WTF WOENSDAG: WAT JE DUS NIET IN JE KUT MOET STOPPEN

Ik ben de laatste tijd nogal wat verontrustende producten tegen gekomen die niet zozeer met seksspeeltjes te maken hebben, maar wel met seks of met seksualiteit en ik verwacht niet dat een weldenkende vrouw ook maar 1 van deze producten zal aanschaffen, maar toch! Ze worden gemaakt en ze worden verkocht! Why tell me why!!!

tongkat-ajimat-madura

Hierboven zie je de ‘Vagina Tightening Wand’, oftewel de sigaar voor je doos. Dit product wordt ook verkocht onder de naam ‘Tongkat Ajimat Madura’ of ‘Magic Stick’ en het is dus de bedoeling dat je deze sigaar in je kut inbrengt en dat je dan een strakker kutje krijgt. Mijn collega seksblogger van www.nbrplaza.com heeft even precies uitgezocht wat er in die sigaren zit (troep), dus klik even op de link mocht je meer informatie willen (KLIK).

Op de site www.vaginal-health-guide-remedy.com verkopen ze deze Vagina Tightening Wands (en nog veel meer bullshit artikelen om je vagina in ‘topconditie’ te brengen) voor de vriendschappelijke prijs van $ 28,- per stuk. Nu heb ik altijd geleerd dat je vagina een ‘self cleaning oven’ is en dat je er vooral niet teveel gekkigheid mee uit moet halen qua zeep, douchegels of ‘hygiënische doekjes’, maar daar zijn ze de verkopers van deze Tongkat Ajimat Madura-sticks het natuurlijk niet mee eens. Neen, want met zo’n sigaar wordt niet alleen je kutje strakker (zeggen ze), je verwijdert er ook nog eens ‘excessive vaginal discharge’ en van ‘excessive vaginal wetness’ mee en ook eventuele jeuk of geur verdwijnt als sneeuw voor de zon na zo’n sigaren-behandeling. Enne, je doet zo’n behandeling natuurlijk niet voor jezelf, nee joh: ‘Your man will go crazy over your tightness.’

Zucht en steun! Dat je eventueel een strakker kutje zou willen (als je ouder wordt of als je kinderen hebt gekregen), daar kan ik nog wel enigszins inkomen (al vind ik dat je het moet doen met de kut die je hebt en mannen moeten het doen met de kut die ze gepresenteerd wordt) (mits schoon) (lees anders mijn 10 TIPS VOOR EEN STRAKKE KUT). Maar waarom deze sigaren ook worden gebruikt om minder nat te worden ontgaat mij volledig! Nat is toch goed? Nat is toch geil?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Marjan schreef:

  Aha is dat de sigaar uit eigen doos….. Nou laat maar dan….. en nat is prima… nog natter is ook prima…

 2. C.J. schreef:

  Hear hear Marjan

 3. laykam schreef:

  Ik word elke x pissig als ik de reclame voor vaginale wascreme zie langskomen, die meld dat alleen water niet voldoende is en dat moeder natuur er niet voor gezorgd heeft dat onze kut zichzelf schoon kan houden… Yea right!

  • lola schreef:

   Oh ik heb precies hetzelfde :’)! Zo’n onzin, en dat wasspul is niet eens goed voor je. Krijg je juist jeuk en infecties van. En het geeft vrouwen het beeld dat au naturel niet goed genoeg is, nee hij moet nog schoner en beter ruiken, beh!

 4. Neo schreef:

  Doe mij maar lekker nat zonder sigaar

 5. Birgit schreef:

  Yikes! Heel apart. En inderdaad die wasgels, onnodig.

 6. Patricia schreef:

  Haha ze dachten zeker dat dit een hype zou worden na Bill Clinton en zijn sigaar :)

  • Luna schreef:

   Ze komen oorspronkelijk uit Jakarta, Indonesië… misschien dat het daar een oud ‘medicijnvrouwen-dingetje’ is en al jaaaaaaren en jaaaaaren wordt gebruikt, maar doe mij maar gewoon wat water…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.