LUNA’S LIVE UNBOXING EASYTOYS ADVENTKALENDER 2020

 

View this post on Instagram

 

In een uur tijd unbox ik de Advent Calender van Easytoys!! Hij is superleuk en hij is al te koop!!!

A post shared by Climaximaal (@lunaclimaximaal) on

Nou! Dat is mij zeer goed bevallen, dat ‘live gaan’ op Instagram! Je kan de unboxing van de Easytoys Advent Calender hierboven helemaal terugkijken! En je kan dan ook nog doorscrollen! Helaas kan ik alle reacties e.d. niet meer teruglezen (of misschien kan dat wel, het is voor mij ook allemaal de eerste keer)! Uiteraard komt er ook nog een geschreven review met foto’s! De tijd (een uurtje) ging ontzettend hard! LEUK! En ik ga zeker vaker live wat ‘dingen’ doen op Instagram! Hoeveel uitroeptekens kun je kwijt in een bericht? Heel veel!!!

DE EASYTOYS ADVENTSKALENDER KOOP JE HIER (€ 119,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Loved it
  ❤️❤️❤️

 2. M. schreef:

  Heb het niet live gezien, maar desondanks helemaal gekeken, gezellig tijdens mijn ontbijtje :)
  Moet wel zeggen dat ik enthousiaster word van jou enthousiasme dan van de inhoud van de kalender. Ben nu al benieuwd waar je de volgende keer een uur over gaat volkletsen!

 3. Mea schreef:

  Wat ben je toch een heerlijk enthousiast mens! Ik heb genoten bij het terug kijken net.
  Nog een tip voor de kittens en de kerstboom: als de boom staat, gooi je je kitten er van een afstandje midden in… ik weet: het klinkt als dierenmishandeling, ik heb er zelf wel 10 keer over nagedacht voor ik het deed, maar ik heb het 1 gedaan en daarna 15 jaar zonder problemen mijn kerstboom op kunnen zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.