MANNEN, SEKSSPEELTJES EN HET WK

Nog 2 dagen en dan begint het WK! Hoera! Gelukkig heb ik een man die niet zo’n voetbalfan is en… gelukkig heb ik zelf een uitgebreide seksspeeltjescollectie, want, volgens een onderzoek van LELO.com worden er in de dagen voor een belangrijk sportevenement meer seksspeeltjes gekocht door mannen dan door vrouwen (en dit is normaal gesproken dus niet het geval).

leloseksspeeltjesgrafiek

Op een normale dag bij LELO.com wordt 50% van de aankopen gedaan door mannen en 50% door vrouwen (dit zal bij andere seksshops wel niet zo zijn overigens). Maar… in de dagen voor bijvoorbeeld de Super Bowl in de U.S.A., de Champions League in Europa of zoals nu dus de WK (allllll over the world) verandert dat percentage.

En nu zou je denken dat die mannen dan vooral seksspeeltjes voor zichzelf zouden kopen, zoals nepkutten, nepmonden, cockringen, flesje glijmiddel, dat soort zaken, want een overwinning moet gevierd worden met een goed robbertje seks en als je vrouw of vriendin niet meewerkt, dan maar een seksspeeltje, toch? Maar volgens LELO is dit niet het geval. Volgens LELO.com ligt de verandering in het man-vrouw-percentage aan het feit dat mannen en vrouwen een soort afspraak hebben dat de mannen samen lekker naar het voetbal mogen kijken en dat de vrouwen zich hier niet mee bemoeien. Om dit leed te verzachten kopen de mannen dan een mooi seksspeeltje voor hun vrouw of vriendin.

En… mannen kopen in die paar dagen voor een belangrijke wedstrijd dus speeltjes voor hun vrouw… en dan ook nog heel specifieke speeltjes… zoals de LELO Gigi 2 (speciaal voor G-spot stimulatie), de Soraya (een soort chique Tarzan) en de Hula Beads (seksballetjes met afstandsbediening). Nu zou LELO deze laatste uitspraak kunnen doen om juist deze 3 producten te promoten, maar er zit vast wel iets van waarheid in hun gepubliceerde bevindingen.

Iets dan, want volgens mijn verkering, die dus geen voetbalfan is, ligt de verandering in man-vrouw-percentage aan het feit dat de adrenaline voor zo’n belangrijke wedstrijd door het lichaam van de meeste mannen giert en dat ze dan alleen maar aan seks denken en aan de overwinning en aan hoeveel en hoe grote seksspeeltjes ze in hun vrouw kunnen laten verdwijnen. Okay, klinkt ook zeer plausibel. Toch?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jeldenil schreef:

    Ze willen ons gewoon achter het aanrecht houden, hoor ;) http://badgirlsbible.com/sex-toys-around-the-house
    (Geintje natuurlijk, wel een goede reden om deze link met je te delen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.