WTF WOENSDAG: WARME INLEGKRUISJES?

Okay, het heeft weinig met seks te maken maar dit is zo ontzettend WTF dat ik het gewoon moet delen. Een warm inlegkruisje! Een wat? Een warm inlegkruisje!??

warminlegkruisje

Je kent van die handenwarmers? Van die zakjes met metalen plaatjes die je moet breken en die je dan in je handschoenen kunt stoppen en wel een paar uur warm blijven? Yep, dat concept blijkt ook te werken voor inlegkruisjes, want… moeten ze daar in Japan (where else) gedacht hebben; als vrouwen ongesteld zijn, dan hebben ze altijd behoefte aan een kruikje en als we dat kruikje nou inbouwen in zo’n inlegkruisje, dan staan wij Japanners weer bovenaan als het gaat om toegepaste technologie!

thermacare

Maar… de Amerikanen schijnen al eerder eenzelfde soort idee te hebben gehad! Alleen hebben die geen maandverbandachtig iets bedacht, maar een soort buik-patch. Net iets slimmer, want de kramp bevindt zich (bij de meeste vrouwen dan) inderdaad op je buik en niet op je kut! Jammer dat ze niet in Nederland te koop zijn. Lijkt me heerlijk. Maar die Japanse inlegkruisje mogen ze houden. Dat lijkt me vooral een zwetende en stinkende toestand worden (maar daar zal ook wel weer een Japanse fetish voor zijn).

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.