WTF WOENSDAG: PACO’S TACO STROKER

Okay, okay, okay, toegegeven, het is vooral de naam en de vormgeving van de verpakking van dit product wat mij een hoog WTF-gehalte geeft! Want Paco’s Taco Stroker Hihihi, hahaha. En dan met een bijgeleverd zakje ‘saus’? Hihihi, hahaha! Maar het product zelf schijnt dus helemaal niet zo verkeerd te zijn (het is al een paar jaar op de markt, maar niet in Nederland te koop). Deze ‘taco’ van TPE smeer je voldoende in met glijmiddel (oh, nee, met de taco-saus natuurlijk) en dan gebruik je ‘m als extra sensatie-matje tijdens het rukken. Schijnt lekker te zijn (mocht je een review hiervan willen lezen, check dan het blog van The Big Gay Review) (zijn blog is sowieso AWESOME) (en z’n 2 hondjes ook)!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Guido schreef:

  Ehm… Nee. Ik sla deze even over. Ook al is Big Gay Al een fan, ik vind het ding zelf er gewoon niet appetijtelijk uit zien.

 2. Marjan schreef:

  En dan die haan op de verpakking…. arme haan…..
  Terwijl ik de foto bekijk van die hand, hoor ik de hele tijd Kukelekuuuuuuuuuuuu in mijn hoofd…. ik word daar niet geil van…… ;-)

  • Guido schreef:

   “That’s a nice cock you’ve got there… Seeing that, I no longer want to choke the chicken – if you know what I mean.” :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.