WTF WOENSDAG: INCREDIBLE HULK DILDO

hulkdildoIk zag deze groene dildo en het eerste wat ik dacht was: WTF? Maar… ik geef eerlijk toe; zo stom vind ik ‘m bij nader inzien eigenlijk niet. Hij is afkomstig uit de ‘Super Hung Heroes’-serie van Doc Johnson en eigenlijk spreekt-ie me best wel aan. Niet dat ik het zie zitten om ‘het’ met The Incredible Hulk te doen (of eigenlijk wel), maar deze dildo heeft een omtrek van 20,8 centimeter en dat betekent dat hij dus meer dan 6,5 centimeter breed is!! Behoorlijk indrukwekkend dus en als je zo’n grote dildo in je handen hebt, dan mag je ook zeker nog wel een keertje ‘WTF’ zeggen.

DE INCREDIBLE HULK DILDO IS HIER TE KOOP (€ 79,75) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. L.S. schreef:

  Dr. Bruce Boner??!! *grin*

 2. Marjan schreef:

  The Bruiser? ieks…….

 3. Gauri schreef:

  Ah mooi groen,, mijn liefelingskleur! En ook nog eens lekker dik. Alleen heb ik ergens gelezen dat hij niet zacht en flexibel genoeg is, dus idk. Kan er geen foto’s van vinden die dit bewijzen.
  Ach ja, ik heb toch al genoeg speeltjes op mijn verlanglijstje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.