VIBRATOR TEST #199: PURRFECT SILICONE TRIO VIBRATOR

Naam: Trio Vibrator I
Producent: Made in China
Prijs: € 44,50
Formaat staaf: 13 cm, clitoris 2 cm, anaal 23 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA-batterij
Het verkooppraatje: ‘Geniet maar liefst 3 manieren van deze fantastische trio vibrator. Uit 100% siliconen materiaal en voorzien van een afstandsbediening met 10 dynamische vibratie patronen om uit te kiezen.’
Is dat ook zo? Nee, nee, nee!
Score: 3/10

purrfect-silicone-trio-vibrator-i

Ik kreeg deze Purrfect Silicone Trio Vibrator bijna een jaar geleden opgestuurd van een dame van www.willie.nl. Ik maakte wel een Unboxing-filmpje (samen met de rest van de speeltjes die ik opgestuurd kreeg), maar ik liet ‘m daarna in m’n kastje liggen en van testen is het nooit gekomen. De dame van www.willie.nl heeft me nog wel laten weten dat ze niet zo blij was met m’n Unboxing-filmpje omdat ik daarin suggereerde dat deze Purrfect Silicone Trio Vibrator er gebruikt uitzag en dat ze dus nooit, maar dan ook nooit gebruikte speeltjes opsturen. Ja, nee, dat snap ik! Maar op deze vibrator zaten allemaal witte, opgedroogde vlekken, dus echt appetijtelijk zag hij er niet uit. Die witte, opgedroogde vlekken kon ik er uiteindelijk gewoon afvegen en blijken afkomstig uit de vorm waarin een seksspeeltje wordt gegoten (om ‘m er makkelijker uit te halen wordt er dus een laagje ‘zand’ in de vorm gestrooid, zodat de vibrator makkelijker uit z’n vorm komt) (net als bij een taart (met bloem)). Anyway, dat witte ‘zand’ had er dus niet op horen te zitten, klein productiefoutje. Maar verder; no problem.

Is het 100% siliconen? Ik twijfel

De Purrfect Silicone Trio Vibrator, is, de naam suggereert het al, gemaakt van siliconen. Zelfs 100% siliconen, als ik de verpakking moet geloven. Helaas doe ik dat niet, al moet ik wel toegeven; hij stinkt niet (al is hij niet volledig geurloos) en het materiaal voelt zacht aan. Waarom ik het dan toch niet geloof? Omdat de rest van het speeltje een nogal yukiyuki-uitstraling heeft met een gat onderin de staafvibrator waaruit een draadje loopt richting een hard plastic afstandsbediening. In die afstandsbediening zitten 2 AAA-batterijtjes en alles ziet dus nogal cheap uit. Maar! En dan een dikke maar… voor een speeltje van een nogal onbekend merk en binnen deze prijsklasse nodigt hij wel uit tot testen (al heb ik hem dus een jaar ongebruikt in m’n kast laten liggen).

Zo perfect is die Purrfect Siliconen Trio Vibo dus niet

De staafvibrator heeft een volledige metalen behuizing en hierdoor dringen de trillingen door tot in de top. Het anaal-trildingetje heeft een dunnere metalen draad onder de ‘siliconen’ laag en de trillingen in je anus zijn dus minder heftig, als in; bijna niet voelbaar. De clitoris-triller heeft weer een wat dikkere, steviger behuizing, dus de trillingen worden daar weer beter doorgegeven, alleen is de clitoristriller nogal stug, waardoor je de hele vibrator naar je toe moet trekken, wil je met clitoris-triller ook daadwerkelijk op je clitoris komen, waardoor je dus dat anaal-trilplugje er weer uit trekt. Aaargh! En omdat dat anaal-trilplugje dus nogal flexibel is, krijg je ‘m weer heel lastig in. Dus om 3 vibrerende dingen tegelijkertijd tegen de juiste plek te laten trillen; onmogelijk met deze Purrfect Silicone Trio Vibrator I. Reeds. Is dat irritant? Ja, dat is zeker irritant! Je hoeft het anaalding trouwens niet in te brengen (als je daar niet van houdt), je kunt ‘m ook gewoon tegen je perineum, dus tussen je billen, laten trillen, maar omdat de trillingen dus nogal minimaal zijn, merk je er niks van en zit dat plugje eigenlijk vooral in de weg.

Ik wil dus het liefste op m’n rug liggen (als ik met mezelf vrij) en dan moet het toch wel enigszins vanzelf gaan. Ik wil een dildo of staafvibrator graag op en neer kunnen bewegen zonder al teveel gedoe en deze Trio Vibrator geeft teveel gedoe. De clitoristriller is te hard, het anaalplugje te zacht en dan lig je ook nog met zo’n afstandsbediening met een draad eraan in je hand. Ik was dus nogal snel klaar (en dan niet de goede klaar) met dit speeltje en ik had niet eens zin om alle 10 de vibratiepatronen door te nemen. Zucht.

purrfect silicone

Ik wilde deze Purrfect Silicone Trio Vibrator I al richting het die-zien-we-nooit-meer-terug-kastje verplaatsen tot ik bedacht dat hij ook nog een zuignap heeft waarmee ik ‘m op een stoel zou kunnen plaatsen, zodat ik dan misschien zittend zou kunnen genieten van deze ‘fantastische trio vibrator’. Niet dus. Op dit ding gaan zitten doet gewoon pijn (zeker als je dus ook nog probeert op dat anaalplugje te gaan zitten). Anatomisch gezien klopt deze vibrator gewoon niet. Klit-kut-kont-technisch past het gewoon niet. Au! Stom! Heel stom!

Geen aanrader dus

Dan nog een klacht over het puntje van de clitoristriller; daar zit een soort geultje in! Waarom zou je daar een geultje in doen? Is alleen maar onhandig met schoonmaken. Hetzelfde als de gezellige ‘genotsnopjes’ op de anaaltriller; je voelt er niks van en er gaat alleen maar viezigheid tussen zitten. Geen aanrader dus, deze Trio Vibrator I van Purrfect Silicone en ik durf bijna te beweren dat trio-vibratoren sowieso een afrader zijn. De kans dat alles bij jou lekker past is nogal klein. Koop dan gewoon een goede duo-vibrator en gebruik die in combinatie met een goede buttplug.

DE PURRFECT SILICONE TRIO VIBRATOR I IS HIER TE KOOP (€ 43,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.