandig dit

Dat werkt dus niet. Het elastiekje valt steeds van je tong af, nog voordat je überhaupt kunt beginnen met beffen of pijpen, want daar is deze tongvibrator dus voor bedoeld; om de orale seks leuker te maken. Maar probeer maar eens serieus te beffen of pijpen terwijl er zo’n trillend ding in je mond bungelt; ik kan het niet en de verkering kon het ook niet, want we moesten steeds lachen en toen kwam er nog meer kwijl en spuug in onze mond (want je moet dus proberen om dat elastiekje om je tong te houden, zonder te kokhalzen) en het is in ons geval eigenlijk ook maar beter ook dat de tongvibrator steeds uit onze mond viel omdat we anders in the heat of the moment dat hele ding trillend en wel hadden doorgeslikt (ja, zo’n anti-bioticakuur krijg ik ook weg dus zo’n Tongue Vibe is peanuts).

Dit is een afbeelding van een tong vibrator

Kan meteen in de kliko

Oh, wacht, ik lees net dat de Tongue Vibe ook ontworpen is voor meer toepassingen dan alleen voor om de tong: ‘De 2 discrete vibrators kunnen op en om diverse lichaamsdelen worden gebruikt. Gebruik de Tongue Vibe om alles wat je in een vibrator wilt veranderen. Denk bijvoorbeeld aan je vinger, een dildo, of de penis van de man.’ Nou, dat was allemaal hartstikke leuk geweest, als de trillingen van deze Tongue Vibe ook maar een klein beetje interessant waren. De mini-eitjes trillen amper. Het mag niet eens vibreren heten. Niet eens trillen. Niet eens zoemen. Ik denk er vooral aan om dit product nooit meer in de buurt van mijn mond of andere lichaamsopeningen te brengen.

DE TONGVIBRATOR IS NIET MEER TE KOOP (HOERAAAA) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. K.A. schreef:

    er bestaat een tongvibrator die je aan de onderkant ven je tongpiercing schroeft! was vergeleken met dit model maybe minder raar lijkt. gezien op crazy factory (.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.